Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 8 of 33

Things to Do in Dubai in 3 Days

Things to Do in Dubai in 3 Days Dubai is the kind of destination where you could spend weeks easily without getting bored of a single thing, and with plenty left to see and do! There aren’t many cities of which the same could be said. Still, if all you have is 3 days, [] The post Things to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arena84 arena84 via Akademi Fantasia Travel
3 weeks and 3 days ago.

 

Magical Ramadhan Nights 2018 @ Pullman Putrajaya Lakeside

Magical Ramadhan Nights 2018 @ Pullman Putrajaya Lakeside - Lagi sebulan lebih sahaja lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Benda paling mama tunggu-tunggu sebab waktu ni boleh kita berpuasa dan banyakkan amalan pada bulan puasa. Masa ni lah nak merasa makanan yang jarang kita jumpa kan. Hehehe.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 3 days ago.

 

60 Ekor Udang Celup Tepung Viral Di Restoran King Trizai Celup Tepung Pantai Penarik

"60 Ekor Udang RM10"Pantai Penarik selain lautnya yang hijau kebiruan memang tidak pernah tidak menjadi sebutan dengan ungkapan ICT, UCT dan makanan laut lain.Memang sepanjang pantai seumpama pesta makanan celup tepung.60 Ekor Udang Celup Tepung RM10Dari permulaan roundabout kecil sehinggalah terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Travel | Food | Lifestyle Blog
3 weeks and 3 days ago.

 

Sayangnya Allah pada wanita

SAYANGNYA ALLAH PADA_WANITA*_ 1. Doa seorang isteri yg taat memiliki kekuatan 70 wali 2. Isteri yg membuatkan minum suami tanpa diminta, pahalanya 3x khatam Quran. 3. Masakan isteri yg dilakukan secara sunah dan dimakan suami beserta keluarga pahalanya semua untuk isteri dan doa suami yg...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Blog Cikgu Mummy
3 weeks and 3 days ago.

 

5 KISAH CINTA YANG PERNAH VIRAL DI NEGARA BARAT

Setiap manusia ingin di sayangi dan menyayangi namun soal jodoh dan pertemuan kadangkala agak susah untuk kita tentukan. Namun yang pasti kita kena bersyukur dengan apa yang kita ada dan sentiasalah cuba menghargai mereka-mereka yang ada di sekeliling kita. Ada pelbagai kisah jatuh cinta antara manusia dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SISHAWA SISHAWA via SISHAWA DOT COM
3 weeks and 3 days ago.

 

MENJENGUK KE HOTEL PUTRA BRASMANA KUALA PERLIS

Selepas penat berjalan seharian akhirnya tiba masa untuk checkin. Untuk malam ke dua di Perlis aku buat keputusan untuk tidur di rumah keluargaku saja manakala untuk Sis Gee dan Mek Yuni aku hantarkan mereka sehingga ke lobi hotel Putra Brasmana yang terletak di Kuala Perlis.Actually, keputusan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SISHAWA SISHAWA via SISHAWA DOT COM
3 weeks and 3 days ago.

 

TABLET TOK MELAH - GULA-GULA PERAWAT RESDUNG DENGAN RASA RASBERI

Resdung! Satu penyakit yang memang sudah banyak di alami oleh masyarakat kita termasuklah suamiku sendiri. Rawatan penyakit resdung ini ada pelbagai namun tidak semua berjaya dan berkesan. Suami daku sendiri sudah lama menghidap penyakit resdung ni hinggakan setiap pagi akan terbersin dengan kuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SISHAWA SISHAWA via SISHAWA DOT COM
3 weeks and 3 days ago.

 

Short Escape – Resorts World Sentosa

Travel writer: Melissa Foo Whats the first thing that comes to mind when you think of Sentosa Island? For someone who has never set foot on Singapore’s most popular island resort, I can gladly say that my first experience is definitely one where expectations and reality were aligned (in a good...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 3 days ago.

 

Celebrate Your Big Day With An Indian Theme: Choose Designer Wedding Saree

Whether youre having a church, garden, civil, beach or a traditional Indian wedding, one of the greatest choices that you have to make as a bride is selecting what you are going to wear for your big day. For women who are getting wedded in church, they can take their pick from a big selection of white,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 3 days ago.

 

#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!

As Salam and greetings to dear readers. #SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!Sepuluh hari yang lalu Mrs. A dah terbaca pasal segmen ni. Tapi tulah pilih last day juga baru nak buat post muahahahaaa.... Kalau nak dikira kisah aku seorang blogger. Kisah Mrs. A sebagai seorang blogger biasa-biasa aje.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 3 days ago.

