Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 8 of 26

Shedding Light on One of the Most Common Health Problems: 5 Myths About Hearing Loss Debunked

 Hearing loss is quite prevalent but not many people understand it. Even those who are struggling with the condition still believe many of the myths. [...]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 weeks ago.

 

Borenos Fried Chicken Restoran Makanan Segera Tempatan No.1 Di Sabah

Ini adalah entri kedua saya bertajuk Borenos Fried Chicken selepas entri pertama. kembalinya saya ke arena blogging. Banyak kisah saya ingin kongsikan bersama anda. Hujung minggu lepas, selepas selesai membeli peralatan sekolah anak sulung yang bakal menghadapi peperiksaan UPSR minggu ini, kami singgah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mustaffa07 mustaffa07 via Mustaffa Yasin
3 weeks ago.

 

Hong Kong First High Speed Railway Guangzhou Shenzhen Hong Kong

Hong Kong’s first high-speed railway, the Guangzhou-Shenzhen-Hong Kong High Speed Rail (Hong Kong Section) was launched on 23 September 2018. Travellers will be able to ride from Hong Kong to 44 destinations in Mainland China destinations without changing trains, making the city an ideal starting point...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks ago.

 

Seronok Betul Najmi Main Belon Buih di Waterfront Port Dickson

Yeay... akhirnya kami sampai juga ke Port Dickson. Lama betul kami tak bercuti ke Port Dickson ni. Kami sedar bila belek gambar-gambar lama yang ada dalam Photobook yang dah isteri saya buat. Akhirnya, kami ambil keputusan untuk pergi ke Port Dickson bersama dengan keluarga ipar yang ada rumah percutian di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks ago.

 

Lazada Shopathon Blogger Contest-Part 2

Lazada blogger contest.hye guys.....ape khabar...sihat ke??hopefully sihat lar kan..nie nak bagitau.....lazada ada buat sale lagi....Shopathon saleShopathon salenie bermula pada 27/9/2018so uols boleh lar prepare duit untuk sale kali nieShopathon salenie banyak benda menarik tau..ada free...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
2 weeks and 6 days ago.

 

Singgah Makan Nasi Ayam Mafia di Sepang

Merasa Nasi Ayam Mafia by Chef Joe at The Dangau. Semasa on the way ke Port Dickson untuk bercuti baru-baru ini, saya sekeluarga telah singgah makan tengahari di sebuah kedai di tepi jalan area Sepang. Waktu itu, saya tak sedar pun kedai makan yang disinggahi itu pernah viral dengan menu nasi ayam yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 6 days ago.

 

Sarah Suhairi Juara Big Stage 2018

Sarah Suhairi Juara Big Stage Musim Pertama (2018)Konsert Final Big Stage semalam berlangsung meriah dan menobatkan Sarah Suhairi menjadi Juara Big Stage Musim Pertama. Syafiq Farhain pula menjadi naib juara, manakala Afieq Shazwan mendapat tempat ketiga diikuti Wani Kayrie dan Baby Shima. Juri jemputan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 weeks and 6 days ago.

 

Sushi Hibiki, Shoppes at Four Seasons Place KL: Fine Japanese Cuisine

Tucked away in the basement of the new Shoppes at Four Seasons Place is Sushi Hibiki, a high-end, exclusive Japanese restaurant-cum-sushi bar. Drawing inspiration from a speakeasy, diners will first have to find the restaurant by locating a wooden signboard with a picture of a fish... a hidden gem in every...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and 6 days ago.

 

Berbaloikah tukar ke iPhone baru...ANDA RASA?

Baru-baru ini, Apple melancarkan tiga iPhone model iPhone XS, XS Max dan XR (disebut iPhone 10S, 10S Max dan 10R) yang mempunyai keunikan warna dengan saiz berbeza.iPhone XS dan XS Max dibezakan dengan saiz mempunyai rekaan bucu-ke-bucu yang minimum dan lasak berdasarkan ciri IP68 mampu masuk air sedalam...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 weeks and 6 days ago.

 

Audra Digital Wellness Device - Be In Control Of Your Internet

Audra Digital Wellness Device - Be In Control Of Your InternetWho doesn’t own a smartphone nowadays? Our iPhones, Samsungs, Huaweis, and such, they are connected all the time to the internet, and with it comes a host of “new world” problems. The Internet can work for us, but sometimes it may work...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 weeks and 6 days ago.

 

Bahaya Cas Telefon Tanpa Pengawasan

Bahaya kalau mengecas telefon dan dibiarkan tanpa pengawasan. Lagi bahaya jika meletakkan telefon yang dicas itu berdekatan atau di atas tempat/benda yang mudah terbakar. Bukan apa, kadang kita tak sedar telefon kita dicas secara berlebihan sehingga menghasilkan haba yang boleh mencetuskan kebakaran. Kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 6 days ago.

