Most Popular

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Most Popular Of Last 24 Hours

Page 2 of 2

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
8 hours and 28 minutes ago.

 

Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!

As Salam and greetings to dear readers. Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!KLIKSegmen: Seorang Syed Nak Bloglist! Walaupun segmen ini telah agak lama berlangsung tetapi hari ini barulah Mrs. A rajin dan berkesempatan nak join.Lagipun sengaja Mrs. A pilih hari Jumaat manalah tahu berkat hari Jumaat penghulu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
8 hours and 17 minutes ago.

 

RECIPE FOR SAMBAL UDANG KERING (DRIED PRAWNS) and petai

RECIPE FOR SAMBAL UDANG KERING (DRIED PRAWNS) 300gm dried shrimps 6 red medium sized onions cili boh/chili paste (quantity according to taste, maybe 3tblspoon) 3 stalks serai/lemongrass 1 big piece fresh kunyit/tumeric (if substitute with powder, about 1 tblspoon) Daun limau purut/kaffir lime...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog 5xmom 5xmom via Best Recipes
6 hours and 22 minutes ago.

 

Hush Puppies 清仓大减价!服装折扣高达80%!

想要为自己添购些服装的朋友注意咯!Hush Puppies将推出10天清仓大减价活动!折扣可是高达80%! Hush Puppies 服装、配件、Innerwear、Luggage等等一律大减价哦!...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog annarina55 annarina55 via 1MDB
4 hours and 55 minutes ago.

 

Pencapaian Buat Duit Online Oleh Blogger Apr 2017

Alhamdulillahblog ini masih tidak MISKIN untuk buat duit online secara konsisten setiap bulan. Yang beza nya blog tak seberapa ini hanya mampu buat duit online ratus-ratus jek sebulan Cuma bulan ini agak istimewa sket bagi saya Banyak laa juga kejayaan tak diduga saya perolehi dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog perniagaaninternet perniagaaninternet via Jom Belajar Cari Duit Mudah Disini!
4 hours and 53 minutes ago.

 

PEKERJA ASING BAWA PENDAMPING PUNCA 70 PEKERJA KILANG ELEKTRONIK DI PUCHONG KERASUKKAN

PEKERJA ASING BAWA PENDAMPING PUNCA 70 PEKERJA KILANG ELEKTRONIK DI PUCHONG KERASUKKAN. Sapa pernah ada pengalaman kerja kilang angkat tangan? Erkk.. Aku pun pernah kerja kilang jugak ok.. Dalam setahun macam tu la. Lepas tu aku rasa kerja dalam kilang ni memang tak berapa menepati taste aku. Pernah kerja...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
4 hours and 39 minutes ago.

 

Live streaming maharaja lawak mega minggu ke 11 (semi final) 2017

Peserta manakah yang akan melangkah ke final. Sekarang hanya tinggal 5 peserta yang masih ada lagi. Dzarwin satu-satunya peserta solo dari indonesia. Peserta duet, Shiro, Puteh. Dan trio ialah Bocey... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
4 hours and 32 minutes ago.

 

Voir Group 5天大促销!只从RM13起

Voir Group将在4月27日至5月1日举行连续5天的特别促销活动,全国分行将参与此次促销。 价格从RM13起而已,参与促销的品牌包括:VOIR, SODA, SODA KIDS, GH, APPLEMINTS, SOUTH CHINA SEA, DIADORA. 促销日期:4月27日至5月1日 促销地点: All Voir Gallery...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog annarina55 annarina55 via 1MDB
4 hours and 31 minutes ago.

 

Waktu Imsak Dan Berbuka Kuala Lumpur 2017 1438H

Kalendar Imsak Dan Berbuka Puasa 2017 1438H Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Dan Putrajaya.Kalendar dan jadual berikut disediakan oleh JAKIM.Diharap kemudahan ini dapat dimanfaatkan oleh masyarakat muslimin dan muslimat. Kalendar adalah bermula pada 1 mei 2017 sehingga 31 mei 2017 bersamaan 1438 Hijrah.Dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nursyarifah Nursyarifah via wannursyarifah
2 hours and 33 minutes ago.

 

Baru 3 jam berkahwin, terus 'diceraikan' gara-gara sikap tamak pengantin lelaki

Baru 3 jam berkahwin, terus diceraikan gara-gara sikap tamak pengantin lelaki:

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kaksyah kaksyah via Cerita Malay World
2 hours and 3 minutes ago.

 

BIHUN SUP ( JUARA SOTO ) PALING SEDAP DI TAMAN CEMPAKA KUALA LUMPUR

hai assalammualaikumMalam tu ajak suami makan dekat luar. Sebab barang dapur dah habis. Lepas tu dia bawak la satu kedai ni dekat je dengan rumah. Bukan kedai makan yang tempat kedai, tapi kedai makan ni dekat rumah. Maksunya ada rumah, lepas tu bahagian parking kereta tu dia buat kedai..Kedai ni dah lama,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 hour and 4 minutes ago.