Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 2 of 9

Monorel Melaka kembali beroperasi

Bagi sesiapa yang singgah ke Melaka terutama di kawasan berhampiran Sungai Melaka mungkin tertanya-tanya satu struktur tiang yang kosong tiada fungsinya. Ia seakan landasan keretapi tetapi tiada pun perjalanan yang berlaku. Kini selepas hampir empat tahun tiada aktiviti di tiang rel itu, fungsinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
5 days and 17 hours ago.

 

Tmall World 12.12 “Double 12” 24-Hour Holiday Sale “Secret Santa Box” In Malaysia

Tmall World 12.12 “Double 12” 24-Hour Holiday Sale “Secret Santa Box” in MalaysiaHappy 12.12! don’t say I bojio come get your prizes here. There are hundreds of prizes, giveaways and fun-filled activities at Tmall World’s “Double 12 Secret Santa Box” 3-Day roadshow from 10th – 12th...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 16 hours ago.

 

Live streaming liverpool vs everton 10.12.2017

Liverpool vs Everton malam ini. Skuad kendalian jurgen klopp mahu kutip tiga mata. Arsenal 1-1 Southampton. Oklah tuh dari kalah kan arsenal Haha. Dah jom layan live streaming perlawanan dibawah ini.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 16 hours ago.

 

Minda jutawan

Mungkin ada yang nak gelak pecah perut. Jutawan? Huh?!! Meroyan ka apa! Tak semua orang berani berangan-angan. Nanti malu dikata orang. Tak sedar diri! Duit

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 days and 16 hours ago.

 

Mystical White Wonderland @ The Westin Kuala Lumpur

This Christmas, experience a Mystical White Wonderland at The Westin Kuala Lumpur. Come check out the unique giant snow globe at the hotel's entrance, with twinkling fairy lights and mystical creatures in an enchanting, magical ambiance.We were invited to the hotel earlier this week to witness the Christmas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5 days and 16 hours ago.

 

Syura tersingkir separuh akhir gegar vaganza separuh akhir, lagu final gegar vaganza 4 2017

Pemenang gelora ds vida vaganza , Aishah. Takda rezeki untuk syura untuk ke final kali ini. Final katanya akan dibuat di Johor bahru nanti. Hurm.. Segmen. Ada lagu ada lagi, untuk . Berani ke tidak... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 15 hours ago.

 

Kita adalah apa yang kita fikir

Minda manusia ini sangatlah unik. Alkisah diberitakan manusia hanya menggunakan beberapa peratus dari kemampuan minda sendiri. Selebihnya tidak atau belum di gunapakai. Bayangkan dengan beberapa

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Salam Blogger
5 days and 15 hours ago.

 

Live streaming manchester united vs manchester city 10.12.2017

Perlawanan yang sangat penting malam ini. Sekiranya manchester united berjaya menang game malam ini, sudah tentunya dapat merapatkan jurang mata yang sudah jauh lebih kurang 8 mata, manchester city... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 14 hours ago.

 

How to control 2 computers with a single Logitech M585 / M590 mouse and use it to copy-paste file...

The Logitech M585 / M590 are multi-device flow wireless mice that can be paired with up to 2 computers at the same time either using the Logitech USB Unifying receiver or using Bluetooth. The main different between them is that M590 is a silent mouse while M585 will still produce click sound like other...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
5 days and 14 hours ago.

 

Shredder Machine Price Under RM2000

Either you work from home or business owner, and you always dealing with customer sensitive information, you in need of reliable and good paper shredder. In recent years, SKMM, a Malaysian body, advice people who frequently use internet to protect themselves from identity theft and sensitive information...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cikguafri cikguafri via Paper Shredder HQ
5 days and 13 hours ago.

 

3 sebab mengapa anak belum perform

Sumber: Radio IKIM.fm Dari penceramah Seminar Tapau A. Punca anak belum perform secara amnya ada tiga: Ringkasnya HIP, iaitu Halatuju tak tahu ke mana Ilmu belum mantap Pegangan/agama/iman goyang Halatuju Macam kita tak tahu jalan ke satu tempat akan jadi sesat atau ambil masa lama untuk sampai.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
5 days and 12 hours ago.

