Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 9 of 31

Resepi Kerepek Ngaku@Arrowhead

resepi keropok ngaku ranggupsape pernah makan kerepek ngaku mesti tahu betapa sedapnyer kerepek ngaku nie..ranggup..tambah plak dengan rasa lemak2 masin..mmang sedap..tapi ubi ngaku atau arrowhead nie ssah nak jmpa..klau nak dekat2 raya cina..mesti bnyak supermarket yang jual..so..time raya cina uols beli...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
2 weeks and 3 days ago.

 

5 Helpful Tips to Using a Rolex Pricing Guide in 2018

Rolex, one of the most influential brands in the world and Forbes ranks it at position 69 when listing the most prominent brands worldwide. As such is the case, these watches are trendy and are always on demand; therefore, it is not a watch that you buy from any store. Some experts say that it is okay to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 3 days ago.

 

7 Accessories Where Designer Labels are Worth the Investment

There are the genuine designer labels and then there are all of the knock-off brands. You can often save quite a chunk by going with the off brand or imitations, but at what cost? Some things you can get away with, others not so much. Who makes your accessories does matter, and so does the quality of the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 3 days ago.

 

Kelebihan Bisnes Tudung Secara Online

Bisnes tudung online semakin meningkat naik dan mendapat permintaan yang sangat tinggi di kalangan wanita terutamanya remaja. Kalau kita buat carian di enjin carian Google, ada banyak perniagaan online yang menjual pelbagai jenis tudung dengan harga yang berpatutan. Antara yang mendapat sambutan adalah...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
2 weeks and 3 days ago.

 

Keputusan Pilihanraya Umum 14 Melaka

Sedikit lewat tetapi Melakacool tetap cuba untuk menyenaraikan keputusan bagi Piliharaya Umum ke 14 di Melaka. Pasti ramai yang masih terperanjat dengan keputusan PRU 14 di Melaka ni. Tapi inilah keputusannya. :- RINGKASAN KEPUTUSAN KEMENANGAN PARLIMEN MELAKA BN  : 13 PKR : 15 PAS :0 BEBAS :0 PARLIMEN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
2 weeks and 3 days ago.

 

Kelebihan Bisnes Tudung Secara Online

Bisnes tudung online semakin meningkat naik dan mendapat permintaan yang sangat tinggi di kalangan wanita terutamanya remaja. Kalau kita buat carian di enjin carian Google, ada banyak perniagaan online yang menjual pelbagai jenis tudung dengan harga yang berpatutan. Antara yang mendapat sambutan adalah...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Amim Blog
2 weeks and 3 days ago.

 

Rumah Hutan Bonda Rozita Ibrahim - tempat urut badan yang best!

Rumah Hutan ni memang dalam hutan. Bukan sekadar nama sahaja. Rumah Hutan ni diusahakan oleh Bonda Rozita Ibrahim ibu kepada Abang terlajak laris. Bonda Rozita pilih untuk buat urut dalam hutan sebab hutan ni adalah salah satu terapi semulajadi yang menenangkan jiwa dah raga. Nak masuk ke dalam rumah hutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 weeks and 3 days ago.

 

Selangor FA vs JDT Liga Super 2018

Hairulafiz.com Hairulafiz.com - Bukan Sekadar Perkongsian Selangor FA vs JDT Liga Super 2018. Ini adalah perlawanan kesepuluh antara pasukan JDT atau Johor Darul Tazim vs pasukan Selangor FA dalam jadual Liga Super 2018. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut: [+] Ebook menjahit pelbagai baju...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
2 weeks and 3 days ago.

 

BUFFET RAMADHAN 2018 @ Blue Cafe, Bandar Mahkota Cheras

BUFFET RAMADHAN 2018 @ Blue Cafe, Bandar Mahkota Cheras | Fuhh lagi seminggu nak puasa.. hoyehhh tak sabar pulak nak puasa kali ni. Dalam bulan puasa lah kita nak mengejar pahala yer tak. Di samping tu mama duk bercadang nak berbuka puasa kat luar nanti. Hehehe mana la larat nak berbuka puasa dekat rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 3 days ago.

 

Sejarah Tercipta Di PRU14 (Pilihanraya Umum Malaysia Ke 14)

Sejarah Tercipta Di PRU14 (Pilihanraya Umum Malaysia Ke 14)Patutnya aku up entry ini pada 10 Mei 2018 tapi tak sempat pula, saja nak share mengenai Pilihanraya Umum Malaysia ke 14 #PRU14 yang menyaksikan kemenangan besar Pakatan Harapan dan berjaya menewaskan Barisan Nasional (BN) sekaligus membentuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 3 days ago.

