User Profile: kin10

Show pings in: English | Malay | All

 

kin10

Your avatar

Real Name: KIN

Member Since: 1st June 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 8

Muka Lebih Lembap Dengan Le Shenz Moisturizing Pearl Mask

Muka Lebih Lembap Dengan Le Shenz Moisturizing Pearl Mask | Bila musim beraya ni, kita sibuk ziarah saudara mara sama ada jauh mahupun terdekat. Iyelah nak eratkan silaturrahim, masa beraya ni la nak berjumpa. Bila dah sibuk ke sana ke mari sampai terabai rutin penjagaan harian kulit kita. Dah la di luar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 days and 6 hours ago.

 

Kisah Disebalik Kejayaan Rempah Ratus Mak Siti

Kisah Disebalik Kejayaan Rempah Ratus Mak Siti | Dulu kinah ni agak setia dengan satu jenama rempah ratus ni. Iyelah selalu ikut mak pergi ke kedai dan ke pasar confirm beli jenama tu je la. Kite yang anak ni ikut je, apa yang mak beli. Tapi sejak dah kawin ni, kinah suka nak mencuba sesuatu yang baru.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 week and 2 days ago.

 

Serum Dr Beau Membantu Merawat Masalah Kulit

Serum Dr Beau Membantu Merawat Masalah Kulit | Teruja kinah nak kongsi dengan korang dengan serum yang kinah guna sekarang ni. Dalam banyak-banyak serum yang kinah pernah guna, serum Dr Beau ni paling best kinah pakai. Sedikit sebanyak masalah kulit di muka kinah dah mula nampak perubahan. Moga raya nanti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 weeks and 3 days ago.

 

Jimatnya Berbelanja Barang Dapur Di Pasaraya Segi Fresh

Jimatnya Berbelanja Barang Dapur Di Pasaraya Segi Fresh | Disebabkan keadaan ekonomi semasa kita yang tak berapa stabil ni menyebabkan kita sebagai pengguna perlu menjadi pengguna yang lebih bijak membeli, memilih dan berbelanja tau. Terutama kepada surirumah seperti kinah ni. Setiap perbelanjaan di rumah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
3 weeks and 3 days ago.

 

Rangkaian Penjagaan Kulit Safi Dermasafe Sesuai Bagi Mereka yang Berkulit Sensitif

Rangkaian Penjagaan Kulit Safi Dermasafe Sesuai Bagi Mereka yang Berkulit Sensitif| Siapa antara korang yang mempunyai kulit sensitif? Susah kan nak cari skincare yang betul-betul sesuai dengan kulit kita, ditambah pula kandungan skincare yang kita biasa guna, rupanya dalam diam mengandungi bahan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

Kurangkan Masalah Perut Buncit Dengan Minuman Detoks Mintox

Kurangkan Masalah Perut Buncit Dengan Mintox | Asal nampak perut buncit je, dikatanya kita ni mengandung. Itulah yang sering berlaku bila jumpa saudara mara ataupun kawan lama. Korang pun sama kan. Selalu diajukan soalan seperti tu. Kekadang tu malu la jugak bila orang tanya pasal perut kita yang buncit tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month ago.

 

Teringin Dimsum Masa Bercuti Ke Thailand

Entah kenapa tetiba je teringat dim sum masa ke Thailand dulu. Rasa menyesal pulak bila beli sikit haha. Lepastu mula la teringat je. Bila dah teringat ni, mula la suarakan pada suami. Bolehnya diajaknya kita pergi ke Thailand balik. Takkan nak pergi Thailand semata-mata nak beli dim sum je. Ate dia ingat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 2 weeks ago.

 

Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com

Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) telahpun menyediakan satu platform kepada kepada guru dan juga ibu bapa yang dipanggil sebagai SAPS Ibu Bapa.SAPS Ibu bapa merupakan satu aplikasi secara atas talian yang digunakan oleh guru untuk "key in" markah peperiksaan pelajar. Manakala, ibu bapa pula boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 2 weeks ago.

 

Entri Hit Bulan April 2019

Entri Hit Pada Bulan April | Alhamdulillah, bulan April baru saja melabuhkan tirai dan masih belum terlambat untuk kinah ucapkan Selamat Hari Pekerja kepada semua. Bila baca tajuk, wah wah macam gempak kan. Hit sangat ke entri tu??Setakat bulan lepas entri ni saja kinah tengok paling banyak views.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 2 weeks ago.

 

Kisah Disebalik Kejayaan Khairul Nizam Pengasas Jamumall.com

Kisah Disebalik Kejayaan Khairul Nizam Pengasas Jamumall.com | Assalamualaikum dan selamatsejahtera kinah ucapkan kepada semua. Hari ni kinah nak kongsikan dengan korang satu kisah seseorang yang mungkin dapat memberi inspirasi kepada kita semua. Sungguhpun beliau pada zahirnya kita nampak dia tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 2 weeks ago.

