User Profile: meetmie

Show pings in: English | Malay | All

 

meetmie

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

Pemasaran WeChat dalam Perniagaan

Pemasaran Wechat memang tidak popular di kalangan peniaga di Malaysia. Kita sering dilihatkan dan diajar dengan pemasaran media sosial seperti Instagram, Whatsapp, Facebook dan macam-macam lagi. Namun sebenarnya kita terlepas pandang pada satu media sosial ini kerana memandang ianya remeh pada...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
4 months and a week ago.

 

Teknik Wechat – Buat Duit Dengan Wechat

Teknik Wechat akan dikupas dengan lebih terperinci dalam perenggan seterusnya. Sebagai pengenalan, mari saya ceritakan serba sedikit mengenai Wechat. Wechat merupakan diantara aplikasi untuk bersosial yang agak popular. Namun, disebabkan oleh wujudnya golongan yang dikenali sebagai “budak-budak wechat”...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Amim Blog
5 months ago.

 

Teknik Wechat – Buat Duit Dengan Wechat

Teknik Wechat akan dikupas dengan lebih terperinci dalam perenggan seterusnya. Sebagai pengenalan, mari saya ceritakan serba sedikit mengenai Wechat. Wechat merupakan diantara aplikasi untuk bersosial yang agak popular. Namun, disebabkan oleh wujudnya golongan yang dikenali sebagai “budak-budak wechat”...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
5 months ago.

 

Kelebihan Bisnes Tudung Secara Online

Bisnes tudung online semakin meningkat naik dan mendapat permintaan yang sangat tinggi di kalangan wanita terutamanya remaja. Kalau kita buat carian di enjin carian Google, ada banyak perniagaan online yang menjual pelbagai jenis tudung dengan harga yang berpatutan. Antara yang mendapat sambutan adalah...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Amim Blog
5 months and a week ago.

 

Kelebihan Bisnes Tudung Secara Online

Bisnes tudung online semakin meningkat naik dan mendapat permintaan yang sangat tinggi di kalangan wanita terutamanya remaja. Kalau kita buat carian di enjin carian Google, ada banyak perniagaan online yang menjual pelbagai jenis tudung dengan harga yang berpatutan. Antara yang mendapat sambutan adalah...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
5 months and a week ago.

 

Shopping Secara Online dan Dapat Duit

Saya yakin ramai di antara kita pernah membeli secara online. Tak kira samada membeli aksesori atau pakaian di Lazada atau Zalora, menempah hotel di Booking.com, membeli kupon di Fave (previously Groupon), dan banyak lagi. cara daftar shopback Dan pernah tak anda tahu bahawa setiap pembelian yang anda...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Amim Blog
6 months and 3 weeks ago.

 

Shopping Secara Online dan Dapat Duit

Saya yakin ramai di antara kita pernah membeli secara online. Tak kira samada membeli aksesori atau pakaian di Lazada atau Zalora, menempah hotel di Booking.com, membeli kupon di Fave (previously Groupon), dan banyak lagi. cara daftar shopback Dan pernah tak anda tahu bahawa setiap pembelian yang anda...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
6 months and 3 weeks ago.

 

Idea Menulis Ebook Percuma dan Berbayar

Adakah perlu untuk anda menghasilkan ebook percuma? Jawapannya YA! Ada banyak tujuan kenapa anda perlu hasilkan ebook percuma antaranya untuk diberikan hadiah kepada mereka yang subscribe kedalam email anda. Selain daripada itu, ebook percuma juga boleh diberikan sebagai bonus pembelian untuk mana-mana...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
8 months and 2 weeks ago.

 

Perniagaan Affiliate ialah Perniagaan Tanpa Modal

Perniagaan Affiliate ialah salah satu cara untuk Buat Duit Tanpa Modal. Anda boleh memulakan perniagaan affiliate ini dengan segera tanpa memerlukan sebarang kos. Affiliate adalah perniagaan yang tidak memerlukan anda untuk membuat atau mencipta sebarang produk. Pada masa kini, perniagaan affiliate bukan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
8 months and 2 weeks ago.

 

Pelajari Cara “Mamat” ni Buat Duit USD $3412.46 Bersih Tanpa Produk Sendiri

Mamat yang dimaksudkan dikenali sebagai Abdul Malek MB. Beliau dapat menjana komisyen dalam USD $3412.46 bersih! Tanpa jual produk sendiri, tanpa guna FB Ads, tanpa guna Youtube, tanpa SEO, tanpa backlink, dan banyak lagi! Yang lagi menarik, beliau hanya promote 1 produk sahaja! Ini buktinya… Tanpa guna...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Buat Duit USD
8 months and 2 weeks ago.

