Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 2 of 19

Worried About Your Stretch Marks? These Remedies Are For You!

Worried About Your Stretch Marks? These Remedies Are For You!Stretch marks are more prevalent than you think. In fact, 80 percent of Americans have it. Stretch marks are more common among women who have gone through pregnancy. But, men and some women who haven’t experienced pregnancy may also have it. In...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 weeks and a day ago.

 

Wangian Baru Avon Kombinasi Alam Dan Sinar Cahaya Kehidupan

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. AVON satu jenama yang tidak asing lagi di Malaysia dan begitu sinonim dalam produk kecantikan dan juga wangian ini. Maha adalah salah seorang pengguna minyak wangi mereka. Haruman pelbagai-sensori ini menghidupkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
4 weeks and a day ago.

 

Pendaftaran Kemasukkan Ke Akademi Broadway Oktober 2019

Pengambilan baru kini kembali! Mereka akan memulakan musim baru pada Oktober ini dengan banyak program menarik. Jika anda ingin menjelajah sisi muzik anda, lihat program-program yang kami tawarkan di sini!1) Program Teater Ensemble / BroadwayTerokai keupayaan anda dan belajar Muzik. Program kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 weeks and a day ago.

 

Makan Mee Kuah Sedap di Jen Mee Kuah, Padang Serai, Kedah

Assalamualaikum dan salam sejahteraBeberapa hari yang lalu, aku dan keluarga berpeluang untuk makan Mee Kuah sedap di Jen Mee Kuah, Padang Serai. Warung ini merupakan salah satu daripada hampir 6 buah warung di sekitar pekan Padang Serai.Untuk pengetahuan anda, lokasi warung ini adalah di kawasan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aerillhassan aerillhassan via Aerill Hassan™
4 weeks and a day ago.

 

Selain Harga Mobil Calya yang Murah, 4 Alasan Ini Menjadikan Calya Banyak Diincar

Toyota Calya yang berhasil dikeluarkan dengan kekuatan mesin yang terbaru, ternyata harga mobil Calya cenderung lebih murah dibandingkan dengan pendahulunya. Tidak hanya harganya yang murah saja akan tetapi untuk spesifikasi yang dimiliki juga tergolong lebih lengkap dan memadai. Hal ini menjadikan para...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
4 weeks and a day ago.

 

Contoh Soalan Jurutera J41

Layari Skop Kerjaya untuk artikel asal Contoh Soalan Jurutera J41. Terima kasih. Kami sedang mengemaskini page ini untuk maklumat terkini bagi peperiksaan Contoh Soalan Jurutera J41 yang akan diadakan pada 25 September 2019 Sementara itu, untuk muat turun SEGERA, Nota Ringkas Contoh Soalan Contoh Soalan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jaringniaga jaringniaga via Skop Kerjaya
4 weeks and a day ago.

 

Rujukan Terbaik Peperiksaan Online Perkhidmatan Awam (PSEE)

Anda adalah calon bertuah andai dipanggil oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) untuk duduki Peperiksaan Online Kemasukan Perkhidmatan Awam (PSEE) pada bulan ini! Daripada ribuan calon yang mengisi borang SPA8i memohon jawatan yang sama, anda yang menerima peluang ini.Tahniah. Syukur. Anda sememangnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
4 weeks ago.

 

Matinya KPK, Merdeka Penjahat Kera Putih

Awalnya Saye berharap KPK diberi kesempatan buka cabang di daerah, kalau bisa sampai ke Desa-Desa karena dengan sistem dan mental yang korup sangat berat negeri ini menanggungnya kalau dibiarkan terus menerus, bisa-bisa ambruk menahan beban yang begitu berat. Kejahatan sungguh luar biase. Kejahatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
4 weeks ago.

 

Free BackWPup Plugin To Back Up WordPress Site To Dropbox

This tutorial is about how to use BackWPup plugin free version to fully back up WordPress site and store it in Dropbox. This free plugin creates a complete backup for your site. You can store it on the cloud (Dropbox, Amazon S3, Rackspace, Microsoft Azure, SugarSync), FTP server, email, or on your own...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via DiGiztal
4 weeks ago.

 

Restore WordPress Site With BackWPup Backup Stored In Dropbox Via FileZilla

This post shows you how to fully restore WordPress site via FileZilla, using the backups saved with BackWPup plugin and stored in Dropbox. It is about copying the files from your backup to the folder of your WordPress installation via a FTP client like FileZilla. Restore WordPress With Backup By...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via DiGiztal
4 weeks ago.

