Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 5 of 32

Aib jika sengaja disebar, adakah berdosa orang yang mengherdik?- Tinta Ruhum

بسم الله الرحمن الرحيمAssalamualaikum w.b.tAlhamdulillah masih bernafas hari ini. Diberikan nikmat iman dan Islam.Sejak akhir-akhir ini, begitu banyak gejala menyebarkan aib yang berlaku dalam masyarakat. Viral menjadi makanan dan santapan bagi masyarakat. Mudahnya bagi sang perakam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Dhamiri Dhamiri via Tinta Ruhum
3 weeks and 6 days ago.

 

Unifi Mobile Masih Webe Yang Dulu.

Unifi Mobile mula menjadi sebutan minggu ini sejak dari Isnin lepas aku dah daftarkan simkad baru untuk cuba apakah kelebihan unifi mobile ini. Daftar 22.01.2018 tapi hanya pada 24.01.2018 baru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 weeks and 6 days ago.

 

11 Foto Awek Flavettes Shazlina Abdullah

Shazlina Abdullah. Mungkin tak ramai kenal nama ni. Tapi, kalau anda seorang yang suka ambil supplement vitamin, terutama jenama Flavettes, tentu sekali perasan akan wajah jelita ini yang muncul dalam setiap iklan Flavettes, terutamanya produk terbaru Flavettes Effervescent. Shazlina Abdullah adalah awek...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
3 weeks and 6 days ago.

 

STRESS PUN BOLEH MENYEBABKAN ULSER MULUT?

STRESS PUN BOLEH MENYEBABKAN ULSER MULUT? Sejak semalam ulser tumbuh bertingket tingket katanya dalam mulut den ni. Satu kat celah bawah gigi depan bahagian bawah satu hujung lidah. Bayangkan lokasi ulser tu memang strategik sangat ok. Kesimpulannya puasa la makan pedas pedas.. Sejak semalam makan sup...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 weeks and 6 days ago.

 

How to Improve Your Credit Score Ratings

A credit score is normally derived from your credit report, a detailed record of your borrowings and repayments history as well as your personal particulars. Simply said, it is like a history of your finances. Therefore, a credit report is one kind of file that contains everything that a bank needs to know...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Personal Loan Malaysia | Pinjaman Peribadi
3 weeks and 6 days ago.

 

Where to Buy Bitcoin in Malaysia

Historically, Bitcoin has been rather difficult to buy in Malaysia as there used to be a large friction in getting a hand on this cryptocurrency. However, the process is easier now with a few changes starting in the year 2014. Here is some introduction on where to buy Bitcoin in Malaysia.   Luno, which...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mohdgazali50 mohdgazali50 via Gadget
3 weeks and 6 days ago.

 

4 hari 3 malam percutian menarik di Pulau Langkawi

Kali ni akunakceritasikit percutian aku di Pulau Langkawi. Aku dan famili aku dah rancang percutian 4 hari 3 malam di pulau tersebut. Dah 3-4 kali jugak la aku datang bercuti kat sini. Dengan feri or dengan kapal terbang. Untuk posting aku kali ni, aku dah pilih mengunakan pengangkutan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
3 weeks and 6 days ago.

 

al Quran Turun Secara Berkhimah

AL-QURAN diturunkan pada 17 Ramadan. Allah SWT berfirman: "Bulan Ramadan itu diturunkan di dalamnya al-Quran" (al-Baqarah:185).Juga pada ayatDan Kami turunkan dengan beransur-ansur dari Al-Quran Ayat-ayat Suci yang menjadi ubat penawar dan rahmat bagi orang-orang yang beriman kepadanya; dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via wannursyarifah
3 weeks and 6 days ago.

 

Mandala Cafe Bar @ Publika Solaris Dutamas

Mandala Cafe Bar @ Publika Solaris DutamasJust last week or so, I had the opportunity to get invited for a great night out over at the rather new-dish Mandala Cafe Bar over at Publika, to sample their fares. Unwind after a long day at work here, where they have these really nice ambiance, with...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
3 weeks and 6 days ago.

 

10 Chinese Restaurants to visit this Chinese New Year

Chinese restaurants have always been a popular pick among friends and family looking for a good meal together, where food is good and ambiance, presentable. Best of all, almost all Chinese restaurants in Klang Valley offers free corkage so you get to drink, eat and be happy. Here are ten restaurants to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 6 days ago.

