Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 7 of 94

Tawaran terbang murah dengan Malaysia Airline (MAS)

Tawaran terbang murah dengan Malaysia Airline (MAS) | Assalamualaikum dan selamat pagi. Ceritaejoy macam ni, semalam saja-sajalah tengok tiket kapal terbang. Buka laman web sana, buka laman web sini. Niat dalam hati tu nak bawa keluarga naik kapal terbang. Dan perancangan awal ni, nak bawa dekat-dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
3 weeks and 5 days ago.

 

Tips untuk Merawat Jerawat (part 2)

tips untuk muka bebas jerawatok..yuk malas nak bebel panjang..hari nie yuk nak sambung article yang yuk tulis pasal tips untuk merawat jerawat (part 1)so..hari nie yuk nak sambungTips untuk Merawat Jerawat (part 2).step-step untuk muka bebas jerawatStep 1.The best time nak cuci muka atau badan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and 5 days ago.

 

Afternoon Tea @ The Majestic Malacca

Experience Afternoon Tea with a Malaysian twist at The Majestic Malacca. Available daily from 12pm to 6pm at The Lounge at The Mansion, the afternoon tea is served in a three-tier stand, featuring an assortment of sandwiches, cakes, pastries, scones and Nyonya kuih.Afternoon tea with loved ones...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 weeks and 5 days ago.

 

Yoogane Korean Dak Galbi @ One Utama

KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOG We had our first taste of dakgalbi when we were in Seoul. It was so good that my eyes were opened and my life... KAMPUNGBOYCITYGAL/KAMPUNGBOYCITYGAL - A MALAYSIAN FOOD TRAVEL BLOG

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wzchin wzchin via KAMPUNGBOYCITYGAL
3 weeks and 5 days ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
3 weeks and 5 days ago.

 

Kisah Kawan Dan Birthday

Kisah Kawan Dan BirthdayAssalammualaikum..Jawapan pada soalan dalam gambar diatas tu adalah pernah, hehehe tapi masa jadi pelajar dululah, ketika semester pertama di UM. Masa 1st Year stay dalam UM so senanglah nak sambut Birthday ke apa ke kan, tambah - tambah senang nak suprisekan kawan sebab semua duduk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 5 days ago.

 

Kuil Dan Berhala Di Bina Semula Di Tanah Arab

Kuil Dan Berhala Di Bina Semula Di Tanah Arab

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

AHMAD FAUZAN HATIM SUSPEK RASUAH HARTANAH JOHOR – DARI KACA MATA SEORANG SAHABAT

CERITA BELAKANG TABIR SUSPEK RASUAH HARTANAH NEGERI JOHOR YANG PERLU ANDA TAHU!!!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

Ini Punca Tan Sri Jins Shamsuddin Meninggal Dunia

Ini Punca Tan Sri Jins Shamsuddin Meninggal Dunia | Seniman legenda tanah air, Tan Sri Jins Shamsuddin, 82, meninggal dunia pada pukul 5.45 petang semalam.Menurut anaknya, Putera Hang Nadim, Jins atau nama sebenarnya Mohamed Zain Shamsuddin menghembuskan nafas terakhir di sebuah klinik di Taman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via OH BULETIN - Media Informasi Malaysia
3 weeks and 5 days ago.

 

MAHATHIR RUNNING DOWN NATION

blogtunm.blogspot.com Tun M1. The aide to the Prime Minister says I have run down the nation with my claim thatMalaysiahas become one of the10 most corrupt countries in the world.2. Am I the only person to say this.3. Let us list the reports on corruption inMalaysia.Dec 16,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Tun Mahathir Mohamad
3 weeks and 5 days ago.

 

Tips mudah buat duit dengan Lynk.my.

Tips mudah buat duit dengan Lynk.my | Aduh. Rasanya macam belum cukup layak nak kongsikan Tips mudah buat duit dengan Lynk.my ni. Sebabnya masih ramai yang lebih hebat daripada aku. Yang buat 4 angka pun ada dengan lynk ni. Tapi disebabkan ada soalan, haruslah kita berikan jawapannya, betul tak? Aku cuba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Ceritaejoy
3 weeks and 5 days ago.

 

Maksud Link Building dan Kepentingannya

Link building adalah perkara asas dan umum untuk diketahui para blogger akan maksudnya. Apa itu maksud dan fungsi link building sangat apatah lagi mereka yang ingin meningkatkan kualiti blog atau post dari segi SEO. Ini juga bermakna, link building begitu penting untuk menarik trafik ke blog anda.Apa Itu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via BLOGGING dan SEO
3 weeks and 5 days ago.

 

Perbezaan External Link dan Internal Link

Dari namanya sahaja, anda sepatutnya sudah boleh tahu maksud dan perbezaan Internal Link dan External Link. Internal dan External link adalah asas yang perlu diketahui oleh semua orang yang dalam bidang berkaitan Internet sama ada blogger atau bukan blogger. Tetapi, mungkin ada blogger baru yang masih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via BLOGGING dan SEO
3 weeks and 5 days ago.

 

INILAH RUPA KENING LEPAS GUNA MAYBELLINE FASHION BROW DUO SHAPER

INILAH RUPA KENING LEPAS GUNA MAYBELLINE FASHION BROW DUO SHAPER. Sebagai tipikal perempuan bab bab makeup ni aku tak terkecuali terjebak dalam trend lukis kening tanpa perlu di cukur. Bermakna just guna eyebrow concealer je nak membentuk kening tu. Gigih tau aku belajar sendiri kat rumah berpandukan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

Bayi 11 Bulan Kritikal Dirogol Pakcik

Bayi 11 Bulan Kritikal Dirogol Pakcik:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

The Settlement Hotel: Relaxing Stay at Historical Melaka

In early February, I went for a 3D2N trip to the state of Melaka with some friends. It had been aeons since I last been in this beautiful historic state. It was nice to see some of Melakas familiar historical places. But I was also surprised to see some of the new developments as well. [] The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bella Bella via Runaway Bella
3 weeks and 5 days ago.

 

Pelajar Islam Universiti Concordia Terima Ancaman Bom

MONTREAL, 3 Jamadilakhir 1438H, Khamis – Universiti Concordia di Kanada menerima ancaman bom yang menyasarkan pelajar Islam sehingga memaksa lebih 4,000 pelajar dipindahkan dari kampus berkenaan.Kumpulan yang menggelarkan diri mereka sebagai ‘underground’ chapter of C4 itu menghantar emel kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizonlove hafizonlove via Kertas Paper
3 weeks and 5 days ago.

 

Perhatian Kaki Game Logitech G Memperkenalkan Mechanical Gaming Keyboard

Baru-baru ini Logitech mengumumkan perluasan keyboard permainan mekanikal dengan papan kekunci Logitech® G610 Orion Blue Backlit Mechanical Gaming. G610 Orion adalah papan kekunci mekanikal bersaiz penuh yang mengintegrasikan teknologi industri terkemuka dan kualiti pembinaan dalam reka bentuk yang unik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 weeks and 5 days ago.