Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 14 of 35

Childproofing Your Home 101

Ideally, the best time to childproof your home is before your baby starts crawling. But before anything else, you’ll need to identify the safety hazards that are present in order to know what to modify and install in humble your abode. Getting to your child’s level does the trick. [ photo: unsplash.com...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 2 days ago.

 

Inilah Nama-Nama Asal Lelaki Yang Telah Bertukar Menjadi Nama Perempuan

Assalamualaikum WBT.. Kali ni admin nak kongsikan suatu hal berkaitan beberapa Nama Islam yang asalnya adalah Nama Lelaki tapi entah macamana dah jadi Nama Perempuan khususnya di negara kita ni.Idea ni admin dapat dalam sebuah kuliah maghrib beberapa minggu atau bulan lalu, seorang ustaz ada menyebut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mindloading mindloading via TamanSyurga
2 weeks and 2 days ago.

 

What are the Differences between Engagement Rings and Wedding Rings

Nowadays, the married couple are more dainty and careful about what they do for their wedding. What is the difference between an engagement ring and a wedding ring?Click here to READ MORE

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 2 days ago.

 

PROMOSI RAYA 2019 RAWATAN SERENDAH RM199 DI MBH MEDISPA

hai assalammualaikumPromosi raya 2019 Rawatan serendah RM199 Di MBH Medispa - Sekejap lagi dah nak masuk bulan Ramdhan, kemudian bulan Syawal pula. Hah!!, nad tau, ramai dah buat persiapan raya kan. Walaupun .kita tengok macam awal je lagi, tapi buat persiapan awal tu bagus. Takdala kelam kabut sangat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 2 days ago.

 

Sun Life Malaysia - Live Healthier Lives @ Kettlebowl’s Fitness Party

Sun Life Malaysia - Live Healthier Lives @ Kettlebowl’s Fitness PartyWhat a wonderful fitness event it was, the Live Healthier Lives a celebration of Kettlebowl’s 3rd birthday, together with Sun Life Malaysia. Waking up early on a Sunday morning, we headed straight to Copper Mansion for some great...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
2 weeks and 2 days ago.

 

PR1MA RANTAU AKAN DITERUSKAN-DIJANGKA SIAP MEI 2020

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my The post PR1MA RANTAU AKAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and 2 days ago.

 

Filem dan Drama Bulan Februari Hingga Mac 2019

Filem dan Drama Bulan Februari Hingga Mac 2019Okey hari ini aku nak kongsikan senarai filem dan drama yang aku tonton sepanjang bulan Februari hingga Mac 2019 ini. Patutnya aku asingkan entry untuk bulan Feb dan Mac, tapi tak sempat buat, jadi aku gabungkan dalam 1 entry je hehe sebab tu nampak banyak hehe.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 2 days ago.

 

KERAJAAN PH AKAN BANTU – MASALAH PEKEBUN KECIL CAMERON HIGHLAND

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my The post KERAJAAN PH AKAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

KERAJAAN PH AKAN BANTU – MASALAH PEKEBUN KECIL CAMERON HIGHLAND

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my The post KERAJAAN PH AKAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

Sindiket dadah tumpas: 5 individu ditahan

#JohorTimes SHAH ALAM 8 April Menjadikan tempat awam seperti bangunan kedai dengan tujuan melakukan transaksi pengedaran dadah bagi mengelakkan dikesan pihak berkuasa. Itu modus operandi yang dikesan Polis Selangor terhadap satu sindiket pengedaran dadah yang bergiat aktif di empat negeri di Johor,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

KANAK-KANAK 10 TAHUN DILAPORKAN HILANG SABTU LALU DITEMUKAN LEMAS

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my The post KANAK-KANAK 10...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

HARGA MINYAK DUNIA- MENOKOK KE PARAS TERTINGGI HARI INI

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my The post HARGA MINYAK...

1Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

25 Tips Cara Beri Rangsangan Untuk Bayi Agar Jadi Anak Bijak

Hari ini saya nak kongsikan sedikit tips mengenai parenting. Dah lama tak share sesuatu menarik yang boleh dipraktikan para ibubapa dalam menzahirkan sebuah keluarga yang bahagia. Saya pasti semua famili nakkan keluarga yang bahagia dengan anak-anak yang membesar dengan sihat serta bijak. Saya harap anda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and a day ago.

 

Warga Rohingya diperas sehingga RM4,000 untuk masuk Malaysia

#JohorTimes ARAU 8 April Salah seorang daripada 41 pelarian Rohingya, yang ditahan di pesisiran pantai berdekatan Kampung Belati, Kuala Sungai Baru, Simpang Empat di sini, hari ini mendedahkan mereka dikenakan bayaran sebanyak RM3,000 sehingga RM4,000 bagi setiap seorang oleh ejen atau sindiket yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

Festival Songkran di Bangkok DIBATALKAN

Tiada Festival Songkran di Bangkok tahun ini | Songkran disambut secara besar-besaran dan meriah selama tiga hari setiap April di Thailand, bagi menandakan permulaan tahun baru Thai.Sumber Klook13 April yang digelar Maha Songkran, merupakan hari terakhir tahun semasa dimana matahari bergerak ke Aries. 14...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
2 weeks and a day ago.

 

Buruh Didakwa Cederakan Bapa

#JohorTimes TEMERLOH, 8 April (Bernama) Seorang buruh ladang dihadapkan ke Mahkamah Majistret di sini hari ini, atas tuduhan mencederakan bapanya dengan menggunakan besi pemotong buah sawit, Khamis lalu. Tertuduh M. Maheswaran, 22, bagaimanapun mengaku tidak bersalah terhadap tuduhan itu yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

Menangis sebelum tiba-tiba lemah

#JohorTimes “Epal itu sudah dipotong kecil dan dilumatkan, tapi mungkin anak mungkin tertelan ketika mengunyah menyebabkannya tercekik,” kata Munirah Abd Rahman, 38. Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

MYSALAM-97 TUNTUTAN TELAH DIBAYAR MELIBATKAN RM40,200

#JohorTimes Please Subscribe to JohorTimes Youtube https://goo.gl/4jWv8X Facebook https://www.facebook.com/johortimes.my Twitter https://www.twitter.com/JohorTimes Instagram https://www.instagram.com/JohorTimes Web https://www.johortimes.my The post MYSALAM-97...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog johortimes johortimes via @JohorTimes
2 weeks and a day ago.

 

Tuah Anak Muda Siti Jamumall Perkahwinan Tajaan RM500 Ribu

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Betul kata pepatah 'Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia siapa yang tahu'. Itu satu peribahasa yang boleh diberikan kepada gadis muda yang baru sahaja berusia 19 apabila majlis perkahwinan beliau mendapat tajaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and a day ago.

 

PRODUK BAYI YOUNG LIVING BEBAS KANDUNGAN SLS, PARABEN PEWANGI

PRODUK BAYI YOUNG LIVING BEBAS KANDUNGAN SLS, PARABEN PEWANGI. Bukan lagi rahsia bagi mereka yang mengikuti saya di Facebook. Selain kes saman antara saya founder tati tu.. Ni kes antara saya dengan orang dalam perut. Macam hangpa dok baca kat facebook kadang kadang kadang saya ada update...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and a day ago.