Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 10 of 22

Road To KSR Mini Karnival - pt 1

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Road To KSR Mini Karnival - pt 1. Okay meh! sini Mrs. A nak sambung lagi kisah road to KSR mini karnival yang akan diadakan penutupnya pada 05102019 nanti. Bagi pertandingan bowling yang Mrs. A turut serta itu Alhamdulillah telah pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A
2 weeks and 2 days ago.

 

Kembara Suci Di TV AlHijrah Sempena Hari Raya Aidiladha

Hari Raya Korban atau atau Hari Raya Aidiladha adalah antara hari kebesaran Islam yang Allah SWT kurniakan kepada hamba-Nya setelah berjaya menunaikan perjuangan ibadah yang cukup besar iaitu ibadah haji.Tidak mahu ketinggalan untuk meraikan hari yang penuh hikmah dan sarat dengan kisah pengajaran ini, TV...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 2 days ago.

 

12 Jenis Produk Kosmetik Yang Bahaya

Sila boikot produk-produk keluaran yang ada dalam artikel ni. Bukan tak nak support produk buatan Malaysia, cuma tolak produk-produk yang merbahaya je. Tak kiralah produk tempatan atau luar, kalau bahaya kita boikot.Bahaya bahan terlarang dalam produk kosmetik.Ada 12 jenis produk dari 7 founder yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kerjasendirijb kerjasendirijb via Kerja Sendiri
2 weeks and 2 days ago.

 

Review Drama Korea - Kingdom

Korean Drama Review - KingdomToday aku nak buat review drama Korea Kingdom pula,It isNetflix's first original Korean series and the series is adapted from the webcomic seriesThe Kingdom of the Gods dan release pada 25 Januari 2019. Drama Korea Kingdom ini hanya mempunyai 6 episod untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 2 days ago.

 

Western food, Big Tas' Tea, Pokok Sena Kepala Batas

Big Tas' Tea, Pokok Sena Kepala Batasruang makan big Tas' TeaBig Tas' Tea, Pokok Sena, Kepala Batas, Pulau Pinang. Nak makan westren food yang ohsem dan sedap boleh datang sini. Restoran yang agak luas dan selesa. Masa aku datang nak makan, ramai orang ada dalam restoran. Pada firasat aku, kalau dah ramai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 weeks and 2 days ago.

 

Jualan Kopi Oleh Seller Malaysia Cecah USD 2,036,282.58 di Pasaran USA!

Anda pasti terkejut dan tak sangka jualan kopi di pasaran ebay USA oleh ebay seller Malaysia mengikut statistik dari data terapeakbermula dari 6 Feb 2017 sehingga 6 Feb 2018 telah mencecah 2 juta USD dalam masa setahun. Banyak kan? Dalam ringgit Malaysia bersamaan dengan RM7.95 juta! Ini adalah data...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
2 weeks and 2 days ago.

 

Sunplay Skin Aqua Uv Watery Essence SPF50+

Im back with another product review which is a sunscreen. My last review is about a moisturizer lotion from Olay brand, you can read the review Olay Moisturising Lotion Review. I never wrote any specific review of sunscreen before though Im already used a few bottles of sunscreen like Biore...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ernihasmiza ernihasmiza via Mijablur
2 weeks and 2 days ago.

 

7 Ways To Keep Yourself Sane During A Move

Moving can be an overwhelming process. With all the things that need to be accomplished, it can be challenging to keep track of what you do. There may be some tears, more arguments, and some hurt feelings that can upset you during the move. Without proper planning, the process may send you to the brink of...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus | Lifestyle ⦁ Gadget ⦁ Food ⦁ Travel
2 weeks and 2 days ago.

 

Peluang Dapat Duit Raya Aidiladha Daripada Dato' Aliff Syukri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Dalam post kali ni saya nak share satu berita baik untuk pembaca blog Coretan Anuar..Saya rasa menjadi tanggungjawab saya untuk kongsikan berita baik ini supaya lebih ramai orang mendapat manfaat daripadanya...Anda nak tahu tak?Ada Peluang nak Dapat Duit Raya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
2 weeks and a day ago.

