Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 6 of 23

Travel Etiquette Tips - 6 Things Should Know

It is fun being somewhere. What's more if it is rich in foreign culture we have never seen before. again if it is unique and indeed another.That what is best when traveling and vacationing in a foreign country.In addition, travel also broadens the mind, but beware – there’s often an unwritten set of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via ZESTOO Travel Guide Blog
3 weeks and 3 days ago.

 

Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan Di Tv AlHijrahUntuk Musim Kedua

Program bual bicara interaktif Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan (Musim Kedua) kini sedang bersiaran di TV AlHijrah.Berbekalkan isi kandungan rancangan yang diperluas serta ditambahbaik, Jom Simpan Bersama Tabung Pendidikan (Musim Kedua) dilihat mampu menjadi platform pilihan bagi mentransformasikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 weeks and 3 days ago.

 

Halloween’s Here! How Do You Survive a Haunted School?

Halloween’s Here! How Do You Survive a Haunted School?Boo! If you’re one scaredy cat like me, I wouldn’t go near a haunted house in a million years. Why find trouble yes? This year’s Halloween is just around the corner though, so humour me, and imagine you are stuck one night over at the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 weeks and 3 days ago.

 

Aplikasi Cannis Bakal Menjadi Bintang Di Nasdaq

Aplikasi Cannis Bakal Menjadi Bintang Di Nasdaq| Pada minggu yang lepas, kinah berkesempatan menghadiri ke satu majlis persidangan yang agak besar di Kuala Lumpur Convention Center. Majlis yang gah ini turut dihadiri lebih 3000 ahli Cannis dan majlis ni berlangsung dengan meriah sekali. Kalau korang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and 3 days ago.

 

Aplikasi 7 Dalam 1 Cannis Akan Tersenarai di NASDAQ Amerika Syarikat

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Siapa sini yang sudah muat turun aplikasi Cannis dalam telefonnya. Korang memang hebat kerana tahu akan kelebihan dan keseronokan muat turun aplikasi ini. Apa itu Cannis? Pada yang tak tahu mari sini Maha nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 weeks and 3 days ago.

 

Bagaimana Trader Mendapat Untung?

Konsep asas yang mudah difahami untuk menentukan perkiraan untung bagi aktiviti trade adalah : Untung

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Adamshub Adamshub via Forex Sufi
3 weeks and 3 days ago.

 

CARA MEMOHON MENANGGUHKAN SESI PERSEKOLAHAN ANAK ISTIMEWA

CARA MEMOHON MENANGGUHKAN SESI PERSEKOLAHAN ANAK ISTIMEWA. Bagi yang ada berkelainan upaya macam Autisme, Adhd (Hyperactive), Slow learner.. Kita sedia maklum kanak kanak macam ni walaupun fizikal nampak normal tapi perkembangan mereka tak berapa normal. Behavior mereka memang agak lain berbanding kanak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 3 days ago.

 

Foto Ujibakat Mentor Musim 7 (2018)

Mentor Musim 7 bakal bersiaran tidak lama lagi. Proses ujibakat dan juga pemilihan peserta atau protégé untuk Mentor 2018 sudah pun berakhir pada 30 September 2018. Khabarnya ramai juga yang hadir untuk sesi ujibakat yang dijalankan. Mentor 7 kali ini menampilkan empat penyanyi versatil iaitu Aizat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 3 days ago.

 

APLIKASI CANNIS TELAH MENCIPTA REKOD BARU BAKAL MENJADI BINTANG TERHEBAT DI NASDAQ

ASSALAMUALAIKUM.."Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq ~ Cannis"Sesiapa yang pernah baca Wani kongsikan entry sebelum ini, ada sebutkan tentang satu majlis pelancaran aplikasi Cannis di mana aplikasi ini adalah aplikasi mobile yang menawarkan 7 fungsi dalam satu. Korang boleh baca diSINI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog wanisukarno wanisukarno via Blog Wani Sukarno
3 weeks and 3 days ago.