 

Vintage Shopping Advice and Tips

For style conscious women, vintage stores have remained a great way to get cool and unique clothes and accessories. From second-hand savants to shoes and dresses, vintage is the easiest way to get good products cheaply. One of the challenges you may have encountered is finding the right products. It can...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 2 days ago.

 

DETIK BERSEJARAH 10 MEI 2018 MALAYSIA BARU DENGAN KERAJAA BARU

hai assalammualaikum10 Mei 2018 Malaysia Dengan Kerajaan Baru - 9 Mei 2018, jam 9 malam, start tengok tv, nak tengok pasal pilihanraya ni. Pada masa sama tak sabar nak tau keputusan setiap negeri, siapa yang menang DUN dan siapa yang menang Parlimen. Paling utama sebenarnya, nak tau siapa yang bakal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 2 days ago.

 

11 Treats That Will Overwhelm Your Taste Buds

Treating yourself now and then with a delicious, sweet treat is important. While it is necessary to eat vegetables and fruit every day, allowing yourself to indulge in rich chocolate, ice cream from Dairy Queen, or a simple cake is a tasty way to reward yourself the end of a hard day at work or great way to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 2 days ago.

 

Smart Ways To Engage In Online Shopping

Shopping online can be a great experience. You get to sit in the comfort of your home or browse while sitting in a coffee shop during your leisure time. Thanks to this flexibility, people can buy all kinds of things online. With the convenience of online shopping comes significant risk that the product will...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 2 days ago.

 

Tutorial Untuk Lelaki Teman Pasangan Pilih Tudung

Designed By Freepik“Yang berkerumun ramai tu apahal? Belek belek pisang goreng?”Tersentak sebentar tadi apabila mendengar seorang suami memerli isterinya di hadapan butik tudung tatkala sang isteri menunjukkan tudung bawal yang dibeli Menemani pasangan ke butik tudung sepatutnya menjadi satu perkata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shafique shafique via I Am Mr Shafique
2 weeks and 2 days ago.

 

How to Start an Online Affiliate Site for Passive Income? (Step-by-step)

Here is the question: I want to do something online, whatever it is, but I would prefer marketing task. I[...] The post How to Start an Online Affiliate Site for Passive Income? (Step-by-step) appeared first on Skeneur.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simon0520 simon0520 via Skeneur
2 weeks and 2 days ago.

 

Nasi kandar Shahul Hamid, Kepala Batas Pulau Pinang

Restoran Nasi Kandar Shahul Hamid, Kepala Batas Pulau PinangTerletak di Bertam Indah, Kepala Batas Pulau Pinang. Restoran nasi kandar Shahul Hamid ni menjadi alternatif orang ramai untuk bersarapan pagi, makan tengahari ataupun makan petang walaupun ianya tidak la se'famous' dengan kedai/restoran yang ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 weeks and 2 days ago.

 

SUSUKAN DUA ANAK, BUKAN MUDAH, TAPI SELALU POSITIF

hai assalammualaikumSusukan Dua Anak, Bukan Mudah, Tapi Selalu Positif - Allahuakbar, masa mengandung si kakak Fariza, terfikir, ada susu ke nanti?, macam mana kalau takde susu? Nak sangat bagi anak bagi susu badan. Sampai Fariza lahir, memang sikit susu, tapi aku sentaisa positif, yang susu badan nad ada.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 2 days ago.

 

Juara Manhajj Mutawwif Milik Ahmad Membawa Pulang RM100,000

Setelah lapan minggu peserta bagi rancangan realiti ‘Manhajj Mutawwif’ iaitu Wan Mohd. Taufik Wan Marzuki, Zeinal Abidin Abdul Hakam, Ahmad Syafik Samat, Muhammad Mustakim Abd. Rahim, Muhammad Syafiq Abdul Rashid, Muhammad Hazim Radzi, Faris Aiman Suliman, dan Raja Muhammad Hafiz Raja Mohd. Saleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 2 days ago.

 

Big Singh Chapati, SS15 Subang: Authentic Punjabi Cuisine

Punjabi cuisine is well-known for its rich, buttery flavours and its extensive vegetarian and meat dishes. For those wanting a taste of Punjabi cuisine in Kuala Lumpur, look no further than Big Singh Chapati for a truly authentic dining experience.Located on the busy street of SS15 Subang, the restaurant is...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and 2 days ago.