 

BUAT DUIT DENGAN MARKETPLACE TOK SYED

Assalamualaikum ualls....Sebagaimana yang ualls tahu aku adalah surirumah sepenuh masa dan menulis blog merupakan kerja sampingan yang ku lakukan untuk meringankan beban suami. Dek kerana ingin menambahkan pendapatan aku sentiasa berusaha mencari peluang demi peluang untuk buat duit online dari rumah tanpa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SISHAWA SISHAWA via SISHAWA DOT COM
3 weeks and 3 days ago.

 

Shopping Secara Online dan Dapat Duit

Saya yakin ramai di antara kita pernah membeli secara online. Tak kira samada membeli aksesori atau pakaian di Lazada atau Zalora, menempah hotel di Booking.com, membeli kupon di Fave (previously Groupon), dan banyak lagi. cara daftar shopback Dan pernah tak anda tahu bahawa setiap pembelian yang anda...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Amim Blog
3 weeks and 3 days ago.

 

MARVELS CAFE - ANTARA TEMPAT MAKAN YANG TERBAIK DI PERLIS

Jika ualls tiba ke Perlis dan berniat untuk ke Padang Besar dari arah Kangar, apakata ualls singgah sebentar di MARVELS CAFE yang terletak di dalam Jalan Kaki Bukit menuju ke Beseri. Untuk ke Marvels Cafe ini ualls boleh mengikut landmark Balai Polis Beseri dan Marvels Cafe ini terletak lebih kurang 2km...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SISHAWA SISHAWA via SISHAWA DOT COM
3 weeks and 2 days ago.

 

Abadikan Kenangan Terindah bersama Printcious

Abadikan Kenangan Terindah bersama Printcious Assalamualaikum dan salam sayang Alhamdulillah sekarang baby cik tom, adira dah berusia 2 bulan lebih. Jadi suami cik tom pun bagi suggestion untuk buat satu hadiah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3 weeks and 2 days ago.

 

Pengalaman Menyeronokkan Dekati Haiwan di Langkawi Wildlife Park

Tahukah anda bahawa Langkawi Wildlife Park sebelum ini dikenali sebagai Langkawi Bird Paradise. Ianya telah dibuka pada 30 November 2002 yang kemudiannya dirasmikan pada 24 Disember 2002 oleh Menteri Besar Kedah. Namanya ditukar menjadi Langkawi Wildlife Park pada 1 Januari 2006 setelah kawasan tarikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
3 weeks and 2 days ago.

 

Drama Tak Ada Cinta Sepertimu Episod 9 Hingga 12

Sinopsis DramaTak Ada Cinta Sepertimu Episod 9 Hingga Episod 12Minggu ke 3 Drama Tak Ada Cinta Sepertimu ini bersiaran untuk episod 9 hingga episod 12 menyaksikan hubungan Athea dan Hazran goyah. Athea lebih memilih Azam berbanding Hazran sedangkan Hazran tu lebih baik berbanding Azam. Kadang - kadang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3 weeks and 2 days ago.

 

Mary Kay Gel Semi-Shine Lipstick Review Express Yourself

Let’s play with some colors muacksss! These are the all-new Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick that comes in 9 long lasting and high pigmented shades, moist and smooth texture thats so easy to glide on. I am trying 3 shades here and please help me to choose which lipcolor suits my outfit best? Is it...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 2 days ago.

 

KEBAIKAN ISTERI BERKERJA DAN KELEBIHAN ISTERI SURIRUMAH SEPENUH MASA

Jika di tanya pada pendapatku yang telah pernah berkerja dan kini menjadi surirumah sepenuh masa, terdapat beberapa kelebihan, kebaikan dan perbezaan yang amat ketara untuk situasi semasa masih berkerja dengan keadaan sekarang yang sudahpun bergelar sebagai surirumah sepenuh masa ini. Aku tahu dan amat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SISHAWA SISHAWA via SISHAWA DOT COM
3 weeks and 2 days ago.

 

Contoh ayat copywriting power hasil guna Template Headline Memukau

Otak sampai overheat kena perah. Kepala pun sampai naik berasap celah rambut. Tapi idea nak tulis ayat iklan power tak jugak datang-datang. Nak saya share contoh ayat copywriting power untuk buat sumber ilham? Tapi sebelum tu saya nak tanya. Apsal kita dok kalut sangat nak karang ayat-ayat power? Penting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog runaldy runaldy via AmirMazlan.com
3 weeks and 2 days ago.

 

SINOPSIS DRAMA TURKI ( NEW BRIDE ) DAN BIODATA PELAKON

Sekarang tiba-tiba saja Malaysia heboh dengan drama panas yang menarik bertajuk NEW BRIDE dari negara Turki atau dalam bahasa asalnya, YENI GELIN. Drama ini adalah daripada Turki dan pernah gah di negara tersebut sejak mula di tayangkan pada Mac 2017 yang lalu. Kini Yeni Gelin datang ke Malaysia menerusi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SISHAWA SISHAWA via SISHAWA DOT COM
3 weeks and 2 days ago.