Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 2 of 10

SIKAP BUAT HAL SENDIRI BELUM TENTU KAU SELAMAT DARI SCAMMER

SIKAP BUAT HAL SENDIRI BELUM TENTU KAU SELAMAT DARI SCAMMER. Memandangkan hari ni free sikit dari sebarang penulisan berbentuk review.. Meh la kita mengupas kupis kopek isu isu semasa. Kalau asyik dok tulis review je pun nanti sel sel otak jadi kurang aktif sebab tertumpu pasa satu arah je hahahaha..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 days and 2 hours ago.

 

Test posT

Assalamualaikum More from my siteResult MUET 2011 sudah keluar dowh Testing part3Percubaan pertama liveblogMood minggu ini [Blues Monday] 10 entri terhangat di zikrihusaini.com... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 2 hours ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
6 days and 2 hours ago.

 

20+ Gambar Siti Arifah Amin (Joyrevfa) Pengasas Merve Cosmetics

Gambar Siti Arifah Amin (Joyrevfa) Pengasas Merve Cosmetics. Sebelum ini, ramai tak tahu pun wajah cantik di sebalik jenama Merve Cosmetics ini. Setelah berkahwin dengan HH, dan kemudian muncul kontroversi berkaitan perkahwinan mereka, nama Joyrevfa atau Siti Arifah Amin menjadi viral. Bukan sebab kehebatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
6 days and 2 hours ago.

 

5 kelebihan makan coklat yang ramai orang tidak tahu.

5 kelebihan makan coklat yang ramai orang tidak tahu | Assalamualaikum salam sejahtera. Ramai tak peminat coklat di sini? Mrejoy mungkin salah seorang pengemar coklat dalam dunia ni. Dan kebiasaannya, Mrejoy akan ambil ketika tension. Tak pasti kenapa, tapi selepas sahaja makan coklat, rasa tenang je.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
6 days and 2 hours ago.

 

Hairy Crab Season at Li Yen, The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur

The much-anticipated Hairy Crab season is finally here. KL-ites can indulge in this exquisite delicacy at Li Yen at The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur from 10 October to 10 November 2017.Hairy crab, also known as the Chinese mitten crab, named so due to its furry claws is eaten in the autumn months, during the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
6 days and 2 hours ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
6 days and 2 hours ago.

 

Test

Test More from my siteTesting part3Result MUET 2011 sudah keluar dowh Percubaan pertama liveblogTest posTSiapa lelaki kacak??Keputusan dan kedudukan terkini liga super 09.05.2014 Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and 2 hours ago.

 

Painting Blanks - Hurt

Ikuti mereka di Facebookdan Instagram.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
6 days and an hour ago.

 

Tonton online awak suka saya tak episod 10

Awak suka saya tak episod yang ke 10. Jom kita saksikannya dibawah ini. More from my siteTonton online awak suka saya tak episod 4Tonton online awak suka saya tak episod 5Tonton online awak suka saya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
6 days and an hour ago.

 

Tips Pertama Kali Ke China Secara Solo

Tips Pertama Kali Ke China Secara Solo Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. The post Tips Pertama Kali Ke China Secara Solo appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
6 days and an hour ago.

 

Cara elak anak dirogol dicabul bapa

Cara elak anak dirogol dicabul bapa| Nampak kasar pada tajuk entri ini tetapi inilah realiti yang sedang berlaku pada zaman ini. Anak dirogol bapa kandung, anak bawah umur dirogol bapa tiri, anak dirogol bapa tiri. Semuanya jelas telah berlaku dan mungkin berlaku lagi pada masa hadapan. Tips elak anak jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
5 days and 22 hours ago.

 

Apa yang menarik di Jeju island? 9 perkara ini pasti buat anda tak sabar nak ke sana!

Apa yang menarik di Jeju island? 9 lokasi ini pasti buat anda tak sabar nak ke sana! | Assalamualaikum salam sejahtera. Baru-baru ini, Airasia X telah melancarkan penerbangan terus ke Jeju island yang terletak di Korea selatan. Namun ada beberapa persoalan dalam minda Mrejoy, antaranya adalah, Apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
5 days and 20 hours ago.

 

Cuba

Cuba dari apps andriod More from my siteKartun malaysia: Lepas SPM dapat tawaran sambung belajar ke?? Lee Chong wei Juara terbuka All England 2011( What?? Straight set!!) Chelsea juara EPL musim... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 20 hours ago.

 

Tonton online titian cinta episod 18

Harris mula menyiasat. Danial tertekan kerana berasakan ada seseorang sering mengekorinya. Aisy menemani ibunya yang masih terkejut dengan kematian suami di kampung. Rayyan muncul dan memarahi Aisy... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 18 hours ago.

 

Flavours of Diwali: Most Creative Largest Kolam @ Pavilion KL

Most Creative Largest Kolam This Deepavali @ Pavilion KL It’s the time of the year again to celebrate the Festival of Lights. Pavilion KL celebrates Flavours of Diwali, inspired by the symbols which reflect the true essence of Deepavali. This year Pavilion KL showcase the most creative and largest...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 18 hours ago.

 

Live streaming tmj responsbile for everything malamini

Ini yang aku salute dengan DYMM Tengku Mahkota Johor. Biarpun kena kecam kerana kekalahan pasukan harimau malaya dengan pasukan hongkong 0-2 semalam .. Beliau tetapi steady dan tenang dalam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 17 hours ago.

 

FB Copywriting Generator (Trik Copywriting Raja Kamil)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Ada berita baik untuk pembaca blog Coretan Anuar!Anda masih ingat lagi tak tentang Raja Kamil Pakar CopyWryting terkenal tu?BACA NI -Siapa Raja Kamil? (Usahawan Internet yang WAJIB anda kenali)Kali ni beliau buat hal lagi!!Hasilkan Produk yang SUper Power untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
5 days and 16 hours ago.

 

Penapis Air Purifier Ceramic Boleh Dimiliki Oleh Semua Golongan

Ingin beli sesuatu produk haruslah ukur kemampuan poket sendiri, jangan dengar A terus beli walaupun diluar kemampuan. Tak kan inginkan air yang bersih sanggup berhutang pula, amalan berhutang kan tidak bagus bagi umat muslim pula tu dikenakan bunga kepada pelangan. Cerita tentang berhutang,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
5 days and 15 hours ago.

 

Live streaming final piala belia 2017 SSMP 17 vs Kedah 11.10.2017

Final piala belia 2017 hari ini diantara pasukan SSPM 17 vs Kedah 11 oktober 2017. More from my siteLive streaming perak vs felda united liga super 22 julai 2017Tonton online mentor minggu ke 12(semi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 15 hours ago.