Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 7 of 53

Live streaming festival filem malaysia ke 29 23 september 2017

Jom kita saksikannya festival filem malaysia (FFM) yang ke 29 2017 astro, dihoskan oleh zizan razak. Selamat menonton semua. Live streamng dibawah ini. More from my siteLive streaming meletop astro... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Malaysia Naib Juara Keseluruhan SUkan SEA Para

KUALA LUMPUR: Kontinjen negara berjaya menepati sasaran naib juara keseluruhan pada Sukan Para ASEAN (APG) KL2017 yang melabuhkan tirai pada Sabtu walaupun gagal merangkul juara keseluruhan mahupun mencapai sasaran awal 103 pingat emas. Ketua Pengarah Majlis Sukan Negara (MSN), Datuk Ahmad Shapawi Ismail...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Ligakampung.com
3 weeks and 4 days ago.

 

New antibody attacks 99% of HIV strains

Scientists have engineered an antibody that attacks 99% of HIV strains and can prevent infection in primates. It is built to attack three critical parts of the virus making it harder for HIV to resist its effects. The work is a collaboration between the US National Institutes of Health and the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
3 weeks and 4 days ago.

 

Senarai penuh pemenang anugerah ffm 29 2017

Senarai penuh pemenang anugerah festival filem malaysia yang ke 29 , 23 september 2017. Hos utama malam semalam ialah Zizan razak. Agak sopan sikit malam tadi, bergandingan dengan Elizad. Berikut... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Tahniah Adiwiraku Filem Sepi Tambat Hati Juri Festival Filem Malaysia 29

Malam tadi telah berlangsung dengan jayanya majlis anugerah mengiktiraf penggiat seni filem tempatan melalui penganjuran kali ker 29. Majlis anugerah Festival Filem Malaysia tahun ini menerima sebanyak 53 filem dipertandingkan yang terdiri daripada 41 filem berbahasa Malaysia, 6 Mandarin, 5 Tamil dan 1...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 weeks and 4 days ago.

 

Permainan Hantu Lady Spades

Hasil karya Katheairene di Deviantart. Sumber gamberLady Spades adalah permainan menyeru hantu yang mana berkongsi persamaan dengan ritual Bloody Mary Game. Namun, tidak seperti hantu Bloody Mary, di dalam permainan ini, seseorang pemain boleh meminta untuk hajat mereka ditunaikan. Sudah tentu, ia tidak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via Game Hantu
3 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming kedah vs selangor piala malaysia suku akhir kedua 2017

Perlawanan kedua dalam suku akhir kedah vs selangor malam ini distadium darul aman, kedah. Dilaporkan ada penyokong setia sudah tunggu di stadium , bermalam dari semalam semata-mata tidak mahu... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Tip Menang Bida Chilindo

Maklumat tentang Chilindo.com Chilindo.com adalam sebuah laman web bida seperti lelong.com.mySemua lelongan bermula dengan harga RM 0.10Chilindo.com melelong pelbagai jenis barang-barang yang... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
3 weeks and 4 days ago.

 

Asap Kapal Layar

Pada suatu hari,kapal layar pergi ke china untuk menyaksikan sukan OLIMPIK BEIJING 2008,lepas tu kapal tuh duduk kat tengah laut,lepas tu asap kapal layar pergi ke mana? Lihat jawapan disini. The post Asap Kapal Layar appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
3 weeks and 4 days ago.

 

Rahsia Rothschild Mencipta Sistem Riba Yang Perlu Kita Tahu

Manusia memang tidak boleh lari dari kehidupan berhutang dari yang miskin hingga yang kaya. Jangan fikir orang jutawan tidak berhutang ye, malah golongan yang bergaji tinggi adalah paling ramai yang suka berhutang kerana mereka berfikiran mampu membayar bali secara bulanan. Oleh kerana itu bagi yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
3 weeks and 4 days ago.

 

Borneo Holidays - Teluk Likas (5 Photos)

Sunset view of Telik Likas Park Beautiful sunset view at Teluk Likas Public Park Jogging while enjoying the beautiful late evening view Someone plays kite in the evening Good place to spend quality time with family Borneo Holidays - Teluk Likas - This place is just about 2 or 5 minutes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog borneoholidaysblog borneoholidaysblog via Borneo Holidays
3 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming jdt vs melaka united suku akhir kedua piala malaysia 24.9.2017

Perlawanan yang kedua dalam suku akhir piala malaysia 2017, mampukah melaka united untuk menang di stadium larkin. Melaka ketinggalan jaringan yang agak besar , tambah lagi main di stadium larkin... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Mooncake + Dim Sum @ Le Mei, Le Meridien Putrajaya

Celebrate the Mid-Autumn Festival with a selection of finely curated mooncakes, prepared by award-winning Chef Michael Wong and his culinary team at Le Mei, Le Meridien Putrajaya.Le Mei is offering five varieties of traditional baked mooncakes and three varieties of snow skin mooncakes. You can purchase...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming perak vs pahang piala malaysia suku akhir2 24.9.2017

Perlawanan kedua dalam suku akhir piala malaysia perak vs pahang di stadium indera mulia ipoh perak hari ini. Mampukah perak untuk bangkit setelah tewas 1-3 dengan pahang untuk suku akhir pertama di... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Live streaming PKNP vs Felda united piala malaysia suku akhir kedua 2017

PKNP Merupakan pasukan dari liga perdana yang mempunyai potensi ke final barangkali. Perlawanan pertama pasukan PKNP menang 3-1 keatas pasukan Felda United. Kita tak tahu perlawanan yang kedua macam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

YANG SUKA AMALKAN UBAT TRADISIONAL SEPERTI JAMU WAJIB BACA. INI BAHAN CAMPURPALSU YANG BAHAYA...

YANG SUKA AMALKAN UBAT TRADISIONAL SEPERTI JAMU WAJIB BACA. INI BAHAN CAMPURPALSU YANG BAHAYA SELALU DI GUNAKAN. Kat blog lekatlekit selain ada segmen seram serik lekatlekit satu lagi segmen den tambah iatu segmen khidmat masyarakat lekatlekit. Semua kena ada lekatlekit.. Tu trademark yang den guna sejak 8...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 4 days ago.

 

Theme untuk blog – Percuma atau Premium

Theme untuk blog Percuma atau Premium Theme percuma atau premium(beli). Mana jadi pilihan? untuk pengetahuan korang blog olaoli ni dibina pada bulan 1 tahun 2016. The post Theme untuk blog Percuma atau Premium appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 weeks and 4 days ago.

 

Once In A Blue Moon Mooncakes @ Dorsett Grand Subang

"Once In A Blue Moon" Mooncakes @ Dorsett Grand SubangBlue mooncakes? How unique. The latest trend of celebrating the Mooncake or Mid-Autumn Festival is to enjoy mooncakes that are made with innovative fillings and creative designs. At Dorsett Grand Subang, Master Chef Alex Chan from The Emperor Chinese...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 weeks and 4 days ago.

 

Kenapa Susah Nak Kurus?

Dua run yang berbeza. Satu 5km, satu 2.5km berganti-ganti. April 2017 vs September 2017. Berkongsi pengalaman, Susah ke nak kurus? Bulan pertama saya Jan vs February 2017, saya mampu turunkan 4kg. Bulan kedua dalam 2.5 kg. Selepas itu, on off, turun naik 0.5kg ke 1 kg. Kenapa ya? Faktor utama, kalau nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog eyriqazz eyriqazz via Eyriqazz.com
3 weeks and 4 days ago.