Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 4 of 98

Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com

Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.comPencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 29 Mac 2017, iaitu tepat jam 2.00 petang sehingga hari esok, 2.00 petang 30 Mac 2017. Semua dijemput join.Syarat-syaratnya :Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog asphorus asphorus via Mimpi Aria
4 weeks and 2 days ago.

 

Aksi Lucu Para Fotografer Demi Foto Terbaik

Untuk mendapatkan angel dan hasil foto terbaik, para fotografer ini rela melakukan hal yang mungkin kalian anggap lebay, konyol, nekat dan kocak. Tapi itulah totalitas dalam sebuah pekerjaan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
4 weeks and 2 days ago.

 

Horor! Tradisi Pemakaman Langit Di Tibet

Perkembangan zaman yang pesat saat ini, tak mempengaruhi masyarakat Tibet untuk meninggalkan nilai-nilai tradisi yang sudah diwariskan oleh para nenek moyangnya. Seperti halnya tradisi pemakaman berikut ini yang masih tetap dijalankan dan akan membuat jantung Anda berdegup kencang.Seperti yang dikutip dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
4 weeks and 2 days ago.

 

4 Kisah Misteri Tragedi Bintaro Yang Menyeramkan

Semua orang pasti pernah mendengar kasus Tragedi Bintaro, yaitu kecelakaan kereta api terparah yang pernah terjadi di Indonesia. Kecelakaan ini terjadi di wilayah Bintaro, Jakarta Selatan pada tanggal 19 Oktober 1987 silam.Kecelakaan ini melibatkan dua kereta api yaitu KA 255 jurusan Rangkasbitung-Jakarta...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut Merah
4 weeks and 2 days ago.

 

Lelaki Maut Van Terjunam Dalam Loji Kumbahan

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah BEAUFORT: Seorang lelaki maut manakala rakan sekerjanya cedera selepas van dinaiki terbabas sebelum terjunam ke dalam loji kumbahan dalam proses pembinaan mengandungi air sedalam kira-kira enam meter, malam tadi. Dalam kejadian jam 8.15 malam di Bulatan Klias Baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks and 2 days ago.

 

Tonton online suamiku paling sweet episod ke 27,

Episod yang ke 27, untuk drama suamiku paling sweet. Selamat menonton semua. Dah lagi berapa episod jer nih. Jemput baca entri ini jugaSkim khas bantu belia miliki rumah- bajet 2015Video goal... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and 2 days ago.

 

Gempa Lemah Dapat Elak Gegaran Besar

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KOTA KINABALU: Dua gempa bumi lemah di Lahad Datu dalam tempoh empat hari termasuk yang terbaru pagi tadi, dianggap baik bagi pelepasan tenaga berterusan sekali gus mengurangkan kemungkinan berlaku gempa bumi yang kuat. Pengarah Pusat Penyelidikan dan Inovasi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks and 2 days ago.

 

Harga minyak petrol dan diesel minggu pertama April 2017

Hairulafiz.net Hairulafiz.net - Perkongsian pelbagai informasi kerjaya kerajaan Harga minyak petrol dan diesel minggu pertama April 2017. Disini ada perkongsian mengenai harga minyak petrol RON95, RON97 dan diesel terkini bagi minggu pertama bulan April 2017. Untuk info harga runcit minyak (bahan api)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.net
4 weeks and 2 days ago.

 

Harga petrol ron 95, 97 diesel turun bermula 30mac-5 april 2017

Berita baik dan sedikit melegakan pengguna. Hidup PM, sayang PM. Hua hua. Nampaknya kerajaan melaksanaan betul-betul harga siling mingguan berkuatkuasa 29 mac , hari ini. Seminggu aku kena update... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and 2 days ago.

 

Kelebihan Di Bulan Rejab

Sempena kedatangan bulan Rejab ini, marilah sama-sama kita mempertingkatkan amalan baik kita dan semoga Allah SWT sentiasa memberi kita taufiq dan hidayah-Nya dalam setiap amalan yang kita lakukan agar ia tidak bercanggah dengan al-Qur’an dan juga sunnah Rasulullah SAW. Namun begitu, apakah terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
4 weeks and 2 days ago.