 

Practical Considerations When Picking an Engagement Ring

Practical Considerations When Picking an Engagement RingPlanning on popping the question? Congratulations, this is a major moment in your life and the start of an exciting new chapter. Understandably, you will be feeling plenty of nerves when you decide to ask someone to marry you and you will want it to be...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

30 Tahun Tinggalkan Zaman Kanak-kanak Tabika Dulu Berbeza Dengan Sekarang

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Post hari ni tiada kena mengena dengan makanan yer. Sahaja nak mengimbau kembali zaman masa kecil-kecil dahulu. Zaman tidak pernah nak fikir pasal susah payah dalam hidup dan mencari rezeki. Masa tu hanya tahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and a day ago.

 

#KamiCaring Run 2019 @ Perdana Botanical Garden, Kuala Lumpur

#KamiCaring Run 2019 @ Perdana Botanical Garden, Kuala LumpurHey! Let’s start Healthy Life, Happy Life! Sharing a bit of motivation and fun activities that you and your family or friends can join to embrace a healthy lifestyle. #KamiCaring Run 2019 is happening on 17th November 2019 from 6am to 10am at...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

Komuniti Bantuan Kewangan PlusDana

Komuniti Bantuan Kewangan PlusDana. Kuasa RM10Apakah yang dapat anda beli pada hari ini dengan Rm10?Top-up handphone?Isi minyak motor?Makan di KFC?Yang pasti RM10 tidak lagi besar nilainya pada hari ini. Malah anda tidak akan sedar jika sudah membelanjakan RM10 tersebut.Tetapi pada mereka yang kesempitan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amry85 amry85 via PlusDana. Komuniti Bantuan Kewangan Anda
2 weeks and a day ago.

 

Best time to Visit Thailand

Best time to Visit ThailandOne of the things you need to consider is the weather before planning your next trip. The weather is one of the crucial factors on how your trip may pan out. For instance, The weather can turn a 5-minute trip to a 30-minute one. Even the simplest activities can be unbearable if...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and a day ago.

 

POLICY

BLOGGER CONTENT POLICYBlogger is a free service for communication, self-expression and freedom of speech. We believe Blogger increases the availability of information, encourages healthy debate, and makes possible new connections between people. It is our belief that censoring this content is contrary to a...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via Blog Leo Pluto
2 weeks and a day ago.

 

MELETUP DRAMA SWEET DREAMS GARA-GARA BEN AMIR YA!!

hai assalammualaikumMeletup Drama Sweet Dreams Gara-Gara Ben Amir Ya!! - Wah, sana sini sebut nama Ben Amir ya. Dekat Facebook, Instagram, sekali whatsup group kau..dasyatt..Macam tu la bila ada pelakon yang handsome, nak pulak heroin yang cantik dan kiut, lembut bagai, memang nama akan disebut-sebut dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks ago.

 

Realme C2 Menjadi Pilihan Sewaktu Jualan Shopee Brands Festival

Untuk meraikan bulan Merdeka, realme Malaysia bersama Shopee Malaysia menawarkan jualan telefon pintar eksklusif pada Hari realme atau ‘realme Day’ semalam. Jualan realme Malaysia telah mencapai keputusan terbaik di mana 1000 unit realm C2 telah dijual semalam di mana 500 unit dijual dalam masa 30 minit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks ago.

 

Everything You Need to Know About Ketogenic Diet

Everything You Need to Know About Ketogenic DietKetogenic; commonly known as keto diets, have become one of the go-to diets for people who want to lose weight. Not only that, but they’ve also been known for helping in treating may health conditions. Here is all that we know; and all that we think you...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks ago.

 

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Selamat Hari Raya Korban buat semua umat Islam, yang menyambut atau tak.Tahun ni sama je cam tahun tahun sebelum ni tak ke mana. Berkumpul di rumah seisi keluarga sambil menjamu apa ajalah juadah yang serba ada hehe.Juadah ikut selera ala-ala bugis. Ada ketupat, lemang, burasak, lepat-lepat, rendang daging,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog empayarutama empayarutama via EmpayarUtama
2 weeks ago.

 

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA : CARA PEMBAHAGIAN DAGING KORBAN

hai assalammualaikumSelamat Hari Raya AidilAdha : Cara Pembahagian Daging Korban - Selamat Hari Raya AidilAdha korang.. Harini baru balik kampung..heheh.. Tak sesak Kuala Lumpur, orang dah balik sebelum raya lagi.. Kita balik Klang je.. Meriah kawan-kawan sambut AidilAdha, lagi kawan dekat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks ago.