 

Tips Menjadi Pelajar Sains Komputer

Awal bulan September adalah waktu untuk pelajar mendaftarkan diri menjadi mahasiswa di universiti masing-masing. Jadi agaknya belum terlewat untuk aku ucapkan selamat menjalani kehidupan sebagai mahasiswa. Dalam penulisan kali ini aku nak kongsikan mengenai tips menjadi seorang pelajar sains komputer.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eastbullet eastbullet via EastbulletdotCom
2 weeks and 6 days ago.

 

Pendakwah Muslimah 2018 Menobatkan Raudhatul Jannah Sebagai Juara

Detik 11 malam 22 September 2018 lalu, penonton TV AlHijrah menjadi saksi apabila Pendakwah Muslimah Raudhatul Jannah Binti Mohd Rozli mengalirkan airmata kegembiraan saat Syamsul Debat Farah Diana Anuar mengumumkan bahawa beliau dinobatkan menjadi Juara Pendakwah Muslimah 2018.Berbekalkan semangat,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 6 days ago.

 

Logitech SLIM FOLIO Baharu Memberi Pengalaman Menaip Dengan Satu Klik

Hari ini, Logitech mengumumkan Logitech SLIM FOLIO, keyboard dan keserasian Bluetooth bersepadu untuk iPad 9.7 inci generasi baru. Dengan kunci yang besar dan teratur dan susun atur yang selesa dan biasa, anda boleh menikmati menaip di mana sahaja anda mengambil iPad anda."IPad generasi kelima adalah iPad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
2 weeks and 6 days ago.

 

13 Foto Hannah Hashim, Dikenali Sebagai Gadis Shopee Malaysia

Jualan besar Shopping Day 9.9 Shopee dah berakhir. Sakan betul Shopee Malaysia buat iklan tv komersil. Siap viral lagi lagu Shopee yang diadun dan diolah daripada lagu Baby Shark, yang dipopularkan semula Pinkfong, sebuah syarikat berkaitan pendidikan kanak-kanak dari Korea. Daripada iklan Shopee Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 6 days ago.

 

Episod 4 Hingga 9 Drama Bahagia Bukan Bidaan

Sinopsis Drama Bahagia Bukan Bidaan Episod 4 Hingga Episod 9Nampaknya Drama Bahagia Bukan Bidaan ini semakin diminati ramai, maklumlah semua pelakonnya juga best – best kan dan berpengalaman gitu. Barisan pelakon drama Bahagia Bukan Bidaan ini terdiri daripadaNora Danish, Adi Putra, Zamarul Hisham,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 weeks and 6 days ago.

 

Cara Membuat Pelaburan Di Cryptominingfarm

Cara Membuat Pelaburan Di Cryptominingfarm | Membeli Mining PowerSetelah anda membuat pendaftaran di Crytominingfarm, on the spot anda akan menerima 50GHS Mining poweruntuk tempoh percubaan selama 7 hari.Selepas 7 hari, anda tidak membuat mana mana pembelian mining power, Kuasa mining 50GHS tadi akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via 1001 Sumber Income
2 weeks and 6 days ago.

 

11 Tips Menjadi Guru Home Tuition Untuk Dapat Income Sampingan

Tahukah anda kerja sambilan atau sampingan sebagai guru tuition menjanjikan pendapatan yang lumayan? Apatah lagi jika anda menjadi guru home tuition tanpa perlu anda menyewa bangunan atau mewujudkan pusat tuisyen. Tambahan lagi permintaan untuk home tuition terutama di Lembah Klang, Putrajaya, Johor Bharu,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 6 days ago.

 

Cara Mengira Keuntungan CrytoMiningFarm

Cara Mengira Keuntungan CrytoMiningFarm |Pendapatan PasifAdalah penting untuk anda memahami bagaimana CrytoMiningFarm membayar profit kepada ahli.Ini kerana jika anda tidak faham bagaimana CrytoMiningFarm membayar keuntungan kepada anda, kemungkinan keuntungan yang bakal anda perolehi selepas tamat tempoh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via 1001 Sumber Income
2 weeks and 6 days ago.

 

Pretty Ballerinas x Sassa de Osma Collection for Fall Winter 2018

Shoes are like desserts, there is always room for more. Do you agree with me? Are you a fan of Pretty Ballerinas shoes? They’re not only comfy but also chic and elegant for every occasions from work, parties and daily lifestyle. Pretty Ballerinas x Sassa de Osma Collection for Fall Winter 2018 replacing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 6 days ago.