 

10 Panduan Bersenam Untuk Pesakit Kencing Manis

tips bersenam untuk pesakit kencing manisMemulakan program senaman bagi pesakit yang menghidap diabetes @ kencing manis boleh menjadi menakutkan, walaupun ia sesuatu yang anda mahu lakukan. Kebanyakan pesakit kencing manis mengatakan bahawa bersenam menakutkan mereka, atau sangat sukar, kerana ia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
3 weeks and 3 days ago.

 

Kebaikan Madu Limau Nipis Untuk Ibu Mengandung

Kebaikan Madu Limau Nipis Untuk Ibu Mengandung  Setiap pasangan berumahtangga pasti ternanti-nanti kehadiran cahaya mata untuk menceriakan lagi kehidupan rumahtangga. Terimbau pula kenangan ciktom mengandung anak ciktom, Adira. Satu perasaan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
3 weeks and 3 days ago.

 

ANSA Kuala Lumpur: Boutique Hotel in Bukit Bintang

ANSA Hotel Kuala Lumpur is a boutique hotel located in Bukit Bintang, right in the heart of KL. Whether you are an overseas visitor in KL or a local seeking a city staycation, one could not ask for a better, more central location than this.There are a total of 167 rooms and suites in the hotel; from a 25m²...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 weeks and 3 days ago.

 

Analisa GBPUSD 24-10-2018

GBPUSD kembali turun selepas berlaku peningkatan semalam, menghampiri paras 1.2962 sekarang. Stochastic memberikan isyarat negatif

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Adamshub Adamshub via Forex Sufi
3 weeks and 3 days ago.

 

Analisa EURUSD 24-10-2018

EURUSD menunjukkan dagangan yang kompetetif sejak petang semalam, berakhir di tahap 1.1470, sementara EMA50 membentuk

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Adamshub Adamshub via Forex Sufi
3 weeks and 3 days ago.

 

Cinta Seorang Ibu – Renungan Untuk Si Anak

Alkisah di sebuah desa, ada seorang ibu yang sudah tua, hidup berdua dengan satu-satunya anaknya. Suaminya sudah lama meninggal kerana Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info untuk lanjutan artikel. Terima...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
3 weeks and 3 days ago.

 

Adsense 107 - Tips Naikkan Income Sehingga USD200 Sebulan

Adsense 107. Hari ini saya nak kongsi satu penemuan yang saya dapat, selain ilmu Adsense yang telah saya peroleh daripasa seorang pemain blog 'bawah tanah' tentang bagaimana nak tingkatkan income Adsense sehingga boleh mencecah lebih USD200 sebulan. Kemungkinan besar perkongsian panduan Adsense saya ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 2 days ago.

 

Wizards at Tribeca

If there’s one thing that differentiates Jien and I, it would be our sense of adventure when it comes to food. While we tend to go for similar dishes, our choice of restaurants are for from the same. Wizards at Tribeca is one of them — he’s been wanting to try the food there ever [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 2 days ago.

 

APLIKASI CANNIS BAKAL DISENARAIKAN DALAM NASDAQ MENJELANG 2021

hai assalammualaikumAplikasi Cannis Bakal Disenaraikan Dalam Nasdaq Menjelang 2021 - Korang pernah dengar berkenaan Cannis App? Nad ada terbaca pasal cannis ni dekat blog kawan. Tengok macam menarik Cannis App ni, sebab ia mengabungkan 7 dalam 1 fungsi dalam satu apps. Bagus kan, sebabnya kita ni memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 2 days ago.

 

Skim Rumah Pertama 105 Peratus

Anda mencari pembiayaan untuk skim rumah pertama anda? Ada satu tawaran sangat menarik daripada MBSB Bank untuk mendapatkan pembiayaan skim rumah pertama ini. Pembiayaan diberikan adalah sehingga 105% (termasuk MRTT/fi yuran guaman). Saya mendapat tahu mengenai skim pinjaman perumahan dari MBSB Bank ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 2 days ago.

 

Analisa USDJPYD 24-10-2018

Matawang USDJPY memulakan perdagangan hari ini dengan kecenderungan menaik untuk melepasi paras 112.46 sekali lagi,

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Adamshub Adamshub via Forex Sufi
3 weeks and 2 days ago.