 

Pelayaran Tasik Sementara Menunggu Berbuka Puasa Tarikan Terbaharu Bukit Merah Laketown Resort 2019

Pelayaran Tasik Sementara Menunggu Berbuka Puasa Tarikan Terbaharu Bukit Merah Laketown Resort 2019 | Bulan Ramadhan bakal menjengah beberapa hari saja lagi dan semestinya korang tengah survey dan mencari tempat yang best untuk berbuka puasa bersama keluarga nanti kan. Ni kinah nak kongsi dengan korang satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 2 weeks ago.

 

The Beauty Expert Academy Spa Paling Best Di Cheras

The Beauty Expert Academy Spa Paling Best Di Cheras | Orang perempuan ni bab nak cantik, laju je kan. Kinah pun nak jugak nak cantik hehe. Bila dapat tahu ada spa muslimah di Cheras terus je kinah booking untuk buat facial kat sana. Sekali sekala kan nak ber"me time" dan suami pun bagi green light dan anak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 3 weeks ago.

 

Muka Lebih Lembap dan Bersih Selepas Menggunakan ALOE AC Clean Bubble Cleanser

Muka Lebih Lembap dan Bersih Selepas Menggunakan ALOE AC Clean Bubble Cleanser | Bila tengok kawan-kawan mencuba Aloe AC Clean Bubble Cleanser keluaran Hansaegee Nature, kinah pun teruja nak mencuba juga. Mana la tau boleh dapat kulit cantik macam orang Korea hihi. Baru-baru ni kulit muka kinah macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
1 month and 3 weeks ago.

 

BOOK GIVEAWAY BY JJM FRIENDS

Bila nampak je giveaway hadiahnya buku, mula la rasa teruja mana la tahu ada rezeki menang sebuah buku. Jadi, tengah takde buat apa jom la kita support giveaway nii. Mana tahu ada rezeki korang jugaKorang yang nak join tu boleh je klik di SINI

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months ago.

 

Ku Sangka Jerawat Rupanya Ketuat

Ku Sangka Jerawat Rupanya Ketuat | Hmm si ketuat ni sebenarnya timbul sebulan yang lepas. Masa tu kinah ingat jerawat batu, tapi yang kinah sangkakan jerawat ni takde la sakit sangat. Jerawat batu kalau timbul nak sentuh sikit pun dah sakit tapi yang ni tak. Masa tu kinah cuma endah tak endah je la. Fikir...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months ago.

 

Terjebak Layan Drama Cinta Non Grata

Terjebak Layan Drama Cinta Non Grata | Dalam banyak-banyak drama yang ditayangkan di tv, drama ni je yang kinah layan. Drama lain kurang nak melayan haha. Tertarik dengan jalan cerita Cinta Non Grata yang diterajui oleh Raja Afiq DFKL dan Amelia Henderson. Nampak kat situ ada keserasian, orang putih kata...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months ago.

 

Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta

Siti Jamumall Kahwin Dapat Tajaan Setengah Juta | Siapa sangka gadis comel ni Siti Suriani atau lebih dikenali dengan Siti Jamumall, dengan hanya buat live di facebook saja majlis perkahwinannya ditaja sehingga RM500 Ribu!!! Woowww banyak tu. Dah rezeki Siti dengan suami kan.Ikutkan asalnya, Siti hanya mahu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months ago.

 

Serum Sanny Joleen Lifestyle Serum Antioksidan

Serum Sanny Joleen Lifestyle Serum Antioksidan | Tengah mencari serum yang betul-betul dapat membantu mengurangkan masalah kulit korang apa kata korang cuba dulu serum daripada Sanny Joleen Lifestyle. Oh ye kalau korang nak tahu, serum ni bukan saja boleh digunakan di muka, badan pun boleh juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Master Pasto Spaghetti Siap Dalam 3 Minit Je

Master Pasto Spaghetti Siap Dalam 3 Minit Je | Semua orang duk pakat update kat facebook pergi bercuti ke sana sini. Musim cuti sekolah kan, masa ni la parents nak ambik kesempatan bawak anak-anak pergi bercuti. Kinah pulak cuti ni tak ke mana pun duduk je kat rumah. Bila dah duduk rumah semestinya ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

Kedai Repair Laptop Murah KL

Kedai Repair Laptop Murah KL | Kalau zaman dahulu, laptop ni cuma orang ada ada saja yang mampu beli tapisekarang laptop ni dah jadi satu keperluan dalam hidup mana taknya, bukan orang yang bekerjaya saja yang guna laptop ni pelajar universiti pun turut menggunakannya untuk menyelesaikan tugasan yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
2 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 Next »