Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 13 of 32

CoolSculpting Treatment @ Clique Clinic Review

Finally I am confident to show my midriff although I think I still have to workout a bit more to sculpt it. There are certain parts of my body fats that I really wish to trim them but they are so stubborn. No matter how I exercise the stubborn fats it’s just there, sigh… or perhaps I have been feasting...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 2 days ago.

 

I assume I Now recognise How Noah Felt

looking out the dwelling room window the Gracious Mistress of the Parsonage sighed very deeply and stated, "when will this stinking rain forestall?"I chuckled to myself very cautiously now not to allow it come up to the floor of my face to permit directly to absolutely everyone within the room.She turned...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
2 weeks and 2 days ago.

 

youngster Leaves adorable notice And gift For delivery driver To ensure He receives His package

next time you need a package deal turning in however want to come out, take a leaf out of Sultan’s e-book: the youngster from South Lanarkshire penned an adorable note to a delivery motive force letting them recognise he wouldn’t be in to retrieve his very crucial parcel: a couple of recent football...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
2 weeks and 2 days ago.

 

'challenge: impossible - Fallout' field office: How Tom Cruise Shot to the top of the class

more than a decade after his couch-jumping incident on Oprah Winfrey's display almost derailed his career, Tom Cruise, 56, has scored a chief victory at a time whilst film stars had been supplanted via visual effects and comic-e-book superheroes. His person of uber undercover agent Ethan Hunt has at least...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
2 weeks and 2 days ago.

 

Pietro Ristorante Italiano x U.S Potatoes Culinary Festival 2018 Menu

Heyo! Recently we were at Pietro Ristorante Italiano for their creative and new U.S Potatoes Culinary Festival 2018 Menu. I have been to this restaurant before with my family, the last time we tried their pasta and this round we had very interesting dishes such as U.S. Potato Gnocchi with salted egg yolk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 2 days ago.

 

Beli 'Pampers' PetPet Murah, Online Jer Senang

PetPet, jenama 'pampers' harga murah. Ya memang murah murah murah. Kalau nak beli 'pampers' jenama PetPet, belilah secara online sebab harga PetPet jauh lebih murah dibandingkan dengan di kedai-kedai atau pasaraya. Isteri saya baru je borong lampin pakai buang jenama PetPet murah ni di laman web shopping...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

Bisnes Best Patut Ramai Cuba. Anda Patut Mula Sekarang!

Kalau anda tak mahu lagi kerja di bawah seorang boss. Maka, carilah bidang kerja yang membuatkan diri anda sebagai boss. Salah satu kerja yang berada dalam kategori ini ialah melakukan bisnes sendiri. Bisnes sendiri, andalah boss, andalah kuli. Jadi bisnes best apa patut anda cuba? Nak Tahu Bisnes Best Apa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

3S Curry House, Taman Desa, KL - Banana Leaf Rice

A couple of months ago, we visited 3S Curry House located in Desa Business Park for some banana leaf rice with our friends.We ordered five sets of banana leaf rice which came served in a metal tray and rice piled on a banana leaf rather than everything on the banana leaf as we are accustomed to. We also...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and 2 days ago.

 

Tips Buat Business Traveler Mencari Hotel Selamat Dan Selesa Pada Harga Berpatutan - Manhattan

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan. Kebanyakan Business Traveler akan menghabiskan seperempat atau lebih banyak masa luar bilik hotel. Betul tak sebab datang kat KL ini hanya atas urusan kerja atau juga sebarang seminar untuk jangka masa yang singkat. Jadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 2 days ago.

 

Mc Donald's Malaysia Tidak Lagi Sediakan Straw Mulai 1 Ogos

Siapa sini suka makan di restoran makanan segera Mc Donald's? Anda tahu tak mulai 1 Ogos 2018, anda tidak akan lagi menjumpai bekas penyimpanan straw di restoran yang terkenal seluruh dunia ini. Mulai tarikh berkenaan, Mc Donald's Malaysia tidak lagi menyediakan straw atau penyedut minuman kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and 2 days ago.

