Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of This Month

Page 10 of 63

Siemens Melancarkan Buku Aktiviti “My Train-Ventures” Sempena Pembukaan MRT Fasa 2

Pelancaran buku My Train-Ventures Asslamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang dikasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam The post Siemens Melancarkan Buku Aktiviti My Train-Ventures Sempena Pembukaan MRT Fasa 2 appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
3 weeks and 4 days ago.

 

Oswald Justin : Lebih Lumayan Daripada Gaji Seorang Chef

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Setelah melihat Testimoni kejayaan demi kejayaan beliau menerusi laman web http://kejayaanaffiliate.comdan laman web http://funnelbisnes.com, dapat saya rumuskan di sini bahawa pendapatan beliau sekarang jauh lebih lumayan daripada Gaji beliau sebelum ini sebagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nuargto nuargto via Coretan Anuar
3 weeks and 4 days ago.

 

Bangsar Babe’s 10th Anniversary Giveaway

In year 2011, Jien and I launched the Bangsar Babe Giveaway to celebrate 4 years of blogging. The prizes include hotel and dining vouchers and it was a successful kick-off – and the following year, we launched possibly the largest blog giveaway where more than RM25,000 worth of prizes were given out to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
3 weeks and 4 days ago.

 

Gambar 'Mengerikan' Kaki Pelumba Basikal Tour de France Selepas Perlumbaan Viral

Tour de France 2017 baru saja usai namun, kehebohan yang mewarnai acara lumba basikal itu masih jadi topik dikalangan peminat apabila foto kaki atlet dari Poland, Pawel Poljanski, viral beberapa hari yang lalu. Pawel Poljanski telah memuat naik gambar kakinya di instagram @p.poljanski dalam keadaan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 4 days ago.

 

Dapat Jumpa Mohd Shafie lima minit pun cukup

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Tunggu sampai lebih dua jam, saya cakap jumpa lima minit sudah cukup untuk terangkan tetapi pegawai dia cakap bagi kertas kerja sahaja, selepas bagi saya tunggu berbulan-bulan dia tidak pernah... Artikel berita Dapat Jumpa Mohd Shafie lima minit pun cukup...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 weeks and 4 days ago.

 

Layan drama Korea di Astro On The Go

Sebulan dekat aku tak buat sebarang posting. Almaklumlah bulan syawal. Kekenyangan adalah perkara yang membuat mata menjadi mengantuk dan menghilangkan mood walaupun banyak idea yang nak ditulis. The post Layan drama Korea di Astro On The Go appeared first on Olaoli.com.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog segalabenda segalabenda via Olaoli.com
3 weeks and 4 days ago.

 

7 Sebab Susu Ibu Semakin Kurang!

Minggu lepas Anim terima jemputan kenduri doa selamat. Rumah kawan. Dia buat majlis doa selamat untuk anak kecil yang baru lahir. Kalau ikutkan dah nak masuk 2 bulan macam tu. Pada lusanya, Anim terima satu whatsapp. Kriiing, bunyi notifikasi whatsapp henfon masuk. Rupaya sahabat Anim haritu yang mesej. Dia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anim302 anim302 via Gerobok Anim
3 weeks and 4 days ago.

 

Remaja 18 tahun direman Perkosa tiga adik perempuannya

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Seorang ramaja lelaki berusia 18 tahun direman tujuh hari terlibat dalam kes sumbang mahram terhadap tiga adik perempuannya, yang masing-masing berusia 8, 9 dan 14 tahun. Kejadian terbongkar selepas adiknya... Artikel berita Remaja 18 tahun direman Perkosa tiga adik...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 weeks and 4 days ago.

 

Kuasa Ajaib Kalimah 'Terima Kasih'

Seorang wanita bernama Adlil Rajiah menceritakan pengalamannya berurusan di sebuah pasar raya ketika cuba untuk melemparkan senyuman kepada seorang pekerja lelaki yang bertugas di kaunter timbang sayur sebagai tanda hormat namun tidak dibalas. Menerusi status Facebook yang telah dimuat naik oleh Adlil,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 4 days ago.

 

Tergempar Vokalis Kumpulan Linkin Park Mati Bunuh Diri

Baru-baru ini dunia digemparkan dengan berita kematian vokalis kumpulan popular antarabangsa, Linkin Park iaitu Chester Bennington , 41. Beliau ditemui mati dalam keadaan tergantung di kediamannya di Palos Verdes Estates di Los Angeles County jam 9.30 pagi.Chester mempunyai enam orang anak hasil daripada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 weeks and 4 days ago.

 

I Am Me - DSV (OFFICIAL LYRIC VIDEO) Lepasi 2 Juta Tontonan Selepas 10 Hari

Wow ingat budak-budak baru nak up jer ker yang boleh dapat video juta-juta kat youtube. Sekarang bagaikan tak mustahil untuk dapat tontonan jutaan di youtbe paling penting menghiburkan dan viral. Itu yang terjadi kepada lagu nyanyian jutawan kosmetik Dato' Seri Vida.Lagu ciptaan Edry dan terbitan KRUmusic...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
3 weeks and 4 days ago.

 

Daftar SPRM Sajat Berjantina Lelaki Tersebar , Betul Ke Itu Sajat Atau Orang Lain ?

Daftar SPRM Sajat Berjantina Lelaki Tersebar , Betul Ke Itu Sajat Atau Orang Lain ? Setelah berjaya menggemparkan industri kecantikan Malaysia kerana kekeliruan identiti , akhirnya tersebar juga data pengenalan Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajat . Sebelum ini dikatakan Sajad ada memaklumkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
3 weeks and 4 days ago.

 

SkyAvenue Food Trail Guide

Have you heard about SkyAvenue? Newly opened in Resorts World Genting just a couple of months ago, SkyAvenue consist of 1.434 million sq ft of gross floor area tenanted by an eclectic cohort of retail options and FB establishments aimed at appealing to the captive market of Resort World Genting’s...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog garfieldwtf garfieldwtf via Wut!? Not Syok Ar? Bite Me Lar!
3 weeks and 4 days ago.

 

27 Fakta Menarik Chester Bennington, Penyanyi Linkin Park Yang Membunuh Diri

Chester Bennington yang meninggal dunia pada usia 41 tahun telah mengejutkan dunia dengan tindakannya yang dipercayai membunuh diri dengan cara menggantung diri. Namun, sebelum anda menghukum penyanyi terkenal ini, berikut merupakan 27 fakta menarik tentang penyanyi Linkin Park, Chester Bennington. ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 4 days ago.

 

Tunggu dua jam untuk jumpa saya tanya Shafie

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah Mengapa saya membuat menteri persekutuan menunggu selama dua jam dan menemuinya?-Shafie Apdal Mantan Menteri Pembangunan Luar Bandar dan Wilayah Datuk Seri Shafie Apdal menafikan dakwaan Menteri Luar Datuk Seri Anifah... Artikel berita Tunggu dua jam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 weeks and 4 days ago.

 

Tonton online mencintaimu mr photographer episod 13

Mencintaimu mr photographer episod yang ke 13. Sedikit sinopsis yang ke 13. Minggu akhir dah rupanya. Pertemuan semula Marlia dan Tan Sri Megat Miqdad mencetuskan perebutan Aira. Aira membuat... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 weeks and 4 days ago.

 

Israel Isytihar Baitulmaqdis Sebagai Ibu Negara Yahudi?

Untuk pertama kalinya dalam sejarah sejak 1969, Israel berani menghalang umat Islam daripada beribadat di Masjid Al-Aqsa, Palestin. Lebih dahsyat, tentera Zionis bukan setakat menembak mati tiga warga Palestin yang menentang halangan Israel ini serta mencederakan 140 yang lain, mereka bahkan menembak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sentiasapanas sentiasapanas via SentiasaPanas
3 weeks and 4 days ago.

 

Anifah penipu sebenar dan pengkhianat, kata Shafie

Berita Selanjutnya Suara Masyarakat Sabah GILIRAN Presiden Warisan Shafie Apdal pula menyerang Anifah Aman, menggelarnya sebagai “penipu sebenar” dan “pengkhianat” Umno. “Ia tidak benar. Saya peruntukkan berjuta untuk Kimanis bagi pelbagai pembangunan. “Dia (Anifah) yang... Artikel berita Anifah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog djkupang djkupang via Suara Masyarakat Sabah
3 weeks and 4 days ago.

 

JDT vs Perak FA Liga Super 2017

Hairulafiz.com Hairulafiz.com - Bukan Sekadar Perkongsian JDT vs Perak FA Liga Super 2017. Ini adalah perlawanan kelapan belas antara pasukan JDT atau Johor Darul Tazim vs pasukan Perak FA dalam Liga Super 2017. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut: [+] Ebook menjahit pelbagai baju VS JDT...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog baretta79 baretta79 via Hairulafiz.com
3 weeks and 4 days ago.

 

LIVE STREAMING KEDAH VS KELANTAN LIGA SUPER 22.7.2017

Live Streaming Kedah vs Kelantan Liga Super 22.7.2017. Perlawanan antara Kedah vs Kelantan untuk minggu ke 18 Liga Super 2017 ini akan berlangsung pada 22.7.2017. Mengikut jadual siaran langsung di Media Prima perlawanan ini tidak akan disiarkan di televisyen. Namun admin akan kongsikan link live streaming...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog resultligasuper resultligasuper via Blogger Bola Malaysia
3 weeks and 4 days ago.