Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 14 of 26

Cara Tebus Rebat Tunai Sehingga RM200 Bayar Bil Gunakan TM Rewards Points

Saya baru sahaja tebus rebat tunai untuk akaun Unifi Broadband (Streamyx) secara online. Alhamdulillah, dapatlah rebat tunai sebanyak RM45. Nilai rebat ini nanti akan ditolak dalam akaun bil semasa, jadi bil internet saya akan jadi murahlah sikit berbanding bulan sebelumnya. Ini merupakan pertama kali saya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 6 days ago.

 

Why Do We Need Body Analysis Scale? ft Medisana BS 430 Connect Review

As we know that we can’t buy health, therefore we have to earn it and work for it. My family and I are moving towards a healthier lifestyle be it in our daily diet, activity choices, purchases and hobbies too. So recently I replaced my old weighing scale to this new Medisana BS 430 Connect Body Analysis...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 6 days ago.

 

Chocha Foodstore, Petaling Street, KL

Going on a food adventure has never been easier, thanks to the MRT! We recently visited a cool Malaysian cafe, Chocha Foodstore, which is located just 300m away from Pasar Seni MRT station.Housed in the former Mah Lian Hotel, this historic building has been transformed into a casual, hip restaurant cum cafe...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
1 week and 6 days ago.

 

6 Awesome Clothing Tips No Woman Should Ever Miss

Fashion is something that pretty much all women partake in these days. With the media dictating to us what’s fashionable and what’s not, it’s all too easy to become confused about what your natural style is. Being comfortable in the clothes you’re wearing is super important because if you’re not,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 6 days ago.

 

Ulasan pada Kanser Prostat : Ketahui Gejala, Penyebab dan Cara Mengatasi oleh Disahkan Kanser...

[] Kanser prostat tahap 4 adalah peringkat terakhir kanser. Kanser ini tidak menunjukkan tanda-tanda di peringkat awal, namun, apabila tanda-tanda berlaku, ia mungkin telah berada pada peringkat kritikal. Kebanyakan pesakit datang ke hospital ketika kanser sudah di tahap kritikal. []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nadia5716 nadia5716 via Info Kesihatan
1 week and 6 days ago.

 

Candle Light Dinner Paling Murah Di Selangor Dan Kuala Lumpur Masa Meraikan Ulang Tahun Perkahwinan

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Masalah paling utama orang lelaki ni kadang-kadang mereka tak romantik yer lah sebab selalu tak ingat tentang tarikh penting seperti ulang tahun perkahwinan. Bila isteri beri tanda atau petunjuk tentang tarikh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
1 week and 6 days ago.

 

Tips Lulus Temuduga Pembantu Tadbir

Nak lulus dalam temuduga Pembantu Tadbir kerja kerajaan? Ikuti tips yang kami berikan di bawah.Kalau nak kerja kerajaan, anda perlu lalui proses temuduga jawatan kosong SPA yang telah anda pohon. Kebanyakannya calon-calaon ramaiterkandas pada peringkat ini walaupun dah berjaya dengan baik lulus dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via iKerjaya Graduan
1 week and 5 days ago.

 

D’Laksa – Popular Penang Asam Laksa from JB

With more than 20 branches scattered across shopping malls in Malaysia and Singapore, DLaksa is one of the most popular food chains that specializes in Asam Laksa. Its a no-frills and self-serving kiosk-style establishment that makes a good choice for an affordable meal while shopping. Also,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
1 week and 5 days ago.

 

Cara bentuk kemahiran komunikasi anak

Cara bentuk kemahiran komunikasi anak|Menggalakkan anak berkomunikasi dengan berkesan adalah dengan cara meningkatkan kemahiran komunikasinya terlebih dahulu. Perkongsian ini adalah tentang cara tingkatkan kemahiran anak untuk petah bercakap dan mahir berkomunikasi dengan orang lain. Apabila ianya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azlan7783 azlan7783 via BILA LELAKI BERBICARA
1 week and 5 days ago.