 

9/10 KISAH BENAR BERMULA DARI SOLOPRENEUR KE ENTREPRENEUR MENJADI GLOBALPRENEUR

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Saya percaya tentu anda kenal siapa Irfan Khairi?Kalau anda tak mengenali beliau, saya syorkan anda baca di sini- Siapa Irfan Khairi? (Klik Di Sini)Untuk makluman anda, berliau merupakan penulus Buku dan Ebook Berjudul9/10 KISAH BENAR BERMULA DARI SOLOPRENEUR KE...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
4 weeks ago.

 

Isu Jerebu: Perlu ke mengelabah?

Assalamualaikum dan salam sejahtera,Entri kali ni aku nak cerita sikit pasal isu semasa yang tengah hangat sekarang ni.. Tak kira di facebook, tv, radio dan semua mediala termasuklah surat khabar... Apa dia kawan-kawan? Jerebu la apa lagi.. Omputih kata Haze.. Apa dia jerebu ni? Kesan jerebu? Punca jerebu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog pon5416 pon5416 via SAYANAKHIBURAN
4 weeks ago.

 

Ikon terkini Terengganu | Jambatan Angkat @ Terengganu Drawbridge

Jambatan Angkat @ Terengganu Drawbridge | Apakah yang anda ingin lihat apabila sering mengunjungi tempat yang sama, sama ada pulang ke kampung halaman, bertugas atau sekadar lawatan? Adakah mahu ia kelihatan sama selamanya atau menjadikannya lebih menarik demi peningkatan ekonomi setempat?Bagi aku, buatlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
4 weeks ago.

 

Cara Mudah Nak Semak Nilai IPU Tempat Anda Guna Smartphone

Ramai yang nak tahu mengenai Indeks Pencemaran Udara (IPU) di kawasan masing-masing, namun tak tahu cara paling mudah dan pantas untuk melakukannya. Sebenarnya, memang ada cara mudah untuk menyemak dan mengetahui kadar IPU di kawasan masing-masing. Sejak banyak tempat dan lokasi direkodkan menerima kadar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 weeks ago.

 

Selain Harga, Perhitungkan Juga Beberapa Hal Berikut Sebelum Membeli Mobil

Banyak diantara para pembeli mobil city car terbaik lupa memperhitungkan ketiga jenis biaya ini sehingga ketika waktunya tiba, kita kelabakan melakukan pembayaran dikarenakan jumlahnya langsung bertambah. Meski tidak bersifat bulanan, ketiga jenis biaya ini sudah harus diperhitungkan sejak awal agar proses...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
4 weeks ago.

 

Segmen 24 Jam Bloglist #34 Mialiana.com

Assalamualaikum dan salam sejahteraSegmen 24 Jam Bloglist #34 Mialiana.comPencarian bloglist bagi bulan Oktober, November dan Disember 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 September 2019, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga hari esok, 11.30 pagi 19 September 2019. Semua dijemput...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog aerillhassan aerillhassan via Aerill Hassan™
4 weeks ago.

 

Bergabunglah Menjadi Penggugat #2020KalbarTanpaAsap

Selama tiga hari belakangan ini, beberapa sahabat intens menggelar pertemuan. Tujuannya adalah untuk mencari upaya yang jitu demi menghentikan kesewenangan para pihak yang telah menyebabkan terbakarnya lahan hingga membuat asap beracun memenuhi paru-paru warga masyarakat di seluruh wilayah Kalimantan Barat.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bloggerborneo bloggerborneo via BloggerBorneo.Com
4 weeks ago.

 

Two Ways To Delete Old MySQL Database Before Restoring Backup

Make sure you clear out or delete old data in the database table before restoring a backup. If there’s any old data still in there, it isn’t overwritten when you restore. This can create duplicate tables, causing errors and conflicts. How To Delete Old MySQL Database Here are two ways to clean...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via DiGiztal
4 weeks ago.

 

Ketahui 5 Kesilapan Semasa Menulis Iklan Yang Ramai Tak Tahu!

Pernah tak anda rasa nak give up menjual di online? Dah buat macam-macam cara, tapi semuanya tak menjadi. Setiap hari post status, orang hanya like jer. Sangat sikit yang tanya nak beli. Kalau dapat jual 1 pcs pun, rasa bersyukur sangat. Sampai anda rasa, berniaga ini bukan bidang anda. Anda sedih sangat...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
4 weeks ago.

 

How To Reset MySQL Database Username And Password

Here is a guide on how to reset your WordPress MySQL database username and password. If you forgot the password to your MySQL database user, then you must create a new username with a new password. With the newly setup username and password, only then you can assign to the MySQL database. Do not...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kertoon kertoon via DiGiztal
4 weeks ago.