Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 4 of 47

10 Good Habits That Successful Business Owners Follow

Being a successful business owner takes a lot of hard work and dedication, not to mention the time you have to put into creating something great. Its not easy, and it shouldnt be easy. If it were easy, it wouldnt be special. If youre looking to start a business of your own,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
4 weeks ago.

 

Iron Philips PerfectCare Compact | Wishlist Terlaksana Hasil Duit Blogging

Ini antara wishlist mama yang terlaksana. Hehehe.. 2 tahun lepas mama pernah nak beli dah. Siap barang dah sampai tau tapi tetiba mama diberhentikan keja so terus zass fikir macam mana nak bayar iron tu.. mama terpaksa tolak sebab duit pampasan yang dapat tu mama nak kena bayar duit bulanan kereta. huhuhuhu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks ago.

 

DIARI BLOGGER KENA SAMAN.. SEDEKAH 10% DARI BAYARAN REVIEW BANYAK KEAJAIBAN BERLAKU

DIARI BLOGGER KENA SAMAN.. SEDEKAH 10% DARI BAYARAN REVIEW BANYAK KEAJAIBAN BERLAKU. Rasanya ramai yang tahu kan.. Saya sedang hadapi satu kes saman sivil dengan tuntutan saman sebanyak RM3juta. Kes masih dalam prosiding mahkamah belum lagi masuk perbicaraan. Dah dekat 5 bulan pun.. Sejak dari awal bulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 weeks ago.

 

Sampai Juga Akhirnya PIN Google AdSense.

Semalam sebaik sahaja sampai rumah lepas ambil anak-anak ternampak surat ini dalam peti surat. Baru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 weeks ago.

 

LUFFY vs CRACKER full fight

Hello everybody !!! fierce battle between Luffy vs. commander Cracker on the mesmerizing forest. To defeat the cracker, what did Luffy do? Playlist are showed in this video. Subcribe, like and share my channel to watch more video. Thank you very much! Have a nice day.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog communitytube communitytube via Communitytube
4 weeks ago.

 

The ENTERTAINER Malaysia 2018 Launched

The ENTERTAINER Malaysia 2018 LaunchedA loyal fan of The ENTERTAINER, that's me!If you do not know The ENTERTAINER yet, they are the region’s leading Buy One Get One Free incentives brand. I have been an avid user of the ENTERTAINER Malaysia since 2013, with various write-ups shared, so do check...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 weeks ago.

 

Recipe: Mushroom risotto with scallops, asparagus and crispy bacon

Besides pasta, BabySumoKids love a good risotto too. Comfort food for the soul :)This time, we used small Patagonian scallops and they turned out to be pretty good - lovely and sweet. Baby C actually likes these over the larger ones. They can sauteed together with the asparagus and then added to the risotto...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 weeks ago.

 

startminer is a Scam Watch this video

startminer io is a scam and this video will show you proof they are not paying and simply stealing peoples money Dont join startminer io and if you already have joined then dont invest any more money into it. bitminer io is a scam and this video will show you proof they are not paying []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog communitytube communitytube via Communitytube
4 weeks ago.

 

The ENTERTAINER Malaysia 2018: 8 Reasons Why You Should Get It Now!

8 Reasons Why You Should Get The ENTERTAINER Malaysia 2018 NowHey! We were at The ENTERTAINER 2018 Launch Party at The View Rooftop Bar, G Tower few days ago. I can’t wait to share the new significant enhancements of their offerings with you. For a limited time only, when you purchase ENTERTAINER Malaysia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 weeks ago.

 

Pertandingan Bowling Piala Pengarah

As Salam and greetings to dear readers. Pertandingan Bowling Piala Pengarah.Pertandingan Bowling Piala Pengarah pada tahun ini (2017) telah diadakan di Ampang Superbowl, Seremban Prima. Oleh kerana tahun ini sambutan sangat menggalakkan maka organizer telah membahagikan pertandingan tersebut kepada 2 sesi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
4 weeks ago.

