Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Week

Page 2 of 8

Mesin pengasingan buah tomato

#JohorTimes Mesin pengasingan buah tomato muda daripada yang masak ini menggunakan sensor optik yang diletakkan pada lengan mesin. Rekaan sebegini telah digunakan selama lebih 30 tahun. Perkhidmatan pos juga turut menggunakannya rekaan sebegini untuk menyusun surat. Please Subscribe to JohorTimes Youtube...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
6 days and 7 hours ago.

 

Hal-hal yang Harus Diperhatikan Saat Membuat Contoh Proposal Website

Anda mungkin saat ini ingin membuat contoh proposal website namun bingung bagaimana cara yang benar? Pada dasarnya proposal website akan sedikit berbeda dengan proposal pada umumnya. Namun setiap penulis termasuk penulis proposal tetap harus menentukan siapa yang nantinya akan membaca, menjelaskan mengenai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via Blogger Borneo Network
6 days and 7 hours ago.

 

Ikan Bakar Pengkalan Balak

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Ikan Bakar Pengkalan Balak.Jalan-jalan cari makan memang aktiviti yang menyeronokkan terutama sekali bersama family tersayang. Walaupun kejadian ni pada hujung bulan Januari yang lepas tapi moment makan di pantai Pengkalan Balak tu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6 days and 5 hours ago.

 

Anak Kecil Memang Suka Main Tembak-Tembak, Tahu Sebabnya?

Seingat sayalah, cuma anak perempuan saya yang tidak betul-betul minat dengan permainan tembak-tembak semasa dia masih kecil. Bila dah besar ni je ada nampak kecenderungan bermain permainan tembak-tembak, samada permainan video arked atau permainan online di smartphone contohnya PUBG dan juga Mobile...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
6 days and 4 hours ago.

 

Cara Daftarkan Akaun Downline

Cara Daftarkan Akaun DownlineUntuk mendaftarkan akaun downline anda, terlebih dahulu anda perlu mempunyai CR-Pin di dalam akaun HMG anda.Setelah anda mempunyai CR-Pin di dalam akaun anda, anda boleh mendaftarkan akaun downline anda. Hanya anda sahaja yang boleh mendaftarkan akaun downline anda. Upline tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via HMG2U Harbour Malaysia Group
5 days and 22 hours ago.

 

PRK SEMENYIH – CALON PERLU SEMAK BORANG PENCALONAN LEBIH AWAL

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
5 days and 21 hours ago.

 

Smart devices Li-polymer battery fast charging technology and compatibility

Nowadays, one of the selling points of smart devices (phones, tablets, watches, cameras, etc.) is how soon can they recharge their Li-polymer battery. There are already products which claim to be able to recharge from 10% to 100% within 20 minutes.The battery charging speed is an important convenience...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
5 days and 21 hours ago.

 

KES PENGGUBAHAN WANG HARAM – PERTUDUHAN TAMBAHAN DIBICARAKAN DI MAHKAMAH TINGGI

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
5 days and 21 hours ago.

 

Homemade Yee Sang For Our Reunion Lunch

Besides Ang Pow and firecrackers and gambling, what is very synonymous with the festivity of Chinese New Year? Yes, you got it right-FOOD! During our 15-day of celebration (16 plus Chinese New Year Eve), we will indulge in sinful and yummy food non-stop more than what we will usually allow ourselves to do.

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
5 days and 14 hours ago.

 

Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalinBaca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:“Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yeaslmn yeaslmn via YEASLMN
5 days and 12 hours ago.

 

Pelaburan Mampu Jana Peluang Pekerjaan

#JohorTimes JOHOR BAHRU, 20 APRIL – Johor berada dalam satu keadaan dimana ada banyak peluang yang perlu kita rebut untuk pastikan Johor betul-betul berjaya. Menteri Besar Johor berkata ini adalah zaman Johor, jika kita tidak punyai perancangan yang tepat, kita akan terlepas peluang itu. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
5 days and 11 hours ago.

 

MAJLIS TINDAKAN EKONOMI – TERDIRI DARIPADA 16 ANGGOTA

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
5 days and 11 hours ago.

 

KES PENGUBAHAN WANG HARAM PERTUDUHAN TAMBAHAN AKAN DIBICARAKAN DI MAHKAMAH TINGGI

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
5 days and 10 hours ago.

 

Dua Rancangan Baru Menemui Peminat TV AlHijrah Bermula Februari Ini

TV Hijrah kekal berada di hati penonton setelah lapan tahun bersiaran. Ini terbukti apabila dua rancangan siaran langsung yang disiarkan penghujung tahun lalu iaitu rancangan Pink Point Sila Duduk Jangan Lari mendapat sambutan luar biasa dengan catatan peratusan tontonan yang meningkat dari hari ke...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
5 days and 10 hours ago.

 

Rezeki ribuan anak ikan naik ke darat

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
5 days and 10 hours ago.

 

HMG2U Tidak Patuh Syariah

Adakah HMG2U Patuh Syariah?Kepada yang beragama islam atau muslim, status Halal atau haram satu satu pendapatan dititik beratkan. Jadi dalam post ini admin akan share sedikit berkenaan hukum syarak di dalam HMG ini.Terlebih dahulu, ingin admin tekan kan bahawa admin tidak terlalu arif dalam soal hukum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via HMG2U Harbour Malaysia Group
5 days and 8 hours ago.

 

LAPISAN SEAKAN LEMAK WARNA PUTIH YANG MELEKAT PADA KULIT BAYI BARU LAHIR ITU BUKAN KOTORAN

LAPISAN SEAKAN LEMAK WARNA PUTIH YANG MELEKAT PADA KULIT BAYI BARU LAHIR ITU BUKAN KOTORAN. Tu dia hari ni nak jadi doktor tak bertauliah boleh ka? hahahahaha... Ok sabar ye. Yang nak kecam tu berbaris tepi skrin. Habis baca entri ni satgi baru kecam sorang sorang. Kalau kecam serentak satgi tak dengar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
5 days and 4 hours ago.

 

MPay Sebagai Medium Pembayaran HMG

MPay Sebagai Medium Pembayaran HMGKaedah pembayaran adalah satu perkara yang penting jika anda sudah terbiasa dalam perniagaan.Ini untuk memastikan supaya transaksi pembayaran yang dilakukan lancar dan mengikut garis undang undang yang di tetapkan.Untuk memastikan kelancaran transaksi keluar masuk wang di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via HMG2U Harbour Malaysia Group
5 days and 2 hours ago.

 

KES SAMUN – ANAK TURUT DICAMPAK, WANITA KERUGIAN LEBIH RM20, 000

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
5 days and 2 hours ago.

 

Nafi simbah asid hingga rakan wanita parah

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my Powered by Curator.io The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via #JohorTimes
5 days and an hour ago.