Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 7 of 92

Beli Cincin Emas Murah di Kuala Pilah Negeri Sembilan

Dah puas satu hari semalam berjalan kat KL, aku bawa budak-budak ni berjalan ke Kuala Pilah, Negeri Sembilan pulak. Actually, mak bapak yang nak berjalan-jalan kat kuala pilah ni. Haha.. Terpengaruh juga dengan orang kata emas murah di Kuala Pilah ni.  Emas Murah di Kuala Pilah Hari ni hari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jambubatu jambubatu via JambuBatuBlog
3 weeks and 5 days ago.

 

Cara paling mudah letak iklan dekat tengah-tengah post.

Cara paling mudah letak iklan dekat tengah-tengah post |Ok, petang-petang macamni, aku nak kongsikan pula tutorial untuk letak iklan adsense di tengah-tengah post. Ini juga adalah salah 1 Cara Buat Duit Dengan Adsense. Rasanya ramai yang perasan, mana-mana blog yang ada akaun adsense ni, pasti akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and 5 days ago.

 

7 Sebab Untuk Melabur Dalam Bitcoin

Pada tahun 2016, matawang digital Bitcoin telah mencecah nilai setinggi 1,000 USD bagi satu Bitcoin. Dalam artikel ini, kami cuba untuk memberitahu anda mengapa cryptocurrency ini akan menjadi satu alat yang baik untuk pelaburan jangka masa panjang dalam masa yang terdekat. Mengapa Bitcoin berkembang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 5 days ago.

 

Kisah Sebenar Ibu Meninggal Tumpah Darah Ketika Bersalin Bayi Comel Ini

Kisah Sebenar  Ibu Meninggal Tumpah Darah Ketika Bersalin Bayi Comel Ini

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

Drama Menanti februari.

Drama Menanti februari | Drama menanti februari adalah drama yang mengantikan drama Misteri Wan Peah, Sebuah drama yang boleh dikatakan di antara drama yang paling berjaya di TV3. Ini adalah kerana, hampir semua orang meminati drama ini hinggakan sanggup menunggu ke episod terakhir bagi mengetahui apakah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
3 weeks and 5 days ago.

 

Siaran Langsung Keputusan Felda United vs Ceres Negros

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Siaran Langsung Keputusan Felda United vs Ceres Negros 4 April 2017. Hari ini berlangsung perlawanan Piala AFC 2017 kumpulan G yang membabitkan wakil Malaysia Felda United menentang kelab dari Filipina Ceres Negros. Ini merupakan perlawanan keempat kedua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
3 weeks and 5 days ago.

 

Dorayaki Untuk Minum Petang

Resepi DorayakiBahan-bahan100 gram tepung gandum60gram gula2 biji telur2 sudu teh maduSetengah sudu kecil soda bikarbonatSetengah sudu kecil esen vanillaSetengah sudu teh minyak masak50ml susu segar / susu cair (boleh ditambah jika adunan terlalu pekat)Inti : inti kacang merah yang manis.Boleh juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Nak Makan Apa?
3 weeks and 5 days ago.

 

Misteri sayap ayam ditimbus di Bukit Aup

Misteri sayap ayam ditimbus di Bukit Aup

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

Tonton online Shh i love you episod 2, tv3

Episod yang kedua, shh i love you. Dibintangi oleh Gambit Saifullah dan Elvina. Selamat menonton. Huhu. Jemput baca entri ini jugaMalaysia menang 2-0 VS Indonesia, mara ke separuh akhir piala suzuki... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

CARA MEMBELI BELAH DI WEBSITE LAZADA GUNA DEBIT CARD

CARA MEMBELI BELAH DI WEBSITE LAZADA GUNA DEBIT CARD. Ada antara kawan kawan aku yang tak terjebak dengan pembelian online ni sebab dia tak ada online banking katanya. Kalau beli dari direct seller tu biasa la.. Depa pi mesin deposit terus bank in jer duit. Kalau membeli melalui website ni..depa kata tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

POLIS

blogtunm.blogspot.com Tun M1. Jahat sungguh polis Malaysia. Sementara Menteri-Menteri dan Najib sendiri tidak menghalang debat saya dengan Nazri, polis daerah pandai-pandai menyekat.2. Kononnya sekolah tidak boleh guna; kononnnya ada kemungkinan rusuhan berlaku, ada protes dari rakyat dan bermacam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Tun Mahathir Mohamad
3 weeks and 5 days ago.

 

1001 Kisah Si Pengayuh Basikal Angkut Tiga Pelajar

1001 Kisah Si Pengayuh Basikal Angkut Tiga Pelajar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

Tonton online cik serba tahu episod 6,

Selamat menonton drama cik serba tahu. Aerna masih belum ngam lagi dengan Highcarl tuh ke? Dengan bapak Aerna dah ngam tuh. Jemput baca entri ini jugaTonton online cik serba tahu episod 4Cik... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 5 days ago.

 

Siti Kassim Gesa Mufti Perak Disebat 80 Kali

Siti Kassim Gesa Mufti Perak Disebat 80 Kali

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

Hainanese Pork Satay @ Hai Heng Kopitiam, Melaka

Hainanese pork satay is one of the must eats in Melaka. Not because its exceptional or better than the normal satay, but because its harder to get elsewhere. As far as I know, there are only two Hainanese pork satay stalls left in Penang while there are plenty in Melaka. Some of the more...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 weeks and 5 days ago.

 

Tips Hartanah 12 - Haunted House

Blog post ini telah disiarkan pada bulan Oktober 2015 di www.ruggedmom.com setelah sekian lama bercuti dari mencari rumah. Edited and repost here for reference.Tips Hartanah 12 - Haunted House | Hahahah... tajuk best ni weh. I can't stop writing about something that I loved, property. And, since I'm a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via mySarangs
3 weeks and 5 days ago.

 

Converting video files to be playable from USB drive in Sony XAV-W650BT double DIN player

Sony XAV-W650BT is a decent double DIN (Duetch Industri Normen) car head unit with DVD player. It has all the functions you need: radio, USB, AUX, Bluetooth, NFC, DVD/VCD player, steering control support, reverse camera support, etc. It is able to play 3 types of multimedia files in a USB thumb drive:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
3 weeks and 5 days ago.

 

I Love Blogging With Sis Hawa Her Sponsors

Jom Join Ramai - RamaiDue Date - 16 April 2017Nak Join boleh Klik Banner diatas ye..Saya berasa seronok untuk terus menulis blog kerana dapat berkongsi pengalaman, kenangan dan segalanya yang saya minat menerusi blog. Selain itu saya juga dapat mengisi masa yang terluang dengan menulis blog dan diharapkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 5 days ago.

 

Bila Netizen Lagakan Fasha Sandha Dan Jejai,Inilah Jadinya

Bila Netizen Lagakan Fasha Sandha Dan Jejai,Inilah Jadinya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

Lelaki Bunuh Diri Terjun Kolam Air Panas, Penduduk Dedah Kisah Mistik Lokasi

Lelaki Bunuh Diri Terjun Kolam Air Panas, Penduduk Dedah Kisah Mistik Lokasi

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.