User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

Your avatar

Real Name: juelizajamani

Member Since: 19th November 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 7

Flowers That Makes You Feel Like A Celebrity

A Better Florist is that one florist that enables you to have flowers that makes you feel like a celebrity. Their luxurious arrangements are affordable and for everyone, not just for those who have the budget to enjoy in beautiful arrangements. A Better Florist makes gorgeous arrangements that you will have...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 days and 17 hours ago.

 

CARRIE JUNIOR FUNTIME WIPES | Kelembapan Terbaik Bersih Sepanjang Masa

Permulaan yang baik ke arah kehidupan yang sihat dan bersih bermula dengan memupuk amalan kebersihan sejak kecil. Amalan yang baik adalah dengan memastikan tangan sentiasa bersih sepanjang masa namun akan ada keadaan dimana air dan sabun tangan sukar diperolehi. Apakah yang akan anda lakukan bila berhadapan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 days and 7 hours ago.

 

Lirik Lagu Surat Cinta Untuk Starla | Virgoun

Yehaa bertemu lagi dengan lirik lagu. Hehehe. Ada lagu best mesti lah kena update kan kofkofkof.. banyak kali dengar lagu ni tapi tak ambik peduli pun. Ni pun sebab tengok Anugerah Meletop Lopak tu baru lah tahu tajuk lagu dan penyanyi dia. So korang pun tau kan penyanyi dia dari Indonesia. Sedap pulak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and a day ago.

 

Kempen ‘Ibu Sejati’ Lady’s Choice Untuk Ibu-Ibu Malaysia

Peranan sebagai seorang ibu bukan mudah, apatah lagi jika mahu menjadi seorang ibu yang sempurna. Masyarakat pada zaman ini menaruh harapan yang tinggi bagi seseorang ibu, ditambah pula dengan keazaman ibubapa untuk memberikan yang terbaik bagi anak-anak mereka. Jenama mayonis terkemuka Malaysia, Lady’s...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 2 days ago.

 

EZIETECH CAFE Bandar Baru Nilai | Port Burger Unik Dan Cendol Durian Special

EZIETECH CAFE Bandar Baru Nilai | Port Burger Unik Dan Cendol Durian Special - Korang hantu durian tak? Hahhh yeahh mama tau ramai jer yang pengemar raja buah iaitu durian. Sejujurnya mama bukan pengemar makan durian hehehe bau pun boleh pening tau. Hahaha memandangkan mama nak sharing tempat makan best kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 3 days ago.

 

ALTHEA Bare Essentials | Hanya 3 Langkah Untuk Kulit Yang Sihat

Asal sebut penjagaan kulit wajah mama kalau boleh nak jer produk yang simple dan tak perlu banyak nak kena tempek kat muka ni. Yer lah mana sempat dengan anak kecik ni memang kalut lah. Kalau memalam memang terus lupa sebab lepas jer menyusu anak terus tidur. Hahaha. Pssttt mama nak gossip ni korang tau tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks ago.

 

Food Review | BLUE CAFE Di Bandar Mahkota Cheras

Food Review | BLUE CAFE Di Bandar Mahkota Cheras - Siapa kat sini memang penggemar makanan western dan seafood? Yeahh mama salah seorang penggemar makanan western seafood ni. Tapi korang tau ada makanan western dan seafood bergabung dalam satu pingan? Susah nak jumpa bukan. Ok memandangkan semua nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 3 days ago.

 

DASHING SPORT | Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif

DASHINGjenama produk penjagaan diri lelaki kini melancarkan satu lagi rangkaian produk khas untuk lelaki yang aktif iaitu DASHING SPORT. Rangkaian DASHING Sport pasti memenuhi kehendakan lelaki aktif yang inginkan deodorant dan pewangi yang maskulin, segar dan sesuai dengan kehidupan aktifnya.Lelaki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 3 days ago.

 

GOODNITE Love Series | Tilam Terbaik Untuk Tidur Yang Berkualiti

GOODNITE Love Series | Tilam Terbaik Untuk Tidur Yang Berkualiti - Setiap manusia wajib memerlukan tidur yang cukup dan berkualiti untuk kita lebih aktif setiap pagi. Tapi dengan gaya hidup yang tidak sihat seperti tidak menjaga kesihatan, mengamalkan pemakanan yang tidak betul dan tidak mendapat tidur yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 4 days ago.

 

RESEPI PASTA SI MANJA | Menu Sihat Untuk Anak Tersayang

RESEPI PASTA SI MANJA| Menu Sihat Untuk Anak Tersayang - Sebagai seorang ibu sangat menitik berat tentang pemakanan untuk anak-anak tersayang. Setiap hari pasti akan berfikir nak masak menu apa untuk mereka. Kekadang tu agak buntu juga la nak masak hidangan yang bernutrisi dan pemakanan yang lengkap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 5 days ago.

