Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 2 of 26

THUNDEROBOT 911 Air Laptop

THUNDEROBOT 911 Air Laptop*Best view on landscape mode on mobile/tabletHighlightsThe new 911 Air combines the latest 8 th Gen Intel Core i7 Processor (i7- 8750H) with an NVIDIA ® GeForce ® GTX 1050Ti graphics, truly making it a gaming powerhouse. Weighing in at only 2.0kg, this device allows...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
4 weeks and a day ago.

 

BANkami Blog

BANkami Blog

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
4 weeks and a day ago.

 

AEON's Community Food Share Programme

AEON's Community Food Share Programme*Best view on landscape mode on mobile/tabletAEON CO. (M) BHD. is a leading General Merchandise Stores (GMS) cum supermarket chain in Malaysia, with 27 AEON Malls, 35 AEON Outlets, 2 MaxValu and 3 MaxValu Prime Supermarkets across the country.On the 14 September 2018,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog soon1992 soon1992 via gainsinfo.com by Marc Soon Joo Yee
4 weeks and a day ago.

 

The Scribe A Kadir Jasin

The Scribe A Kadir Jasin - Thank you for responding to this Weblog (blog). We wish to maintain a high level of integrity and responsibility among our participants. In the spirit of camaraderie of the blogsphere, interested parties are welcomed to reproduce or quote materials published in this weblog WITH...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
4 weeks and a day ago.

 

Telemovie Neraka Kasih Maisarah TV3 9 malam ini

Telemovie Neraka Kasih Maisarah TV3 9 malam iniSaksikan telefilem Neraka Kasih Maisarah lakonan Mimi Lana, Shahz Jaszle dan Laila Nasir. Bakal ditayangkan di TV3 sempena Hari Malaysia pada 16 Sepetember ini, jam 9 malam.SINOPSIS NERAKA KASIH MAISARAH

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jmbelog jmbelog via #JMBELOG
4 weeks and a day ago.

 

What The Heck Is Wrong With My Blog?

What the heck is wrong with my blog? Blog lama saya tojiali.com yang saya sudah lama abaikan sudah jadi macam ini bila saya buka. Saya sudah lama tak check, tahu-tahu dah jadi macam ni. Kononnya blog saya dilabel sebagai phishing site kerana cuba untuk ambil nombor kad kredit ataupun perlukan pengunjung log...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alidanial alidanial via SANAZI.MY
4 weeks and a day ago.

 

Remote Astro Rosak, Beli Remote Baru

Remote Astro rosak. Kalau beli yang baru, terutamanya yang tak original / tiruan di supermarket dan pasar malam, will it work? Alat kawalan jauh ataupun remote Astro saya sudah rosak. Astro ni kalau tanpa remote memang susah nak tukar saluran ataupun nak check program guide. Selalunya kalau remote rosak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog alidanial alidanial via SANAZI.MY
4 weeks and a day ago.

 

BUAT DUIT ONLINE : EDISI BETA TESTER

Keputusan telah dibuat : Aku ingin aktif menulis blog semula. Aku mula berblogging secara serius sejak 2016 (blog ini blog baru. Jadi semua entri blog sebelum ini sudah ditransfer ke dalam blog ini).Bermula dengan idea untuk berkongsi pengalaman program ERASMUS+ di Kozminski University, Poland kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyazaRedzu SyazaRedzu via Syaza Redzuu | Lifestyle Blogger | Traveler
4 weeks and a day ago.

 

The Important Rules to Use the Extension Ladder Properly

Ladders are used in several home tasks; it might be reaching high places in the house during cleaning or picking up something, however, in most cases ladders are necessary for construction projects. Unfortunately, many fatal accidents have happened due to the laxity of safety rules but some were unavoidable...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 weeks and a day ago.

 

Unity and Fraternity

Unity and Fraternity are strong powers. Ukrainian proverb Translation and artwork by Igor Marinovsky

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Flamemirror Flamemirror via Joy of Reading
4 weeks and a day ago.

 

Ariff Bahran Gagal Melangkah Ke Final Big Stage

Tahniah kepada lima peserta yang telah diumumkan tadi layak untuk ke peringkat akhir program Big Stage. Syafiq Farhain, Wani Kayrie, Afieq Syazwan, Sarah Suhairi dan Baby Shima berjaya melangkah ke pentas akhir minggu depan. Menyaksikan akhirnya Ariff Bahran terpaksa melupakan hasrat untuk bersaing di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
4 weeks and a day ago.