 

Keputusan penuh liga epl 10 dan 11 disember 2017

KEputusan penuh perlawanan liga epl yang berlangsung malam semalam dan pagi. Tiga perlawanan sahaja yang berlangsung. iaitu Arsenal vs Southampton, liverpool vs Everton dan Manchester united vs... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 11 hours ago.

 

7 Persediaan penting sebelum berhenti kerja makan gaji dan mula bekerja sendiri

7 Persediaan penting sebelum berhenti kerja makan gaji dan mula bekerja sendiri | Mungkin ramai daripada kita yang ada perancangan untuk berhenti kerja makan gaji dan memulakan perniagaan sendiri atau dalam kata yang lebih tepat, bekerja sendiri. Kami dah jumpa ramai yang berjaya mencapai impian mereka,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
5 days and 5 hours ago.

 

Selalu Di Dalam Ingatan.

As Salam and greetings to dear readers. Selalu Di dalam Ingatan.Hari ini 11 Disember, 5 tahun yang lalu, Abah pergi meninggalkan kami sekeluarga dan segala-galanya di dunia ini buat selama-lamanya. Innalillah hiwainna ilaihirojiun [dari Allah kita datang kepadaNYA kita kembali]. Semoga roh arwah Abah Hj...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
5 days and 5 hours ago.

 

ARAYYAN KIDS BANTU ANAK SIHAT, CERGAS, OTAK KUAT DAN MINDA CERDAS

hai assalammualaikumPilihan saya Vitamin Arayyan KidsVitamin Arayyan Kids Untuk Kanak-kanak - Fariza bila dia lakukan sesuatu mesti dia akan fokus, masa tu otak dia akan berjalan dan menangkap apa yang dia lihat. Sejak usia dia setahun, dia dah minat dengan pen dan kertas. Sekarang, memang suka menulis,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 days and 4 hours ago.

 

BANTAL BUSUK, KOTOR BERDAKI CUCI DENGAN DELOURVA JE

BANTAL BUSUK, KOTOR BERDAKI CUCI DENGAN DELOURVA JE. Sapa yang ada anak anak.. Mesti ada bantal busuk kan?Alah.. korang sendiri pun sampai beranak pinak ada bantal busuk lagi. Walaupun namanya bantal busuk tak semestinya tak perlu cuci perlu kekalkan segala peta air liur basi, daki bau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 4 hours ago.

 

Dreams are Brought To Life at Santa’s Toy Factory

Santa’s Toy Factory Gift Bank @ Sunway Putra Mall Hey! get ready to travel all the way to the North Pole as you step into Santa’s Toy Factory @ Sunway Putra Mall this festive season. Wow! this 23-foot Christmas Toy Rack with Santa on top at the main concourse. I am sure you will be transported to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
5 days and 4 hours ago.

 

MyIPO Lindungi Karya, Idea, Ciptaan Jenama Anda

Tahukah anda bahawa terdapat sebuah badan berkanun yang dapat melindungi harta intelek milik anda? Badan ini sebenarnya telah lama wujud, malah sejak sebelum tahun 1983 lagi. Ianya bertujuan untuk mendaftarkan dan melindungi harta intelek di Malaysia yang merangkumi jenis hasil dari idea atau minda seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
5 days and 4 hours ago.

 

Pentingnya penamaan harta! Ayah mertua rebut harta lepas anak terlibat dengan kemalangan maut.

Pentingnya penamaan harta! Ayah mertua rebut harta lepas anak terlibat dengan kemalangan maut | Urusan pampasan insurans kemalangan dia yang uruskan. Permohonan sijil faraid di mahkamah syariah pun dia yang uruskan itupun sebab syarikat insurans yang arahkan, kalau nak keluarkan pampasan insurans kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via SukaShares
5 days and 4 hours ago.

 

Tonton online drama dia episod 22

Owh minta maaf tertinggal pulak episod malam semalam. Ego puan fatimah masih terlalu tebal. Dia masih enggak menerima cucunya. Adit datang ke rumah ibu mertua, bagitahu kalau tak suka dia , tapi... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
5 days and 3 hours ago.