 

CNY 2018: Pak Loh Chiu Chow, Feast Village KL

Welcome the auspicious Year of the Dog at Pak Loh Chiu Chow in Feast Village, Kuala Lumpur, with an array of sumptuous Teochew-style (Chiu Chow) cuisine to elevate your Chinese New Year dining experience.Led by Executive Chinese Chef Alex Au, the restaurant will be offering two festive Set Menus, namely the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
3 weeks and 6 days ago.

 

Looket Mudahkan Urusan Untuk Prospek Contact, Follow Beli Produk Dari Satu Klik!

Mahu mudahkan urusan prospek untuk contact, follow dan beli produk anda tak? Aha .. saya nak perkenalkan satu platform iaitu Looket. Platform Looket ini akan memudahkan para prospek dan bakal pelanggan anda untuk menghubungi anda, seterusnya follow dan beli produk anda hanya dari satu klik atau pautan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
3 weeks and 6 days ago.

 

HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM

Hai awak awak semua. Kalau nak tahu SIS HAWA sedang meraikan ulangtahun blognya yang pertama sekarang ini. Awak semua turut di undang untuk memeriahkan lagi suasana dengan menyertai contestHAPPY BIRTHDAY SIS HAWA DOT COMyang awesome!Contest ni terbuka pada semua blogger Malaysia dan hadiah yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 6 days ago.

 

3 Cara Simple Hilangkan Stress

Stress tidak dinafikan boleh berlaku kepada setiap orang. Stress memang sesuatu yang lazim tak kira siapa pun kita tua muda pelajar pekerja siapa pun boleh kadangkala merasa stress.Bila stress datang memang akan membuatkan tubuh dan fikiran jadi tertekan. Memang stress tak dapat dihindari, namun selalu ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cleverspider55 cleverspider55 via Kamal Halim
3 weeks and 6 days ago.

 

Sejarah KESUMA, PPI- Tinta Ruhum

Pembangunan masjid bukanlah satu perkara yang baru dalam Islam. Pembangunan masjid telah bermula pada zaman Rasulullah s.a.w ketika baginda berhijrah dari Mekah ke Madinah iaitu pembinaan masjid Quba' dan seterusnya baginda membina masjid Nabawi menjadi kelangsungan kepada pembangunan masjid yang ada pada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Dhamiri Dhamiri via Tinta Ruhum
3 weeks and 6 days ago.

 

Agenda Borneo is an old Story – Muhyiddin

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Kota Kinabalu: Pakatan Harapan Deputy President Tan Sri Muhyiddin Yassin played down Gabungan Sabahs Agenda Borneo versus Agenda Malaya sentiment, saying it is an old story. He said the political scene... Artikel berita Agenda Borneo is an old Story ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 weeks and 6 days ago.

 

Blog Intan Najuwa - Pelakon Kekasih Paksa Rela

Siapa pernah baca dan jadi follower blog Intan Najuwa? Aha .. dah lama blog si Intan Najuwa ni tak berupdate dah. Mungkin ramai yang tak tahu si Intan Najuwa ni pernah aktif dalam dunia blog Malaysia, sekitar tahun 2011. Biasalah, ketika itu masih remaja sangat, maka platform blog menjadi medium untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
3 weeks and 6 days ago.

 

Mak Chee Seng dikehendaki polis

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Polis sedang menjejaki seorang lelaki dikenali sebagai Mak Chee Seng bagi menyelesaikan kes dadah. Pegawai Penyiasat Kes Asisten Superintendan Mohammad Faizal Mohd Amir berkata, alamat terakhir suspek berumur... Artikel berita Mak Chee Seng...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 weeks and 6 days ago.

 

GIVEAWAY SOUVENIRS PULAU JEJU BY SITIYANGMENAIP SALBIAHM

Jom Join Ramai - Ramai..Due Date - 31 Januari 2018Kalau nak join boleh Klik Banner di atas ye..Hadiahnya menarik tau, rugi kalau tak join ni..hope ada rezeki untuk menang hehehe.Good Luck semua..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 6 days ago.

 

Download Ebook Rahsia Sedekah Secara Percuma

Download Ebook Percuma (Rahsia Sedekah - Membina Kekayaan Dengan Bersedekah)Ebook (Electronic Book) Rahsia Sedekah yang sebelum ini dijual dengan harga RM20, kini telah diberikan secara percuma saja buat semua orang. Korang hanya perlu download saja Ebook ini kerana ianya berformat pdf, maknanya bolehlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
3 weeks and 6 days ago.