 

Cara Mudah Buka Akaun Semasa Syarikat, Tanpa Introducer

Promosi produk servis saya, serendah RM3 sahaja! Klik Sini! Alhamdulillah, baru-baru ni, saya berjaya membuka akaun semasa syarikat tanpa menggunakan introducer. Sebelum ni memang dah lama nak buat, tapi salah satu syarat cara buka akaun semasa adalah perlu ada introducer, jadi tertangguh-tangguh.

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
10 months ago.

 

Cara Daftar SSM BizTrust – Langkah Demi Langkah

(Personal Coaching) Jom Belajar Bina Website – Anda Tentukan Tempat Masa. Klik Sini. Baru-baru ni, saya ada share mengenai peluang keemasan ini di Facebook saya. Iaitu mengenai pendaftaran SSM BizTrust secara percuma. Ramai yang bertanya mengenai cara untuk mendaftar kerana ada sedikit kekeliruan...

0Disike this ping 2Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
11 months and a week ago.

 

Ebook Buat Duit Di Fiverr Edisi 4.0

Alhamdulillah. Setelah berhempas pulas menyiapkan kemaskini terbaru untuk ebook Buat Duit di Fiverr, akhirnya, Panduan tersebut telah siap sepenuhnya bersama bonus-bonus tambahan. Kemaskini ini dilakukan secara menyeluruh dan boleh dikatakan kemaskini dilakukan 90% daripada sebelumnya. Buat Duit di...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Buat Duit USD
3 months and 2 weeks ago.

 

Cara Daftar Akaun Fiverr – Edisi 2017

Cara Daftar Akaun Fiverr Edisi 2017 Kenapa saya letakkan tajuk sebagai Edisi 2017? Ini kerana laman web Fiverr sentiasa berubah dari segi paparannya. Saya pernah menulis topik yang sama beberapa tahun lepas, dan ianya ada sedikit perubahan dengan paparan baru ni. Tak banyak pun kelainannya. Sikit...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Buat Duit USD
3 months and 2 weeks ago.

 

Panduan menulis laporan percuma

Dalam artikel ini, saya akan kongsikan cara dan panduan menulis sebuah laporan percuma. Ada banyak kebaikan jika kita dapat menghasilkan laporan percuma. Jadi, apakah Laporan Percuma ? Laporan percuma adalah informasi percuma yang anda boleh berikan kepada pengguna internet untuk memberikan maklumat dan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
4 months and a week ago.

 

Cara Menghasilkan Produk Digital

Produk Digital adalah sebuah produk maya seperti ebook, video, software, musik dan banyak lagi. Ramai yang terkeliru dengan produk fizikal dan produk digital. Untuk menghasilkan produk digital, ianya adalah sangat mudah. Anda boleh menghasilkan produk digital berdasarkan apa yang anda tahu dan mahir, dan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
4 months and a week ago.

 

Terer Thursday Umobile

. Harini saje boring-boring, nak kongsi pasal Terer Thursday Umobile. Rasanya pengguna uMobile mesti dah tahu tentang Terer Thursday ni kan. 🙂 Sebenarnya Terer Thursday Umobile ni adalah reward atau senang kata, ianya adalah hadiah kepada pengguna-pengguna umobile. Tak kisah la pengguna prepaid ke...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Amim Blog
4 months and a week ago.

 

Niche Perniagaan Yang Pasti Hot

Untuk berjaya dalam sesebuah perniagaan, kita perlu tetapkan apa niche perniagaan kita. Apabila kita menetapkan niche yang khusus, barulah mudah untuk kita menghasilkan jualan kelak. Kita sudah sedia maklum, antara produk yang paling mudah dihasilkan dalam perniagaan internet ini adalah produk digital...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
4 months and a week ago.

 

Kenapa Anda Perlu buat Bisnes Online?

Dengan adanya internet, anda bukan sahaja boleh bersosial dengan rakan-rakan, bukan saja anda boleh mencari kawan baru, malah, anda boleh menjana pendapatan dengan membuat bisnes online. Banyak peluang yang ada didepan mata kita. Ramai orang tidak tahu dengan adanya internet, banyak peluang untuk kita...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
4 months and 2 weeks ago.

 

Blog Salah Satu Senjata Pemasaran Online

Ramai orang kata, blog sudah tidak relevan lagi masa kini oleh kerana terdapatnya kehadiran media sosial seperti facebook dan instagram. Namun, adakah kenyataan itu benar? Adakah strategi pemasaran online dengan menggunakan blog sudah tidak boleh diguna pakai? Pada pendapat saya, ianya salah sama sekali.

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog meetmie meetmie via Tip Perniagaan Internet
4 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 Next »