User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

Your avatar

Real Name: juelizajamani

Member Since: 19th November 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 10

Supplement CCM Duopharma Yang Halal Untuk Kesihatan Kecergasan Sekeluarga

Setiap pengambilan ubat-ubatan dan supplement, mama selalu menitik beratkan semua ubat-ubatan dan supplement itu adalah Halal. Mencari dan memilih ubat dan supplement yang Halal adalah wajib bagi setiap umat Islam dan meninggalkan yang haram juga merupakan suatu kewajipan. Pengguna di Malaysia terutamanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
13 hours and 13 minutes ago.

 

Kekal Sihat Cantik Dengan BioXcellent W.Line Fiber Colla W.Diamond

Kekal Sihat Cantik Dengan BioXcellent W.Line Fiber Colla W.Diamond | Siapa sini tak nak cantikkan? Semua wanita nak cantik, nak kurus dan nak sihat termasuklah mama sendiri tau. Tambah lepas puasa dan raya rasa diri ni memang dah tak sempat jaga diri terutama kulit wajah dan juga badan. Fuhhh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 days and 13 hours ago.

 

Potongan Harga Terendah di Ekspo Elektronik Shopee

Shopee akan melancarkan Kempen Ekspo Elektronik Shopee - Jaminan Harga Terendah (LPG), promosi hangat dari 23 hingga 26 Julai 2018. Lebih daripada 20 jenama elektronik turut serta termasuklah Armaggeddon, Alcatroz, honor, Mono Digital, Philips, Russell Taylors, Tefal, Vivo, Xiaomi dan banyak lagi. Terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
5 days and 15 hours ago.

 

Zeniv Foundation | DD Cream Moisturizer Berasaskan Dari Daun Gelam

Zeniv Foundation | DD Cream Moisturizer Berasaskan Dari Daun Gelam - Mama kalau bab foundation ni memang seriously excited untuk cuba. Tak kisah la drug store atau keluaran kosmetik bumiputera. Yang penting bukan foundation timbang kilo yer. Kang rosak pulak kulit muka mama nih heheheh. Ok kali ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
6 days and 5 hours ago.

 

9 Khasiat Herba Tradisional Melayu

Herba adalah tumbuh-tumbuhan digunakan sebagai bahan perasa, makanan, perubatan dan wangian. Dalam aspek perubatan, beberapa bahagian tumbuh-tumbuhan seperti daun, akar, bunga, biji benih dan batang digunakan untuk mengubati sesuatu penyakit. Masalah berkaitan de­ngan kulit, sistem pencernaan dan berat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week ago.

 

REVIEW HOTEL | Hotel de ART @ USJ

REVIEW HOTEL | Hotel de ART @ USJ - Korang kalau tido hotel korang jenis ambil kira pasal apa? Macam mama memang tak kisah asalkan hotel tu cantik dan bersih dah cukup tau. Tapi kalau dapat hotel yang decoration cantik dan dalam masa yang sama harga yang murah confirm best kan. Hari Sabtu lepas mama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 3 days ago.

 

Kempen Skim Potongan Gaji Zakat (SKIM THOHIR 2018) | Cara Mudah Menunaikan Zakat Dengan Pantas

Kempen Skim Potongan Gaji Zakat (SKIM THOHIR 2018) |Cara Mudah Menunaikan Zakat Dengan Pantas- Bagi yang bekerjaya di luar sana korang sudah membayar zakat pendapatan? Zakat pendapatan ini mewajibkan zakat ke atas mana-mana harta perolehan dari hasil usaha yang diperolehi seperti gaji, upah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 4 days ago.

 

Pengalaman Menarik Di Jualan POTBOY O2O Groceries @ Jaya One Petaling Jaya

POTBOY O2O apa tu? Ok mama pun pertama kali dengar Potboy ni. POTBOY O2O adalah peruncit dalam talian sehingga luar talian pertama di Malaysia. Jualan ini telah berlangsung selama 3 hari dari 6 Julai hingga 8 Julai 2018 di P2, pusat membeli-belah Jaya One di Petaling Jaya. Jualan Potboy ini diadakan dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 5 days ago.

 

BETADINE Natural Defense | Perlindungan Berasaskan Dari Bahan Semulajadi Selamat Seisi...

BETADINE Natural Defense | Perlindungan Berasaskan Dari Bahan Semulajadi Selamat Seisi Keluarga - Sebagai seorang ibu benda pertama yang dititik beratkan adalah soal kebersihan. Jadi mama sendiri akan sentiasa mencari produk penjagaan diri yang mengandungi antiseptik di mana ia mampu melindungi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 6 days ago.

 

Rest Relax Di HOTEL DASH BOX Cyberjaya

Rest Relax Di HOTEL DASH BOXCyberjaya | Dah lama duk tengok Hotel Dash Box ni setiap kali duk ushar harga ada je halangan. Setiap kali nak booking jer dah penuh. setiap kali nak beli duit pulak takder ehhh hahaha.. So ada duit lebih skit boleh la mama nak rest relax dekat hotel ni. Itu pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 week and 6 days ago.