 

CARRIE JUNIOR KINI DALAM PEK ISIAN SEMULA, MUDAH GUNA DAN MENJIMATKAN

hai assalammualaikumCarrie Junior Kini Dalam Pek Isian Semula, Mudah Guna - Macam tau-tau je set mandian Fariza dah nak habis..heehe. Terima kasih Carrie Junior hantar barang mandian untuk Fariza. Barang mandian Fariza memang tak pernah campur dengan orang dewasa. Nak jaga kulit anak, mestilah pilih barang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks and 2 days ago.

 

Harga baru petrol dan diesel 30 Mac-5 April

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah KUALA LUMPUR: Harga baru petrol dan diesel bagi minggu pertama (30 Mac-5 April) bermula 12.01 tengah malam ini adalah RM 2.41 seliter untuk RON97 iaitu turun 19 sen seliter, RM 2.13 seliter untuk RON95 iaitu turun 17 sen dan RM2.11 seliter bagi diesel iaitu turun 9...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks and 2 days ago.

 

Wan peah episod 20, akhir

Wan peah episod last kali ini, apakah yang akan terjadi dengan wan peah ?? Akhirnya sudah terjawab, wan peah itu bukan hantu. Yerla mulut orang mana boleh tutup. Gossip sana sini. Huhu. Saksikannya... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and 2 days ago.

 

Motorsikal bertembung Proton di Jalan Ranau-Poring

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah RANAU: Seorang lelaki cedera parah selepas motosikal jenis Suzuki yang ditunggangnya bertembung dengan sebuah kereta jenis Proton Iriz di kilometer 9, jalan Ranau-Poring pada hari Ahad. Ketua Polis Daerah Ranau, Deputi Superintenden Mohd Farhan Lee Abdullah ketika...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
4 weeks and 2 days ago.

 

Cik serba tahu episod 3

Cik serba tahu episod yang ketiga. Berbagai usaha yang dilakukan oleh Carl Adham untuk memikat hati Aerna, namun Aerna sukar menerima cinta dari Carl Adham sedangkan mereka baharu sahaja berkenalan.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks and 2 days ago.

 

最新消息:3月30日至4月5燃油价格!RON95调降17仙!

政府在2017年3月29日开始落实每周公布燃油零售顶价的政策!一旦这项政策落实后,政府将在每个星期三公布燃油顶价,油价在每个星期四零点开始落实。...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog annarina55 annarina55 via 1MDB
4 weeks and 2 days ago.

 

Jadual Harga Minyak Petrol Diesel Mingguan

Jadual Harga Minyak Petrol Diesel Mingguan. Bermula 30 Mac 2017 kerajaan akan menetapkan harga minyak petrol RON95 RON98 dan Diesel secara mingguan tidak seperti sebelum ini secara bulanan. Penetapan harga minyak petrol dan diesel secara mingguan ini akan memberi kesan yang baik kepada pengguna kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
4 weeks and 2 days ago.

 

RM1000 Goal: My Second RM1000

Since I started with the RM1000 goal a few months ago, this is my second RM1000 Yeah! I have accumulated RM2000 in the process. Its been a bit slow because I dont have any other source of income. The bulk of my income come from my day job and I dont have any other part time job or...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kyuubi85 kyuubi85 via Life is Sexy
4 weeks and 2 days ago.

 

Streat Thai @ The School, Jaya One PJ - Delicious Affordable Thai Street Food

Streat Thai @ The School, Jaya One PJThey've been around for quite some time now, but only recently did I have the chance to savour some really delicious yet affordable Thai street food over at Streat Thai in Jaya One, Petaling Jaya. Yes, you read it right, it's spelt 'Streat' Thai, not Street, a play...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 weeks and 2 days ago.

 

Restoran Yap Eng Bak Kut Teh @ Taman Sentosa, Klang

There are more than 300 Bak Kut Teh restaurants in Klang, but for some reason we chose to eat at Yap Eng. Both soup and dry version of Bak Kut Teh are offered here. Based on other customers feedback we saw online, Yap Eng received universal praise for their dry Bak Kut Teh. I have [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
4 weeks and 2 days ago.