Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 5 of 22

4 Tips to Help You Care for a Loved One or Family Member

4 Tips to Help You Care for a Loved One or Family MemberCaring for a loved one when they are at a stage where they need your emotional and physical support to help them get through the day is a challenge that most of us rise to when it’s time to take that level of responsibility on board, but it can be...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 4 days ago.

 

My First First Love: Season 2 | Official Trailer | Netflix

Cerita ini mengisahkan percintaan 5 orang sahabat mencari cinta pertama. Untuk Season1 diterbitkan pada 18 April Season 2 diterbitkan pada 26 Julai. Hanya di Netflix.Bagi aqlah cerita ini memang menarik tapi itulah masa season 1 cerita dia tergantung sikit dan kena tunggu untuk season 2 geram sebab ending...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nikzhafran nikzhafran via BelajarBlogs
3 weeks and 3 days ago.

 

Adsense 112 - Tak Approved Kerana Ada URL Bahaya

Hari ini saya nak kongsikan sedikit tips berkaitan Adsense, terutama rakan blogger yang masih lagi bermasalah untuk apply akaun Adsense bagi membolehkan blog jana income USD. Simple tips yang mungkin ramai rakan blogger tidak sedar .. terutama apabila mendapati permohonan mereka ditolak. Adsense...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 3 days ago.

 

Outstanding ASEAN Entrepreneur Women Awards 2019 ft Puan Sri Nisa Bakri

Outstanding ASEAN Entrepreneur Women Awards 2019 ft Puan Sri Nisa Bakri It was an inspirational sharing session and afternoon tea with Puan Sri Shariffa Nisa Binti Syed Hamid or known as Puan Sri Nisa Bakri who was recently awarded Outstanding ASEAN Entrepreneur Women Awards 2019 organized by Awen (ASEAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 3 days ago.

 

Pelajar digalak berniaga sambil belajar

Bak kata pepatah, melentur buluh biar dari rebungnya. Pelajar berusia belasan tahun atau awal 20 tahun digalakkan berniaga walaupun secara sambilan.NAZRI IDRIS (empat dari kanan) bersama Chew Seh Yong (tengah) dan Nur Azureen Jaafar (tiga dari kanan) bergambar dengan wakil syarikat-syarikat selepas majlis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
3 weeks and 3 days ago.

 

Blogger Challenge 1: Introduction

Welcome to the first chapter of the challenge, people :-]]. Okay so far, today blogger challenge 1, as a normal introduction, lets start about myself first then Ill proceed about the blog. Im Mija but my real name is Erni Hasmiza. As a matter of fact, my blogs name have nothing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ernihasmiza ernihasmiza via Mijablur
3 weeks and 3 days ago.

 

Blogger Challenge 1: Introduction

Welcome to the first chapter of the challenge, people :-]]. Okay so far, today blogger challenge 1, as a normal introduction, lets start about myself first then Ill proceed about the blog. Im Mija but my real name is Erni Hasmiza. As a matter of fact, my blogs name have nothing...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ernihasmiza ernihasmiza via Mijablur
3 weeks and 3 days ago.

 

TAMAN AGROTEKNOLOGI MARDI CAMERON HIGHLANDS

hai assalammualaikumTaman Agroteknologi Mardi Cameron Highlands - Bersambung cerita percutian ke Cameron Highlands yang dah berkurun ni..hahaa..Mood nak bercuti tu ada tapi takda bajet lagi, sudahnya kita cerita jela percutain bajet yang lama ni. Biar lama, asalkan tertulis dalam blog dan dijadikan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 3 days ago.

 

DIN By DIN TAI FUNG Membawakan Makanan Istimewa Dari Taiwan

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Kali ni Maha nak bawa korang ke sebuah restoran makanan popular dari negara Taiwan. Kalau korang sukakan Dumpling atau paukat sini lah tempatnya. Restoran Din by Din Tai Fung'No Pork' atau tanpa kinzir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
3 weeks and 3 days ago.