 

ICE AGE ALIVE @ MaTiC Kuala Lumpur

Ice Age Alive @ MaTiC Kuala Lumpur| Baru jer lepas pergi tengok dinosaur tup tup minggu lepas tengok lagi. Hahaha. Sekarang ni pergi mana jer mesti ada dinosaur untuk menarik minat kanak-kanak. Yer lah dinosaur ni mana wujud lagi pada zaman sekarang. kalau takder pameran seperti ni anak-anak kita...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 4 days ago.

 

Hargapedia App | Membantu Anda Membandingkan Harga Dan Penjimatan Ketika Membeli-Belah

Pernah korang rasa tertekan dengan kos sara hidup yang tinggi pada masa sekarang? Yeah benda yang paling terasa semasa kita tolak troli di shopping mall. Fuhh memang terasa sangat tambah masa nak beli barang peralatan grocery setiap bulan seperti susu, pampers, minyak, beras dan lain-lain lagi. Sebelum ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
2 weeks and 5 days ago.

 

Baju Raya Sedondon Mama Qeisya Dari Dhia Cotton Boutique

Benda paling mama nak sangat untuk tahun ni adalah baju raya sedondon dengan anak dara. Hehehe akhirnya dapat juga mama sedondon seboria dengan Qeisya. Almaklum la sebelum ni mama takder geng kan.. Asyik en papa dengan Qebal Qeram jer sedondon baju raya sama. Mama boleh tengok jer hahh. Tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks ago.

 

Dinosaur Kingdom @ Club 360 Ecohill Semenyih

Bulan puasa lepas mama ada press conference di Club 360 Ecohill Semenyih untuk program Dinosaur Kingdom. Masa press conference pun dah teruja untuk event ni. Heheh kalau Qebal Qeram sure lagi tasabar nak pergi. Ok memandangkan Dinosaur Kingdom ni jatuh time raya so lepas raya lah kami perginya. Huhh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks ago.

 

Kids Holiday Dinosaur Hunt Di The Mines Shopping Mall

Tak pernah terfikir mama nak masuk hunt ni tau. Hahaha macam mana ntah boleh pulak mama dan sekeluarga join Kids Holiday Dinosaur Hunt di The Mines Shopping Mall pada Ahad lepas. Memula dapat invitation tu mama ingatkan nak launching Dino-Raws dan mama just dapat info Kids Holiday Dinosaur Hunt jer. Hahh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 3 days ago.

 

Resepi Daging Goreng Kunyit Yang Sangat Mudah

Dah lama tak update pasal resepi masakan. Setiap kali raya mesti mama makan daging masak kunyit. Kat Kedah time raya memang makan daging jer lah. Belah Johor susah nak makan daging sebab depa makan ayam. So balik kedah memang makan daging puas-puas. Heheh tambah daging goreng kunyit ada lemak-lemak pulak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 weeks and 4 days ago.

 

POKKA Rasa Raya Contest | Puding POKKA Banana Berkuah POKKA Melon Koktail

POKKA Rasa Raya Contest | Puding POKKA Banana Berkuah POKKA Melon Koktail - Fuh dah lama mama tak update semenjak cuti raya. Sebelum terlambat mama nak ucapkan Selamat Hari Raya semua followers mama. Raya kan sebulan so banyak la open house Raya dari sanak saudara dan rakan taulan yer tak. Mama sendiri pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks ago.

 

5 Design Mistakes That Will End Up Cheapening Your Bathroom

A simple bathroom remodel, or even a bathroom makeover, can easily be an overwhelming affair. Sometimes, making changes that feel permanent, especially regarding selections and décor, can leave many people terrified of making mistakes and ending up with the wrong decisions.Here are some design mistakes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and a day ago.

 

Jom Menang Hadiah Bernilai RM10,000 Dengan Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold

Jom Menang Hadiah Bernilai RM10,000 Dengan Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold | Siapa sini kaki selfie sila angkat tangan? Yeahh nah ni mama nak bagitau sesiapa yang kaki selfie apa kata jom join Peraduan Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold. Fuhh jangan tak tahu selfie jer dan join peraduan wefie...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 weeks and 2 days ago.

 

Shampoo Rambut Kanak-Kanak CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER | Rambut Harum Segar Sepanjang Hari

Anak-anak mama kalau balik dari bermain atau pulang dari sekolah jer mesti bau busuk yang kuat. Bau kuat tersebut adalah peluh dari kulit kepala dan rambut mereka selepas bermain. Baunya menjadi lebih teruk apabila kulit kepala mereka berminyak dan berpeluh. Satu-satunya cara untuk menghilangkan bau yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
1 month ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »