Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 10 of 23

Segment Bloglist by Farah Farhana

Klik banner untuk joinSyarat-syaratnya ialah :-1. Follow bloginijika belum follow. (wajib)2. Buat satu post dengan tajukSegment Bloglist by Farah Farhana3. Tepek banner di atas dan backlink kan ke post ini.4. Tinggalkan link entry korang kat komen post ini.Cara pemilihan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyazaRedzu SyazaRedzu via Syaza Redzuu | Lifestyle Blogger | Traveler
2 weeks and 4 days ago.

 

Configuring Adaptive QoS in Asuswrt-Merlin

When your Internet connection is congested (most or all of its allocated bandwidth is used up) either from time to time, or most of the time, Quality of Service (QoS) is a mechanism for you to prioritize bandwidth usage based on network tasks and applications.However, if your Internet connection is not...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
2 weeks and 4 days ago.

 

Cuisine On The Silk Road Temui Penonton Malaysia Di Saluran Naura

MIG Metrowealth merupakan sebuah syarikat penerbitan filem yang memulakan penglibatan secara langsung dalam menerbitkan filem dan drama tempatan sejak tahun 2000 sehingga kini. Berpegang pada slogan 'Bukan Janji Tapi Pasti', Metrowealth menjadi sebuah syarikat penerbitan yang prolifik yang mana telah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 4 days ago.

 

Laura Mercier Translucent Setting Powder Glow Glow Powder Brush

How about Set Your Makeup and Keep The Glow? Are you obsessed with Glowing Skin On-The-Go? Laura Mercier’s iconic cult-favourite loose setting powder is now available in a glow finish. Catering to those who prefer a more luminescent look, an alternative to matte, Translucent Loose Setting Powder – Glow...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 4 days ago.

 

Aplikasi Manhajj Membantu Dan Memudahkan Bakal Jemaah Umrah

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Masih teringat lagi masa Maha dapat seruan untuk ketanah suci mengerjakan Umrah tahun 2016. Masa tu memang agak kelam-kabut kerana semua Maha kena uruskan sendiri dari segi pendaftaran dan pengurusan kursus umrah.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 4 days ago.

 

Review Drama Korea - Misty

Misty - Korean Drama ReviewDah agak lama tak buat review drama Korea di blog ini, memang agak ketinggalan sikit hehe, apa pun hari ini aku nak buat review drama Korea yang bertajuk Misty. Korean Drama Misty ini mempunyai 16 episod dan release pada 2 Februari 2018 dan tamat pada 24 March yang lalu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 4 days ago.

 

Makan nasi ayam hainan di IPOH Hainan Chicken Rice

IPOH Hainan Chicken Ricedalam restoran IPOH Hainan Chicken RiceKalau korang ada di Ipoh, Perak, aku rekomen korang makan nasi ayam hainan di Restoran IPOH Hainan Chicken Rice ni..... Memang terbaik sedap. Cuma korang nak dapat parking depan restoran ni susah la sikit. Jalan depan restoran ni agak sibuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sedapmakan sedapmakan via MaKaN JiKa SeDaP
2 weeks and 4 days ago.

 

Sertai Group Signal Forex Secara Percuma

Membuat keputusan untuk memasuki order adalah salah satu perkara yang agak rumit bagi kebanyakkan trader

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Adamshub Adamshub via Forex Sufi
2 weeks and 4 days ago.

 

BEZA ANTARA ASAM PEDAS UTARA ASAM PEDAS SELATAN

BEZA ANTARA ASAM PEDAS UTARA ASAM PEDAS SELATAN. Tu dia.. dia keluaq dah entri pasal asam pedas. Bukan apa tengok kecoh sangat kat group Masak apa hari ni (MAHN) bila ada seorang suami upload masakan asam pedas utara dia kat group tu. Kemain makcik makcik bawang utara selatan timur barat komen.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
2 weeks and 4 days ago.

 

RESEPI BEBOLA SATA GORENG DAN SOS CHEEZY

Sata merupakan antara simbolik makanan tradisional untuk orang Terengganu selain keropok lekor atau nasi dagang. Betul dok orang Ganu?Biasanya sata ni kita jumpa orang jual yang dibalut dengan daun pisang dan dibakar atas bara api je kan.Sekarang SAY NO MORE, seriously aku pernah beli dan makan sata yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog irazulkeffele irazulkeffele via MEANT TO BE
2 weeks and 4 days ago.

 

BUKAN KEMBAR TAPI MACAM KEMBAR

hai assalammualaikumBukan Kembar tapi Macam kembarBukan Kembar Tapi Macam Kembar - Siapa tak teringin anak kembar kan. Nampak best je, seronok, sebab apa-apa buat bersama. Pakai baju sama. Nampak sweet, nampak geram je. Macam kawan nad, dapat anak kembar seiras perempuan. Comel je tengok anak kembar dia tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
2 weeks and 4 days ago.

 

Airebagasi- Aplikasi Penghantaran Bagasi Pertama Di Malaysia

Salah satu dilema pengembara yang biasa dihadapi adalah beban beg anda apabila penerbangan anda tiba sebelum masa daftar masuk di hotel, serta masalah yang dihadapi apabila anda menempah pada penerbangan terakhir malam dan bimbang tentang ke mana menyimpan bagasi anda di antara check out dari hotel dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Teknologi Di Hujung Jari
2 weeks and 4 days ago.

 

Kena Bom Dengan Zumal

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Kena Bom Dengan ZumalExcited Mrs. A bila pagi ni tengok ada blogger yang bom blog Mrs. A. Dah lama sangat blog ni tak kena bom. Sejarah kena serangan bom baca [SINI]Terima kasih Zumal sebab meluangkan masa mem bom blog Mrs. A ngeh! ngeh!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
2 weeks and 4 days ago.

 

Hotel Review: Impiana KLCC Hotel, Kuala Lumpur

Right in the heart of Kuala Lumpur in the Golden Triangle standsImpiana KLCC Hotel. Boasting partial views of the iconic Petronas Twin Towers, this deluxe business hotel boasts a total of 519 rooms and suites. It is theonly hotel in Kuala Lumpur that is connected via thefully air-conditioned Sky...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
2 weeks and 3 days ago.

 

Burger Maut – Garlic Oil Flame Grilled Burgers @ Melaka

During our last visit to Melaka, we went back looking for Burger Maut to see if its still there. To our delight, Fuaad is still manning the stall but he is not stationed at Restoran Padang Semabok anymore. Instead, he has shifted his stall further up the road next to an open field. Surprisingly, he...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vkeong vkeong via Malaysia Food Travel Blog
2 weeks and 3 days ago.

 

Segmen Bloglist + Blogwalking by Ombak Bergigi

Jom join ramai - ramai..Due Date- 3 November 2018Nak join boleh Klik Banner di atas okey.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via Miss BaNu StoRy
2 weeks and 3 days ago.

 

Segmen Bloglist Akhir Tahun November Hingga Disember 2018 ciklapunyabelog

Hari ini aku nak joinSegmen Bloglist Akhir Tahun November Hingga Disember 2018 ciklapunyabelog. Tarikh tamat segmen ini adalah pada hari ini, iaitu 31 Oktober 2018, jam 8 malam nanti. Jadi masih ada masa untuk join ramai - ramai, mana tau kalau terpilih masuk bloglist nanti kan hehe. Apa good luck...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 weeks and 3 days ago.

 

4 Negara Merebut Gelaran Juara Manhajj Mutawwif Musim Kedua

Program realiti televisyen pencarian mutawiff, Manhajj Mutawwif kembali lagi untuk musim kedua dengan menampilkan elemen segar dan pembaharuan. Penerbitnya, Abd Halim Ikhsan berkata, musim terbaharu ini lebih menarik kerana akan melibatkan pertandingan di kalangan empat buah negara iaitu iaitu Malaysia,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
2 weeks and 3 days ago.

 

Produk Makanan Dan Kesihatan Halal Taiwan Kini Di Malaysia

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Pada hujung minggu lepas Maha sempat pergi tengok Taiwan Expo 2018 yang telah diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC). Rugi korang kalau tak pergi kerana kat sini bukan sahaja dapat tengok teknologi dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Maha Mahu Makan
2 weeks and 3 days ago.

 

How To Repair Damaged Nerves Naturally

While nerve damage can be as a result of different reasons, there are numerous ways in which it can be treated naturally. If you are suffering from nerve damage or pain, you don’t have to visit your physician because you can naturally repair it from the comfort of your home. Click here to READ MORE

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
2 weeks and 3 days ago.