Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 3 of 53

DEODORAN NIVEA PROTECT CARE : PERLINDUNGAN BERPANJANGAN DENGAN PENJAGAAN KULIT YANG LEMBUT

hai assalammualaikumPenjagaan Bawah Lengan Supaya Sentiasa Segar, Lembut Dan Licin.Deodoran Nivea Protect Care - Setiap hari, memang nad mesti pakai deodoran. Uishh, kalau tak pakai, tak selesa, dengan baunya lagi. Boleh pengsan..hahaha. Sekarang ni, semua tempat dekat tumbuh badan kita sama ada,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
4 weeks ago.

 

Live streaming pahang vs sarawak 20.5.2017

Perlawanan liga super live malam ini tv3 pahang vs sarawak jom kita saksikannya secara live. Pahang tangga ketiga sekarang ini dengan 33 mata kalau tak silap, manakala sarawak berada di kedudukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Live streaming kedah vs felda united liga super 20.9.2017

Perlawanan kali ini di stadium darul aman kedah, kedah vs felda united 2017. Mampukah kedah menewaskan pasukan felda united di tempat sendiri? Felda united nampaknya semakin hebat. More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 11

Duda pujaan dara episod yang ke 11. Esok dah last episod. More from my siteTonton online duda pujaan dara episod 2Tonton online duda pujaan dara episod 6Tonton online duda pujaan dara episod 7Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Naik Teksi Bayar Duit Dulu

Kenapa kalau naik teksi kita tak bayar duit dulu? Lihat jawapan disini. The post Naik Teksi Bayar Duit Dulu appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
4 weeks ago.

 

Perkataan Yang Dieja Salah

Perkataan apa yang dieja salah di dalam kamus? Lihat jawapan disini. The post Perkataan Yang Dieja Salah appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
4 weeks ago.

 

Keputusan Liga Super 20 September 2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Keputusan Liga Super 20 September 2017. Enam perlawanan berlangsung dengan perebutan kedudukan kedua Liga Super menjadi buruan. Turut menarik perhatian adalah perjuangan pasukan tangga bawahan untuk keluar dari zon penyingkiran. Kedah, Pahang, Felda United,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
4 weeks ago.

 

Pengalaman Guna Bitcoin Cloud Mining di Genesis Mining

Gambar atas ni bukan bitcoin ye heheh..Sebelum ni aku ade tulis pasal 'Bitcoin Mining Blogging'.Dan sejak itu banyak yang aku timba ilmu berkenaan bitcoin.Sebab aku rasa aku perlu tahu..Dan sejak tu jugak aku dah terjebak dengan cloud mining..Walau pun ramai yang kata tak berbaloi guna cloud...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zahra95642 zahra95642 via Susah Senang Blogger
4 weeks ago.

 

What to Feed Your Family When the Power Is Out

Theres always a run on grocery stores in advance of a hurricane or blizzard—and with good reason. If you won’t be able to leave your house for a few days or if the power is out for longer than a couple of hours, what to feed your family becomes a major concern. The food experts at Consumer...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via Health Blog Centre Info
4 weeks ago.

 

What I Pack for My Travels

For so many years, the items that I carry in my backpack has changed tremendously. And the reason for the huge turn of events is because unlike before, I now carry a lot of things. But this is due to the fact I have now learned so many things about packing for a couple of []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bercutidotmy bercutidotmy via Bercuti.My – #1 Pakej Percutian Murah Tempahan Online
4 weeks ago.

 

Tonton online titian cinta episod 5

Dah si sofea tuh yang buat hal. Masih lagi buat muka tak bersalah lagi dengan nak suruh si ryan bertanggungjawab kahwin dengan sofea tuh. Memang taklah kan. Aisy cuba menolak. Namun Hajah Mariam... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.

 

Sejarah Kalendar Islam

Bulan Muharram bukanlah bulan Rasulullah S.A.W berhijrah tetapi tahun Rasulullah S.A.W berhijrah itu lah yang dijadikan tahun pertama dalam kalendar Islam. Kalender Hijrah secara rasmi belum bermula... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog donlot donlot via Download Free
4 weeks ago.

 

Nutella Brownies Cookies Recipe

resepi biskut nutela brownies sedapbahan-bahan untuk membuat biskut nutella brownies100g butter250g dark compound chocolate2 sudu besar nutella2 biji telur1/2 cawan gula perang1 sudu teh esen vanillachocolate chipsalmond flakesayakkan:150g tepung gandum1 sudu teh baking powder1/2 sudu besar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
4 weeks ago.

 

Minum Air Kelapa Sambil Makan Ubat-Ubatan,Boleh Ke?

Kesan ambik ubat sambil minum air kelapa..Ramai yang bertanya, betul ke minum air kelapa bersama-sama ubat-ubatan akan mengurangkan keberkesanan sesuatu ubat? Soalan ini nampak mudah namun ia sebenarnya bermaksud interaksi antara ubat dengan minuman.Interaksi boleh memberi kesan sama ada meningkatkan kesan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
4 weeks ago.

 

Out On Your Own - 7 Financial Tips For Succeeding in Young Adulthood

Out On Your Own - 7 Financial Tips For Succeeding in Young AdulthoodIf surviving your teenage years is the battle, then the reward is your young adulthood. Being a young adult is about late nights, temporary jobs, travel, love, and life in general. There’s less long-term planning, fewer children involved,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
4 weeks ago.

 

Beats and Brunch @ Lafite, Shangri-La Kuala Lumpur

How does spending Sunday sipping on champagne while chit chatting with your friends in an intimate restaurant environment while being served the best French food to the beats of live DJ music sound?The team at Shangri-La Hotel, Kuala Lumpur have specially crafted Beats and Brunch, a fine dining...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 weeks ago.

 

Download doa akhir tahun dan awal tahun

Assalamualaikum wbt Hari ini Khamis 21 Sept 2017 bersamaan 30 Zulhijjah 1438H Insyaaallah petang nanti : *tahun 1438H akan mengudur diri *kita akan menyambut Awal Muharram 1439H *01 hb... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 weeks ago.