Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 5 of 92

Wordless Wednesday #98

As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #98KRR - Spicy Chicken Favorite MealPernah tak you all makan bersama orang tua kita, uwan ke, nenek ke, atok ke, kemudian order macam kat atas tu. pastu depa tanya eh! lauk aje ker....??? Nasinya mana??? ngeh!ngeh!ngeh!Wordless Wednesday #98

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 weeks and 5 days ago.

 

Siaran Langsung Perak vs Kelantan 1 Mac 2017

Live Streaming Siaran Langsung Perak vs Kelantan 1 Mac 2017. Empat lagi perlawanan Liga Super berlangsung pada 1.3.2017 dengan pertemuan di Ipoh ini pasti menjadi tumpuan peminat bolasepak Malaysia. Aksi Perak vs Kelantan yang dijadualkan di Stadium Perak ini pasti menjanjikan aksi sengit. Ketika ini Perak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
3 weeks and 5 days ago.

 

PAMERAN KERETAPI PROJECT SHINKANSEN DI ISETAN JAPAN STORE

hai assalammualaikumHari Ahad lepas, nad bawak Fariza jalan-jalan pergi Isetan dekat Lot 10. Ada pelbagai produk Jepun dan budaya Jepun dari tradisi purba sehingga ke teknologi terkini, kedai makanan yang memperkenalkan Jepun dekat situ. Bukan itu sahaja, nad sebenanrnya nak tunjukkan dia satu pameran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
3 weeks and 5 days ago.

 

Batery oh Batery

Masalah batery ni sudah kali ke tiga. Tiga tahun berturut-turut dia padam tanpa ada menunjukkkan apa-apa symptom sebelum itu. Mujurlah dia habis nyawa waktu ada di rumah. Dibuatnya di kampung atau tempat yang jauh dari penempatan, tak ke melilau mencari ganti. Sesuatu yang saya belajar dari perangai batery...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hairulamran hairulamran via Cikgu Hairul
3 weeks and 5 days ago.

 

Siaran Langsung Selangor vs Kedah 1 Mac 2017

Live Streaming Siaran Langsung Selangor vs Kedah 1 Mac 2017. Hari ini 1.3.2017 pertemuan top 4 Liga Super di Stadium MP Selayang. Perlawanan tumpuan yang pasti akan dinantikan oleh peminat bolasepak. Selangor yang diawal musim dilihat bermasalah diluar padang kini menunjukan prestasi yang agak baik dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
3 weeks and 5 days ago.

 

My Soft Snug Experience

Slimming pants aren’t something I look out for because my legs have always been on the smaller side, in proportion to my upper body. I’ve always had a thigh gap and that’s not entirely a good thing, trust me. Naturally, I had my reservations with Soft Snug’s Mint24 Hot Pants – what more can it...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 5 days ago.

 

MatDespatch

What is MatDespatch? MatDespatch is a Malaysian crowd sourced based express delivery service in Klang Valley that offers same day door-to-door delivery and pickup services. MatDespatch objective is to make a crowd sourced based delivery service to give a new shipping experience to all of their customers.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Gadget
3 weeks and 5 days ago.

 

AWAS! INI SEBAB KENAPA TAK BOLEH SURUH SUAMI CUCI BAJU

AWAS! INI SEBAB KENAPA TAK BOLEH SURUH SUAMI CUCI BAJU. Zaman sekarang dah macam trend suami jadi househusband si Isteri keluar bekerja. Bukan kata semua househusband tu tak bekerja..Ada yang bekerja dari rumah juga cuma bagi aku pendapat aku la.. Paling afdal lelaki la patut keluar bekerja ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 5 days ago.

 

Kisah Lawak Pelangi

ceritalawakje.blogspot.comCerita Lawak Pelangi“Murid-murid, sebelum memulakan pelajaran, cikgu ingin berkenalan dengan kamu dulu satu per satu ya?,” kata cikgu Shaari pada suatu pagi.” Baik, cikgu,” kata murid-murid serentak.“Kamu yang duduk paling belakang, siapa nama kamu dan hobi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog han7101 han7101 via Cerita Lawak
3 weeks and 5 days ago.

 

Gabriella Tinggalkan Kekasih Demi Hans Isaac?

Gabriella Tinggalkan Kekasih Demi Hans Isaac?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 5 days ago.

 

Leap Year Baby ni dah Setahun!!!!