 

New Water Supply System in Kampung Mempakad by Raleigh International and Coca-Cola

Their smiles and happiness is priceless... giving the source of life, water to the villagers that don’t even have clean water supply or toilet. Before this the villagers in Kampung Mempakad have to walk for about an hour to get to their water source. But things have changed a lot with the “Clean Water...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 5 days ago.

 

Review Children Of A Lesser God - Korean Drama

Review Drama Korea - Children Of A Lesser GodHari ini aku nak buat review drama Korea Children Of A Lesser God yang mula disiarkan di channel OCN pada 3 Mac 2018 dan tamat episodnya pada 22 April yang lalu. Antara pelakon drama Korea Children Of A Lesser God ini adalah Kang Ji Hwan, Kim Ok Vin, Sim Hee...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
1 week and 5 days ago.

 

Wordless Wednesday #118 - Happy 17th Anniversary

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Wordless Wednesday #118 - Happy 17th AnniversarySakinah, Mawaddah, Wa RahmahAlhamdulillah sudah 17 tahun 4 hari sudah usia pernikahan Mr. and Mrs. A. Tarikh sebenar majlis akad nikah adalah pada 29 September 2001. Kebetulan sama pula...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 week and 5 days ago.

 

Nak tahu macam mana rasa makan lobster, mai datang ke Mr Lob's Cafe, Bertam Kepala Batas

Restoran Mr Lob's Cafe, Bertamlogo Mr Lob'sJarang-jarang kita jumpa restoran yang ada jual hidangan lobster. Agak mahal jugak la kalau nak makan lobster ni. Sebab tu kebanyakan kedai makan biasa-biasa takde lobster. Kalau korang rasa teringin nak makan si binatang lobster ni, di Bertam, Kepala Batas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
1 week and 5 days ago.

 

Loan Kereta Sangkut Kerana PTPTN? Ini Cara Nak Settle

Anda nak beli kereta, dan buat loan, tetapi takut sangkut sebab ada tunggakan dalam pinjaman PTPTN? Baca post ini, ada jalan penyelesaian untuk settle. Sejak kerajaan baharu buat pengumuman tentang mereka yang tak bayar PTPTN tak boleh approve untuk memohon pinjamaan pembelian kereta, maka ramai yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
1 week and 5 days ago.

 

Resepi Kuah Kacang Mudah Sedap

Resepi Kuah Kacang Mudah Dan SedapKalau makan satay ke, nasi himpit, ketupat dan dicicah pula dengan kuah kacang ni memang sedap tak terkata gitu. Tambahan lagi kalau kuah kacang tu sedap dan mudah disediakan memang seronoklah makan macam - macam dengan kuah kacang ni, makan dengan roti pun boleh hehe. Jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
1 week and 5 days ago.

 

Tips and Tricks When Cooking Italian Dishes

Cooking Italian food is part art and part science. It can be a daunting process, and it does take a lot of practice in order to do it well. However, there are a number of tips and tricks that even beginners can emulate to help them prepare very solid Italian dishes. Consider the following... Tips and...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 5 days ago.

 

Outlet Shopping in Malaysia: New Exciting Stores @ Mitsui Outlet Park, KLIA Sepang

Outlet Shopping in Malaysia! Hey today we have some new updates about Mitsui Outlet Park, KLIA Sepang (MOP KLIA) Japan’s factory outlet shopping mall recently has more than 20 new stores opened. They include services, a restaurant, fashion and other lifestyle stores. Not only that, you can look forward to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
1 week and 5 days ago.

 

Why Every Iowan Should Go on a Minnesota Fishing Trip

Why Every Iowan Should Go on a Minnesota Fishing Trip While Iowa consistently ranks near the top amongst big game hunters, it’s a different story when it comes to fishing. While there are plenty of options and species to choose from, things could still be a little better. When it comes to fishing,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog arena84 arena84 via Akademi Fantasia Travel
1 week and 5 days ago.