 

JANGAN BUANG KUCING MERATA RATA HANTAR SAJA KEPADA CATS HOME

JANGAN BUANG KUCING MERATA RATA HANTAR SAJA KEPADA CATS HOME. Ramai peminat kucing kat dunia ni cuma tak ramai pencinta kucing. Peminat ni normally kucing dia jadikan macam pets atau hobi je. Masa suka memang la di sayang, di tatang, di manja di belai macam tuan putera atau putera.. Tapi bila dia dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 2 days ago.

 

Bury Me

Ive never felt so low in my life. So insulted. It feels like Ive already dug up my own grave and Im inside it, looking up to the person who is standing with a shovel, The post Bury Me appeared first on LivingDeadGirl.net. [[ This is a teaser! Visit my blog to continue reading ]]

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via LivingDeadGirl.net
2 weeks and 2 days ago.

 

10 Lagi Tempat Menarik di Putrajaya

10 Lagi Tempat Menarik di Putrajaya | Halluuu.... lama juga tak update blog ni dengan cerita dan informasi terbaru. Actually ada banyak bahan but dunno where to start, mood tak datang. Untuk ke sekian kalinya ai ke Putrajaya to explore many interesting places, the unexplored heavengarden city.Sejak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
2 weeks and 2 days ago.

 

PAKCIK AISKRIM SEMOGA PANJANG UMUR DAN SIHAT SELALU

hai assalammuaikumPakcik Aiskrim Wak Selamat, Semoga Panjang Umur Dan Sihat Selalu - "Assalammualaikum, Wak Selamat, nak aiskrim "..macam tu la kitaorang selalu kalau nak beli aiskrim denagn pakcik ni. Nama pakcik ni Selamat. Kitaorang panggil wak la kan. Dari abang, kakak kecik lagi, pakcik aiskrim ni jual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 2 days ago.

 

Cara Mulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah

"Bisnes Bakeri Dari Rumah"Semakin jauh zaman berlalu, semakin hebat dugaan harian. Memang duit bukan segala-galanya, namun majoriti segalanya memerlukan duit.Untuk pasangan yang dua-dua bekerja, alhamdulillah, kuranglah sedikit kegusaran pengurusan kewangan bulanan. Namun, jika salah seorang sahaja bekerja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog BelangTarung BelangTarung via Travel | Food | Lifestyle Blog by Mizan
2 weeks and 2 days ago.

 

Cara Lain Mohon Kerja Kerajaan

Mohon kerja sektor awam menerusi agensi kerajaan. Saya tak pasti samada graduan atau lepasan SPM, STPM, Diploma mahupun Ijazah tahu akan perkara ini. Jika di zaman saya, ini adalah antara cara atau kaedah alternatif kalau nak memohon kerja sektor awam. Cara Lain Mohon Kerja Sektor Awam - Guna Saluran Agensi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN.COM
2 weeks and a day ago.

 

FARHANAH 5 BULAN

hai assalammualaikumDua Tilam Pun Dia Mampu Lepas Sampai ke Lantai - Budak bertuah ni dah start maju ke depan. Kadang baru letak je dah sampai ke lantai. Adik Farhanah, hang melompat ka!!..hhhaaha..adoyai anak. Farhanah start 4 bulan dia dah meniarap, dan 5 bulan terus maju ke depan. Mula letak satu tilam,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and a day ago.

 

MR DIY BOLEH SHOPPING ONLINE DAH

hai assalammualaikumMr Diy Boleh Shopping Online dah - Hah!!, tempat yang selalu nad pergi kalau nak cari barang atau dekorasi rumah dengan barang murah, mana lagi kalau bukan Mr Diy. Salah satu tempat yang memang akan masuk selain Kaison. Macam-macam ada dekat situ, dari barang perkakasan rumah, dekorasi,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and a day ago.

 

5 Ways to Lighten Your Domestic Chores

Household chores are an uphill task for most people. This is the number one reason why most individuals hire help, take their loads of laundry to the dry cleaners, eat out and even avoid moving out of their parents’ homes. Managing your own house and keeping it in good order shouldn’t be that hard even...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

Say NO to Counterfeit electronic elements

these days, the counterfeit enterprise is gaining increasingly prominence. this is occurring due to the steep competition within the marketplace, and the common client's look for reasonably-priced goods.Taking gain of this fashion within the market, loads of producers have now began using fake parts in...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog izamdgreat izamdgreat via Article Pro
2 weeks and a day ago.