 

Butik Tateh Fashion Show 2018

Butik Tateh Fashion Show 2018 | Tak pernah terlintas langsung mama datang event fashion show tau. Tambah la fashion show kanak-kanak pasti kecoh dan come aksi-aksi anak comel yang akan buat catwalk untuk memperagakan baju-baju terbaru oleh Butik Tateh. Sebagai seorang parenting blogger of coz la mama akan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 5 days ago.

 

Jom Join Peraduan Yeo's Yeogurt Sedap Sihat Dan Memenangi Pas Seharian Ke MAPS Ipoh

Sempena bulan Ramadan yang bakal tiba tidak lama lagi, mesti semua terfikir air Yeo's Yeogurt yang sedap tu kan. Kalau bulan Ramadan jer mesti mama beli air Yeo's untuk minum ketika berbuka puasa. Air Yeo's ni dah menjadi air wajib dalam keluarga mama sebab air dia sedap dan berkhasiat yang baik untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 6 days ago.

 

Kisah Ku Inginkan | Dato' Siti Nurhaliza Judika

Dah lama tak update lirik lagu ni. Tapi ada lagu yang terngiang-ngiang jer dalam kepala.. Asyik lagu ni tapi tak tau tajuk.. maybe sebab tertengok drama mana-mana kot tapi yang tau lagu Siti Nurhaliza. Suara dia sangat cam ok. So mama google la kat youtube. Hehehe.. Yeaa dah jumpa.. ulang la banyak-banyak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 6 days ago.

 

Magical Ramadhan Nights 2018 @ Pullman Putrajaya Lakeside

Magical Ramadhan Nights 2018 @ Pullman Putrajaya Lakeside - Lagi sebulan lebih sahaja lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Benda paling mama tunggu-tunggu sebab waktu ni boleh kita berpuasa dan banyakkan amalan pada bulan puasa. Masa ni lah nak merasa makanan yang jarang kita jumpa kan. Hehehe.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and a day ago.

 

Enchanteur Perfumed Body Lotion | Melembapkan Wangi Sepanjang Hari

Sebut jer lotion mama memang suka pakai tapi botol lotion tu wajib kena ada di atas katil, atas meja, dalam dashboard kereta, dalam handbag dan dimana sahaja barulah mama rajin sapu kat tangan. Kalau tak der depan mata memang tak pakai lah. Hehehe. Memandangkan setiap malam mama tidur dalam aircond memang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 2 days ago.

 

GOSHARELAH | Buat Duit Dengan Share Ke Social Media

GOSHARELAH | Buat Duit Dengan Share Ke Social Media - Semenjak tak kerja ni ada jer mama fikir macam mana nak cari duit sendiri. Yer mama jenis tak mintak kat en papa. Cukup lah dia tolong bayar hutang piutang mama tu dah syukur. So mama kalau nak beli apa2 selalu akan cari duit sendiri. Kalau nak menjual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 3 days ago.

 

Lazada Big Baby Fair 2018 | Dapatkan Diskaun Sehingga 80%

Setiap tahun Lazada memang suka buat sale giler-giler macam ni. Korang kalau nampak Lazada Big Baby Fair mesti semua tak sabar nak shopping online kan. Yer terutamanya mak-mak lah rasa tangan dah gatal dan tak sabar nak scroll website Lazada tu kan. Heheh time ni jer mak-mak nak shopping barangan baby...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 3 days ago.

 

Pertama Kali Buat Aduan Susu Masam Dutch Lady Strawberry

Fuhh selalu tengok orang jer update kat social media pasal beli susu basi la masam la. Sekali nahhhh mama sendiri terkena. En papa kata susu ni lain macam dan mama pun minum memang susu tu masam ok. Air susu tu jadi pekat likat macam nak jadi macam susu yogurt tu. Aduh memang blur apa nak buat. Tak kan la...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 4 days ago.

 

Sesi Mama-Mama Penyayang DUGRO | Perkongsian Hidangan Sihat Yang Penuh Nutrisi Untuk Si Manja

Sesi Mama-Mama Penyayang DUGRO | Perkongsian Hidangan Sihat Yang Penuh Nutrisi Untuk Si Manja - Setiap seorang ibu sangat menitik berat mengenai pemakanan yang terbaik untuk si manja. Jadi sebagai ibu yang sangat prihatin akan setiasa terus belajar dan harus menjadi lebih kreatif untuk menyediakan makanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 5 days ago.

 

Simpan RM500 PERCUMA RM500 Dengan SSPN1M

Lagi 10 tahun akan datang, anak-anak mama akan bakal melanjutkan pelajaran ke universiti. Pada masa tu mesti banyak duit nak digunakan untuk membeli pelbagai buku dan barang keperluan mereka. Kekadang terfikir masa tu nak gunakan duit simpanan atau buat sahaja pinjaman. Ok memandangkan anak-anak mama masih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 5 days ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 Next »