Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 2 of 7

Video Awek Cun Tukar Tayar Jadi Viral

Jarang lihat seorang wanita, lagi-lagi awek cun berupaya tukar tayar sendiri. Kali ini, ada satu video yang telah menjadi viral menyaksikan seorang awek cun menukar tayar lama ke tayar baru di sebuah kedai tayar di Negeri Sembilan. Ramai puji akan keupayaan dan kecekapan awek ni.Saya dah tonton video ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
6 days and 4 hours ago.

 

Budak Nakal - Video Raya 2017 Dari MRCB

Tahun 2017, ada banyak iklan Hari Raya yang best-best. Kebanyakkannya pula, adalah iklan yang bertemakan sebuah filem pendek yang ada plot ceritanya sendiri. Plot cerita pula ada yang paparkan kisah lucu, kisah sedih, kisah dugaan, kisah pengorbanan, kisah adik beradik, kisah sayu hati .. dan macam-macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
6 days and 3 hours ago.

 

Roh Di Bulan Ramadhan

PADA bulan Ramadan, ramai waris yang mengambil kesempatan untuk membersihkan kubur ahli keluarga. - Gambar Hiasan SEWAKTU kecil-kecil dahulu, apabila menjelang sahaja 15 Ramadan, kebanyakan rumah di kampung mula dihias dengan pelita minyak tanah, terutamanya di sepanjang jalan masuk ke kawasan halaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
6 days and an hour ago.

 

AVG Antivirus Berbayar Tetapi Percuma!

Tahukah anda bahawa anda boleh mendapatkan antivirus berbayar secara PERCUMA? Yang original, bukan ciplak atau cetak rompak dan bukan juga Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
6 days ago.

 

Sem Break Bloglist by Farhanah Afiqah

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date- 30 June 2017Nak Join boleh Klik Banner yeBlog ini dah wujud sejak tahun 2009 lagi, kira dah lama jugaklah, banyak review dalam blog ini contoh review drama dan filem Melayu, English, Bollywood mahu pun Korea. Welcome to my blog dan selamat membaca :)

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 23 hours ago.

 

6 Durian Desserts in Klang Valley You Must Try

Malaysia is a country that experiences four different seasons across the year and they are: Summer, Summer, Durian and Summer. When the durian season finally arrives, it is common to see plenty of makeshift stalls being set up by the roadside. You’d see rows of people feasting on what we would call, the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kiplepay kiplepay via Kiple
5 days and 22 hours ago.

 

Ending Drama Andainya Takdir

Ending Drama Andainya Takdir (Slot Samarinda TV3)Assalammualaikum..Akhirnya tamat sudah Drama Andainya Takdir yang berjaya menimbulkan emosi marah dan geram penonton pada watak - watak utama dalam drama ini. Aku sendiri pun, bila tengok drama Andainya Takdir ni pun rasa marah dan geram betul pada Aril, pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
5 days and 21 hours ago.

 

Tular Video Perkahwinan Yang Didakwa Tidak Sah, Ini Penjelasan Kakak Pengantin

Tular Video Perkahwinan Yang Didakwa Tidak Sah, Ini Penjelasan Kakak Pengantin Sedia maklum, dalam perkahwinan pasangan Islam, perkara wajib yang menjadi asas bagi mengikat ikatan tersebut adalah pasangan lelaki dan perempuan, wali, dua orang saksi lelaki serta ijab dan qabul. Melalui satu video lama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
5 days and 21 hours ago.

 

Perintah Berkurung Fasa ke-68 diteruskan

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Perintah berkurung fasa ke-67 di perairan Zon Selamat Timur Sabah (ESSZONE) yang berakhir hari ini, dilanjutkan dua minggu lagi bagi fasa ke-68, bermula esok. Tempoh perintah berkurung fasa baharu itu dikuatkuasakan dari jam 6 petang hingga 6 pagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
5 days and 19 hours ago.

 

Makhluk Jelmaan Syaitan Gemparkan Penduduk

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KIRA-KIRA 4,000 penduduk di sebuah perkampungan di Afrika Selatan, hidup dalam ketakutan ekoran kelahiran seekor makhluk ngeri yang dipercayai dihantar oleh syaitan. Penduduk di Lady Frere dekat wilayah timur mendakwa, makhluk separuh manusia dan separuh haiwan itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
5 days and 19 hours ago.

 

Mayat Seorang Wanita Ditemui Ditepi Jalan, Masih Lengkap Berpakaian

MANJUNG: Mayat wanita berusia lingkungan 20an ditemui di tepi Jalan Simpang Lima, berhampiran Ayer Tawar di sini, hari ini.Mayat ditemui ditemui orang awam yang melalui kawasan berkenaan pada jam 1.30 tengah hari sebelum memaklumkan kepada polis. Timbalan Ketua Polis Daerah Manjung, Deputi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Dunia Realiti
5 days and 19 hours ago.