 

Rangkaian Beautea By Safi Untuk Melindungi Kulit Daripada Pencemaran, Tekanan dan Kosmetik

Rangkaian Beautea By Safi Melindungi Kulit Dari Pencemaran, Tekanan dan Kosmetik | Rasanya baru je Safi lancarkan produk, tup tup dapat tau Safi keluarkan lagi satu produk yang kini menjadi bualan hangat para netizen di luar sana. Apa dia tuuu, ni ha Beautea by Safi. Bila kinah dapat tahu mengenai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and 3 days ago.

 

Resepi Aiskrim Oreo Senang(3 bahan je)

resepi aiskrim oreo guna 3 bahan jeresepi aiskrim oreo nie senang je tau nak buat...guna 2 bahan je..x caye??ok..nnti baca smpai habis tau..rasa aiskrim oreo nie sedap tau..lembut je bila kita gigit..kombinasi susu dengan oreo memang hebat..tapi sebelum tu..uosl dah cuba ke resepi aiskrim nie:resepi aiskrim...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 weeks and 3 days ago.

 

Healthy Eating: 8 Benefits of US Highbush Blueberries

Healthy Eating: 8 Benefits of US Highbush BlueberriesWell, most of us have a busy lifestyle and sometimes we forgot to fuel our body with wholesome food. If you haven’t been eating well these days, a handful of blueberries daily will get you back on track because these little blue champions are loaded...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 weeks and 3 days ago.

 

Sambut Bulan Kemerdekaan Dan Hari Malaysia Bersama Realme Merdeka Month

Realme Malaysia, sebuah jenama teknologi global dengan semangat Dare to Leap melancarkan Bulan Merdeka realme 2019 sempena hari realmenya hari ini. Realme Malaysia akan meraikan bersama peminat dengan memberi kembali kepada rakyat Malaysia harga yang menarik serta aktiviti bulan ini. realme Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
3 weeks and 3 days ago.

 

Senarai Penuh Pemenang Anugerah Stail EH! 2019 #STAILEH2019

Sempena ulang tahun EH! yang ke-20, sidang editorial EH! Malaysia membariskan 20 kategori secara keseluruhan pada tahun ini yang melibatkan selebriti lama dan baharu, pereka fesyen, influencer, model, jurusolek serta pendandan rambut yang sentiasa menjadi tulang belakang kepada industri hiburan tanah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 weeks and 3 days ago.

 

Scientists Finally Explain Why Asians Look So Cute

What does it mean to be “cute”? Beauty standards and perceptions of attractiveness vary across cultures, but one thing is clear: being called “cute” is something entirely different. Is there a scientific explanation of why our brains perceive some people as “cute” and others as “beautiful,”...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog xyzvideos xyzvideos via RSS YouPHPTube
3 weeks and 3 days ago.

 

Dato' Aliff Syukri Dedah Rahsia Teknik Berniaga 'Zero to Hero'

Siapa nak tahu rahsia kejayaan bisnes Dato' Aliff Syukri? Nama Aliff Syukri bukan nama asing dalam dunia perniagaan di Malaysia. Beliau boleh disifatkan sebagai seorang usahawan yang berjaya sehingga menjadi idola sesetengah usahawan kecil di Malaysia ini. Sepertimana usahawan besar dan berjaya lain, Dato'...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 3 days ago.

 

Review Drama Korea - Haechi

Korean Drama Review HaechiToday nak buat review drama Korea yang bertajuk Haechi, dalam review ini mungkin terdapat sedikit spoiler okey hehe. Korean Drama Haechi ini disiarkan di channel SBS bermula 11 Februari 2019 dan tamat episodnya pada 30 April 2019 yang lalu. Antara pelakon drama Korea Haechi ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3 weeks and 2 days ago.

 

Bagaimana Nak Buat Kajian Pasaran Barang Trending di Ebay?

Saya dapat banyak pertanyaan tentang macam mana nak buat kajian pasaran di Ebay. Kalau andaada soalan tu kat minda andamaknanya andamemang berminat untuk belajar macam mana nak buat duit kat ebay ni. Ucapkan tahniah buat diri andasebab andaakanbelajar sesuatu...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
3 weeks and 2 days ago.