Mana tarikh 29 February ni haaaa... mana... mana... Hehehe... Kena tunggu lagi 4 tahun lah yerp Iman Harraz. Memandangkan tahun lompat. Kita fefeeling harini 29 February lah yerp ImanHarraz. Tunggu 4 tahun akan datang kita celebrate besar-besaran. Kalau ikut tarikh islam. Harraz dah setahun @ 20 Jamadilawal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog FizaRahman FizaRahman via SuperMOM With SuperKIDS
3 weeks and 5 days ago.

 

Cara mengelakkan ikan melekat di kuali ketika menggoreng.

Sumber :aleppofoodCara mengelakkan ikan melekat di kuali ketika menggoreng | Di antara masalah yang kerap dihadapi ketika menggoreng ikan adalah melekat pada kuali. Dan bila ia melekat terlalu kuat, ia boleh menghancurkan isi ikan tersebut sekaligus merosakkan bentuk ikan. Ini boleh menghilangkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
3 weeks and 5 days ago.

 

45 Nota Ringkas Peperiksaan Separa Perubatan

45 Nota Ringkas Peperiksaan Separa Perubatan. Sudahkah anda melakukan persediaan rapi bagi menghadapi peperiksaan Separa Perubatan? Jika anda salah seorang calon yang akan mengambil peperiksaan ini, dapatkan segera Pakej Rujukan Pantas Peperiksaan Online Separa Perubatan yang sedang dibuka untuk jualan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
3 weeks and 5 days ago.

 

Cara buat kerepek durian ala thai

Sumber : AlibabaCara buat kerepek durian ala thai | Jika kami berkunjung ke negara gajah putih, di antara buah tangan yang akan kami bawa pulang adalah kerepek durian. Kami sebenarnya masih tertanya-tanya, bagaimana kerepek ini dihasilkan? Jika menggunakan isi durian, sudah tentu mustahil kan? Jadi kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via DuaPulohSens
3 weeks and 5 days ago.

 

Rujukan Lulus Exam Separa Perubatan

Rujukan Bantu Lulus Exam Separa Perubatan. Adakah anda dipanggil untuk jalani peperiksaan online Separa Perubatan pada 7 Mac 2017? Ada berita baik untuk anda yang mahu lulus peperiksaan Separa Perubatan ini. Pihak Tim Infokerjaya telah mengeluarkan Pakej Rujukan Pantas Peperiksaan Online Untuk Separa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
3 weeks and 5 days ago.

 

Dinner For Three At Hook Sang, Bukit Indah, Johor

MY LONGEST STAY IN JOHOR this time ever.... almost a month. It is like being "alienated" from Ipoh, driving will take six hours and flight will take more than an hour. But nowadays only Malindo is flying from JB to Ipoh, their prices are expensive ranging from RM200 over. That means I have...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog reanact reanact via Caring Is Not Only Sharing...
3 weeks and 5 days ago.

 

Cara Nak Lulus Peperiksaan Online SPA

Bagaimana Cara Nak Lulus Peperiksaan Online SPA? Ramai calon yang dipanggil untuk hadapi peperiksaan online oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) nak tahu cara dan tips untuk lulus di dalam peperiksaan online ini. Kami juga pasti, anda antara calon yang mencari tips tersebut.Almaklumlah, peperiksaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
3 weeks and 5 days ago.

 

'..kalau tanya saya, saya mencari lelaki kaya' - DJ Lin

PENYAMPAI radio segmen Suria Cinta menerusi stesen Suria FM, DJ Lin mengakui tengah mencari lelaki kaya bagi mengisi kekosongan hidupnya selepas sepuluh tahun bergelar ibu tunggal.Pemilik nama Roslinda Abdul Majid ini menjelaskan pemilihan teman yang mampu memberi kesenangan hidup adalah bertepatan dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Northborneoblog Northborneoblog via NORTH BORNEO BLOG
3 weeks and 5 days ago.

 

Budak Perempuan 5 Tahun Dicabul Datuk Tiri

MIRI – Seorang lelaki ditahan selepas dipercayai mencabul cucu tirinya yang berusia lima tahun di kediamannya di Bujur Corner, Miri, Sarawak.The Star melaporkan, kanak-kanak malang itu menjadi mangsa cabul sejak awal Februari lalu.Kanak-kanak perempuan itu dikatakan tinggal bersama nenek dan datuk tirinya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Northborneoblog Northborneoblog via NORTH BORNEO BLOG
3 weeks and 5 days ago.

 

Soi 55 Thai Kitchen Bar @ Solaris Mont Kiara, KL

Its high time Solaris Mont Kiara gets a proper Thai restaurant. Soi 55 Thai Kitchen Bar opened about 4 months ago and it be found directly in front of Cold Storage. Not only they serve good food, their lunch and dinner promos offer some of the best deals you can get in this area. [] The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
3 weeks and 5 days ago.