 

Checklist Ubat For Baby And Kids Sebelum Balik Kampung

Tengah sibuk packing baju ker tu. Atau dah on the way nak balik kampung? Ker dah selamat sampai ke kampung halaman? Mana yang sedang sibuk packing baju tu, ada tak buat Checklist Ubat For Baby And Kids Sebelum Balik Kampung? Selain baju bajan, makanan dan toiletries, ada benda lain lagi yang korang kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
5 days and 19 hours ago.

 

ELAKKAN BAYAR ZAKAT KEPADA AMIL TAK BERTAULIAH

hai assalammualaikumZakat dari segi bahasa bererti “BERSIH”, “SUCI”, . Zakat dari segi syarak pula ialah mengeluarkan sebahagian harta tertentu diberikan kepadagolongan-golongan tertentu (asnaf) setelah memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh syarak. Zakat adalah salah satu daripada rukun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 days and 18 hours ago.

 

BLOGGER HAMPIR KENA TIPU KETIKA MENCARI BANTUAN GUAMAN

BLOGGER HAMPIR KENA TIPU KETIKA MENCARI BANTUAN GUAMAN. Lagi 2 hari kita akan menyambut ketibaan hari raya.. Tak terasa sungguh ramadhan dah nak berlalu. Rasa sekejab je. Rasa baru macam semalam aku bangun sahur hari pertama puasa.. Tup tup dah penghujung puasa dah. Time ni ramai dah berdesup balik kampung...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 17 hours ago.

 

Demi Anak....Abby Dan Norman Usik-Mengusik Di IG

Demi Anak....Abby Dan Norman Usik-Mengusik Di IG MESKIPUN sudah beberapa tahun bercerai, Norman Hakin dan Abby Abadi masih mengekalkan hubungan yang baik antara satu sama lain, apatah lagi mereka berkongsi tiga orang cahaya mata hasil perkahwinan mereka dahulu. Ini terbukti apabila Norman dan Abby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
5 days and 17 hours ago.

 

Bekas Guru Wanita Dihukum Gantung

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah BEKAS guru wanita sekolah swasta dihukum gantung sampai mati oleh Mahkamah Tinggi Kota Kinabalu, hari ini, selepas didapati bersalah mengedar syabu seberat 959.5 gram (g), pada 2013. Hakim Nurcahaya Arshad menjatuhkan hukuman itu terhadap Suhailah Abdullah, 44,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
5 days and 17 hours ago.

 

Kyoto Day 7: Fushimi Inari Taisha Yasaka Shrine

My 2016 Japan travelogue so far: Osaka Day 1: Ana Crowne Plaza Sennichimae Doguyasuji Osaka Day 2: Osaka Station, Kuromon Market Dotonbori Nara Day 3: Todai-ji, Cheeky Deer Fall Foliage Osaka + Kyoto Day 4: Nishiki Market Len Kyoto Kawaramachi Kyoto Day 5: Kiyomizu-dera,... ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog CheCheh CheCheh via Che-Cheh
5 days and 15 hours ago.

 

Dulu Baca Kisah Si Tanggang,Kini Anak Sendiri Jadi Si Tanggang

Dulu Baca Kisah Si Tanggang,Kini Anak Sendiri Jadi Si Tanggang Ingin tahu lebih lanjut, kita ikuti luahan perasaan Kak Zila (bukan nama sebenar) kepada saya dalam pertemuan kami baru-baru ini. Ini ceritanya, “Saya berusia awal 60-an, berkahwin. Kami suami isteri ada bisnes sendiri. Kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
5 days and 15 hours ago.

 

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!

Ada ni haaa!!! Masih belum bercuti lagi. Masih setia bekerja. Hari ni datang kerja pon bawak partner kenit sorang nih. Nursery dah tutup. Nak tak nak kau kena bawak jugak datang office. 1st time bawak anak soleh Iman Harraz ni. Nasib dia ok duduk dalam car seat. Nak cuti... Cuti sikit. Baki cuti tu lah yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
5 days and 15 hours ago.

 

GEJALA PM DI FACEBOOK

PM...PM PLS...SIS PM...BOS PM...ADMIN PM...Kalau hangpa ada buat iklan tak kira lah apa barang sekali pun, tak kira sama ada hangpa online seller mahupun personal seller dah pasti akan jumpa dua huruf ni kat ruangan komen post... PMAku still boleh terima kalau tak dak details lengkap pada post yang menjual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 days and 14 hours ago.