 

Seronok Bila Berkumpul Ramai Waktu Kenduri

Bila ada cuti panjang, mesti akan ada yang buat kenduri-kendara. Waktu inilah sanak-saudara dari jauh dan dekat akan datang berkumpul. Ini juga peluang untuk yang dah lama tak berjumpa, bertemu dan bersua-muka. Seronok kan bila dapat berkumpul ramai-ramai time kenduri ni? Inilah hikmah yang ada dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 weeks and a day ago.

 

6 Gambar Fiera Fendi - Gadis 'Amalina' Dalam Video Muzik Santesh

Video muzik lagu Amalina oleh Santesh menjadi viral dan trending di YouTube. Setakat post ini ditulis, ianya sudah hampir mencecah 5 juta tontonan. Lagu Amalina adalah lagu hasil ilham Harry Khalifah dan liriknya oleh Room None. Gambar Fiera Fendi - Inilah Gadis 'Amalina' Dalam Video Muzik SanteshLagu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
4 weeks and a day ago.

 

Review Vanishing Time : A Boy Who Returned - Korean Movie

Review Filem Korea - Vanishing Time : A Boy Who ReturnedKali ni tibalah giliran Movie Vanishing Time : A Boy Who Returned untuk direviewkan, first time baca sinopsis Korean Movie ini memang dah tertarik untuk menontonnya. Sebab jalan ceritanya yang unik, misteri dan lain dari yang lain. Korean...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
4 weeks and a day ago.

 

Makan western food di Raintown Brother Western, Kamunting Perak

Raintown Brother Western, KamuntingMasa aku lalu depan restoran ni, hati terus rasa macam nak singgah makan. Nama restoran ni yang rare, lain dari yang lain yang hati aku terdetik nak tahu apa yang special dengan restoran Raintown Brother Western ni. So far memang banyak menu disediakan dan rekaan dalaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
4 weeks and a day ago.

 

Sate Kajang Haji Samuri di RnR Elmina

Restoran Sate Kajang RnR ElminaSate Kajang Haji Samuri dah memang terkenal di Malaysia ni. Tempat yang original restoran sate kajang ni semestinya lah di Kajang Selangor. Sate Kajang sekarang ni dah banyak cawangan dah. Diorang siap dah ada kilang untuk memproses sate ni, makulm la dah banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
4 weeks and a day ago.

 

Warung roti canai, Kampung Batu 9 Kebun Baru, Telok Panglima Garang

warung roti canaiview dari dalam warungSesiapa yang nak bersarapan pagi di Telok Panglima Garang, Selangor, boleh la datang ke warung roti canai di Kampung Batu 9 Kebun Baru ni. Warung ni betul-betul dekat simpang jalan. Selain roti canai, diorang cakap nasi lemak di sini pun sedap gak. Boleh la nak cuba...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
4 weeks and a day ago.

 

Top 5 Ways A Fitness Tracker Can Improve Your Health

Fitness tracker can assist you to measure all the metrics, which you never thought could guide you into getting the overall fitness. Top 5 Ways A Fitness Tracker Can Improve Your HealthClick here to READ MORE

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
4 weeks ago.

 

6 Punca Utama Lelaki Menjadi Mandul @ Tidak Subur

sebab utama kemandulan dalam kalangan lelakiKemandulan atau ketidaksuburan pada lelaki akan menjadi penghalang bagi pasangan yang merancang untuk mendapat bayi.Apakah Kemandulan @ ketidak suburan Lelaki?Kemandulan berlaku apabila lelaki tidah mampu untuk membuatkan wanita mengandung.Bagaimana kemandulan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via bydrazlan
4 weeks ago.

 

What’s Cool? Youth Short Film Festival 2018 @ Ipoh Parade

What’s Cool? Youth Short Film Festival 2018 @ Ipoh ParadeWe are in the era where short films, and videos have taken over social media and are a huge part of our digital lifestyle. When was the last time you caught a short film online? Do I know how to make one? Probably not, but I do dabble in short...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
4 weeks ago.