Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 8 of 88

'Disebabkan produk-produk ini, bayi puan mengalami masalah buah pinggang' - Doktor

Disebabkan produk-produk ini, bayi puan mengalami masalah buah pinggang - Doktor

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 weeks ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Sabah

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi negeri Sabah untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri lain. Boleh klik mana-mana link yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
4 weeks ago.

 

Oncologists urge you to stop eating these 8 foods that are proven to cause cancer

Cancer is a complex group of diseases with many possible causes. Known causes of cancer include genetics; lifestyle factors such as tobacco use, diet, and physical activity; certain infections; environmental exposures to different chemicals and radiation, and more. How much do daily habits like diet and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
4 weeks ago.

 

Where to Buka Puasa Ramadan 2017: Kelab Rahman Putra Malaysia

Kelab Rahman Putra Malaysia is one of the most unique clubs in the country. It was established through envisaging a club fostering admirable and commendable social consciousness, goodwill, community spirit and healthy living through active sports and recreational participation. This 36-holes golf course...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
4 weeks ago.

 

Ola! Korean Barbeque Garden @ Solaris Mont Kiara

Recently, we made a few new Korean friends who are currently residing in KL and we asked them the most obvious question: where do you go for Korean food in KL?. Their answer was Ola! Korean Barbeque Garden at Solaris Mont Kiara. Since the place is quite near to us, we dropped by to check...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
4 weeks ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Sarawak

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi negeri Sarawak untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
4 weeks ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Brunei

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi Brunei Darussalam untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
4 weeks ago.

 

(Jadual) Waktu Buka Puasa dan Imsak 2017 – Singapura

Bagi yang ingin mengetahui jadual waktu buka puasa dan imsak 2017 bagi Singapura untuk Ramadan 1438H, bolehlah rujuk jadual di bawah. Boleh juga download dalam komputer, laptop mahupun smartphone anda untuk rujukan akan datang. Untuk waktu berbuka negeri-negeri dan negara lain, boleh klik mana-mana link...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
4 weeks ago.

 

Air Tumpah Atas Laptop .....Jangan PANIK! Ikuti Langkah Ini..

Air Tumpah Atas Laptop .....Jangan PANIK! Ikuti Langkah Ini..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 weeks ago.

 

Anak Shaheizy Sam Kuat Termenung

Anak Shaheizy Sam  Kuat Termenung 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 weeks ago.

 

NASI GORENG CILI API

NASI GORENG CILI APIBAHAN-BAHAN:8 cawan nasi1 biji bawang besar-dimayang1 tin ikan sardin-ambil isi ikan saja dan hancur kasar-kasarSedikit kacang buncis-boleh digunakan sayur jenis lain.Garam dan gula secukup rasaBAHAN-BAHAN DITUMBUK HALUS:3 biji bawang merah2 ulas bawang putih1-2 genggam ikan bilis15 biji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Dari Dapur Kak Tie
4 weeks ago.

 

Langsing Macam Che Ta Bersama Teh Bunga Dandelion

Langsing Macam Che Ta Bersama Teh Bunga Dandelion

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
4 weeks ago.

 

Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan

As Salam and greetings to dear readers. Salam Jumaat: Cara Sambut Ramadhan. Sempena Ramadhan esok Mrs. A tertarik untuk berkongsi cara sambut Ramadhan dari Ustazah Norhafizah di IKIM.Bila Ramadhan tiba sambutlah dengan sujud syukur... tanda terima kasih pada Allah kerana memilih kita untuk terus beribadah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks ago.

 

Nak tengok pejabat Air Asia, RedQ ?

Nak tengok pejabat Air Asia, RedQ ? | Jemputan menghadiri acara SANTAN Food Festival hari tu memberi peluang untuk melihat sendiri pejabat baru Air Asia di Sepang. Dari luar bangunan pejabat bersebelahan KLIA2 ini kelihatan biasa sahaja tetapi bila masuk dalam, wahhh...!! Google inspired betul.Ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
4 weeks ago.

 

Aksi gila lelaki dekat Parking Kereta di Penampang

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah PENAMPANG: Seorang lelaki bertindak luar batasan selepas menunjukkan kemaluannya dan melancap di depan seorang wanita yang baru sahaja masuk ke dalam keretanya. Wanita berkenaan bernasib baik kereta sudah dikunci. Bagaimanapun video perbuatan lelaki tersebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks ago.

 

iPhone 7: Where To Get It At A Cheaper Price?

iPhone 7: Where To Get It At A Cheaper Price?Now I've been using my trusty ol' iPhone 6 for three years and counting. There's no major complains from my side, except for the fact that iPhone 7 has been calling out to me all this time. Ever since it was launched, I've been keeping close tabs on the iPhone 7...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 weeks ago.

 

AKU BUDAK 90-AN.SALAM RAMADAN 2017

Amboi kemain tajuk entry aku, budak 90-an kunun hehe hakikatnya memang pun aku dah dah agak tua :D . Walaupun zaman kanak-kanak aku dah lama berlalu tapi masih ada lagi cebisan memori aku masa bulan ramadan zaman kecik-kecik dulu. Masa tu aku masih menetap di Kedah, then, masa aku nak masuk usia 7...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yatt92 yatt92 via Tinta Hayati
4 weeks ago.

 

JADUAL WAKTU IMSAK WAKTU BERBUKA PUASA SELURUH MALAYSIA

JADUAL WAKTU IMSAK WAKTU BERBUKA PUASA SELURUH MALAYSIA. Hari ini hari Jumaat, Insya Allah esok seluruh umat Islam akan menyambut 1 Ramadhan 1438H bersamaan 26 Mei 2017. Hari ni ramai dah sampai ke kampung halaman mungkin ada yang baru gerak nak balik kampung untuk sambut puasa dengan keluarga.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 weeks ago.

 

Senarai Pemasang Berdaftar MYTV Dekoder

Senarai Pemasang Berdaftar MYTV Dekoder. Sudahkah anda menyemak status penerima Dekoder MYTV Percuma? Untuk pengetahuan anda, pemilihan penerima dekoder percuma mytv ini dipilih secara random dikalangan 2 juta penerima terbawah dalam Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 2016 dan mereka adalah beralamat dikawasan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 weeks ago.