 

Aktiviti Menarik yang Boleh Dilakukan Di Genting Highlands Sempena Cuti Sekolah 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya. The post Aktiviti Menarik yang Boleh Dilakukan Di Genting Highlands Sempena Cuti Sekolah 2017 appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
4 weeks ago.

 

The Point Restaurant Bar KL Launches Wine Bar

The Point Restaurant Bar KL Launches Wine BarIt's not my first time dining over at The Point Restaurant Bar KL, but this time I was there to savour their wine as they combine two different concepts under one roof. They serve good modern creative Asian European dishes using fine...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 weeks ago.

 

Dah Akses SayaKenaHack.com?

Saya dah akses ke laman web SayaKenaHack.com tadi, dan buat semakan menerusi kad pengenalan saya serta isteri. Daripada result yang dipaparkan oleh laman web SayaKenaHack ini, saya dapati satu nombor telefon saya didaftarkan pada 2014 dipaparkan sebagai sudah digodam. Laman yang dikendalikan oleh blogger...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
3 weeks and 6 days ago.

 

Jom Sokong Projek Crowdfunding CTFKL4!

Pada pos saya yang lebih tentang Collectors Toy Fair Kuala Lumpur (CTFKL 4), saya ada nyatakan di akhir pos bahawa akan tiba masa untuk kita membantu menjayakan CTFKL 4 kerana acara ini adalah indie sepenuhnya. Tiada sokongan dana dari mana-mana pihak melainkan dari peminat untuk peminat. Maka dengan ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog shafique shafique via I Am Mr Shafique
3 weeks and 6 days ago.

 

Sedih Sangat Agaknya Bisik Pada Langit.

Malam tadi sempat juga tengok filem Bisik Pada Langit bersama isteri dan anak-anak, sebelum ini

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 weeks and 6 days ago.

 

Tonton online red velvet episod 16

Sebelum episod 17-20 minggu depan. Red velvet episod yang ke 16. Izzat dengan hal izzat, helena dengan hal helena. Izzat dengan Sophie, helena dengan jeff. Yang si fareeq tuh tak sedar2x... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 6 days ago.

 

Graphic Card Komputer Tidak Mencukupi Ruang?

Seperti yang kita ketahui teknologi pada hari ini makin lama makin kecil dan ringan seperti sebuah komputer desktop, siapa pernah memiliki komputer desktop sebelum ini pasti pernah merasa betapa besar dan beratnya jika cuba diangkat. Tapi pada hari ini semua produk sebegitu akan dihapuskan sikit demi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arexsekerat arexsekerat via Sekejung
3 weeks and 6 days ago.

 

16 Cirian Menarik Pada Myvi Baharu 2018

Pelancaran rasmi Perodua Myvi serba baru memang ramai yang tunggu, al maklumlah ia merupakan jenama kenderaan yang paling digemari di Malaysia. Ramai anak muda memilih untuk memiliki kenderaan ini yang sudah menjadi ikon. Bila sebut Myvi, macam-macam cerita akan keluar .. haha. Perodua Myvi baru,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
3 weeks and 6 days ago.

 

Awas Scammer Jual Barang Cara COD 9 Tips Untuk Tanggani

Awas dengan taktik kotor ni. Ia adalah taktik forced-seller iaitu keterdesakan penjual untuk menjual produknya tanpa sebarang pengesahan daripada kononnya pelanggan, walhal pelanggan itu tidak pernah membuat sebarang tempahan, belian atau pesanan produk tersebut. Modus operandi ini telah didedahkan oleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via Blog Lifestyle Otai Blogger Malaysia
3 weeks and 6 days ago.

 

Majlis Perbandaran Jasin berpindah ke Pejabat Baharu

Bagi penduduk di kawasan Jasin mengetahui lokasi Pentadbiran Pihak Berkuasa Tempatan yang terletak di kawasan Jasin Hilir. Kawasan yang berhampiran dengan Sekolah Kebangsaan Jasin, Klinik Kesihatan Jasin dan JKR Jasin  itu agak sempit . Apatah lagi terletak di kawasan yang sibuk sedikit sebanyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog melakacool melakacool via Melaka Cool
3 weeks and 6 days ago.