User Profile: juelizajamani

Show pings in: English | Malay | All

 

juelizajamani

Your avatar

Real Name: juelizajamani

Member Since: 19th November 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 11

Cheese Cake Air Fryer

Cheese Cake Air Fryer | Lama betul tak makan cheese cake. Ehh lama lah kalo teringat balik rasa macam tahun lepas. Hahah sebab rasa renyah nak buat cheese cake ni. Pehtu macam banyak bahan kan. Ada yang jenis tak payah bakar, ada yang jenis bakar tapi still rasa susah nak buat. Kali ni mama nak share resepi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

REVIEW | Aveeno Baby Soothing Relief Moisturizing Cream

REVIEW | Aveeno Baby Soothing Relief Moisturizing Cream - Sekarang kan susah nak cari produk yang mampu melegakan, memulihkan dan melindungi kulit kita dengan berkesan. Dan akhirnya kita dapat menikmati sentuhan berkhasiat dari Aveeno®! Dengan adanya Aveeno®, jenama yang paling dipercayai kerana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

Puding Roti Bakar Air Fryer

Puding Roti Bakar Air Fryer | Kalau roti yang dah nak expired apa yang korang buat? Mama kalau malas mama buat roti bakar jer. Heheh. kalau rajin mama buat puding roti. Kira tu rajin la nak masak. Mama kalau bakar dalam oven boleh jer tapi masalahnya plug jauh dengan oven so memang malas lah nak angkat oven...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months ago.

 

Pizza Air Fryer

Hi semua.. memalam baru ada masa nak duduk depan pc. Biasa lah mood blogging ke laut skit sebab urat belikat sakit. Tapiiii walau tengah sakit macam ni mama tetap la uruskan rumah, hantar ambil anak sekolah, masak semua tu. Kekadang terfikir mama ni sakit ker idok. hahaha.. dah jadi mak-mak ni kena gagah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and a week ago.

 

Menjelajahi Dunia Bersama THOMAS FRIENDS™

Selama lebih 70 tahun, Thomas Friends™ dari Pulau Sodor telah menghiburkan kanak-kanak di seluruh dunia. Kini, Thomas bakal menjalani satu transformasi hebat dari segi kandungannya! Kereta api comel ini akan menjelajah ke seluruh dunia dalam Thomas Friends™: Big World! Big Adventures!. Siri...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and a week ago.

 

Althea Angels | Althea Turns 3 Real Fresh Skin Detoxer

Althea Angels | Althea Turns 3 Real Fresh Skin Detoxer - Dalam tak sedar Althea dah masuk 3 tahun weh. Wahhh sekejap jer rasa dah 3 tahun. Untuk pengetahuan korang, mama setia dengan Althea ni dari tahun pertama lagi. Tahniah Althea!!! Selamat Ulang Tahun ke 3 Althea dan semoga menjadi shopper...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and 2 weeks ago.

 

Eggless Choc Chip Cupcakes Air Fryer

Eggless Choc Chip Cupcakes Air Fryer | Hi korang.. fuhh baru sempat pegang pc pagi ni. Semalam lepas bebudak ni makan daging burger, dia orang cakap lapar lagi. Kalau Qeram senang la bagi nasi tapi Qebal kan mat salleh celup so mama kena buat la apa yang dia boleh makan. So zass mama buat Eggless Choc Chip...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and 2 weeks ago.

 

Beauty Mask Dari My Product Co | Mask Yang Berasaskan Dari Rice, Ginger Red Ginseng

Beauty Mask Dari My Product Co | Mask Yang Berasaskan Dari Rice, Ginger Red Ginseng - Selain dari skincare, mama paling suka pakai mask. Sebelum ni mama akui mama kurang skit pakai sebab takder masa nak manjakan muka ni. Almaklum la ada anak kecik memang serba serbi tak sempat. Hahaha. So, anak dah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and 2 weeks ago.

 

Muffin Choc Chip Air Fryer

Mama kalau buat muffin mesti dalam oven. Semalam mama malas sangat nak angkat oven tu pergi dekat plug so mama bakar dalam air fryer. Heheh boleh jer sebenarnya cuma kena bakar skit skit la. yer lah air fryer besar mana. cenonet jer hahh.. kalau dalam oven kan sekali bakar jer. So mama try la bakar dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and 3 weeks ago.

 

REVIEW | Shapee Disposable Nursing Pads

REVIEW | Shapee Disposable Nursing Pads Seamless Nursing Bra - Penyusuan susu ibu bukanlah sesuatu yang amat mudah. Banyak rintangan dan pengorbanan untuk menjayakan misi penyusuan susu ibu sehingga anak 2 tahun. Mama sendiri telah melaluinya sehingga sekarang. Salah satunya kalau menyusu anak sebelah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and 3 weeks ago.

 

Supplement CCM Duopharma Yang Halal Untuk Kesihatan Kecergasan Sekeluarga

Setiap pengambilan ubat-ubatan dan supplement, mama selalu menitik beratkan semua ubat-ubatan dan supplement itu adalah Halal. Mencari dan memilih ubat dan supplement yang Halal adalah wajib bagi setiap umat Islam dan meninggalkan yang haram juga merupakan suatu kewajipan. Pengguna di Malaysia terutamanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and 3 weeks ago.

 

Kekal Sihat Cantik Dengan BioXcellent W.Line Fiber Colla W.Diamond

Kekal Sihat Cantik Dengan BioXcellent W.Line Fiber Colla W.Diamond | Siapa sini tak nak cantikkan? Semua wanita nak cantik, nak kurus dan nak sihat termasuklah mama sendiri tau. Tambah lepas puasa dan raya rasa diri ni memang dah tak sempat jaga diri terutama kulit wajah dan juga badan. Fuhhh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
3 months and 4 weeks ago.

 

Potongan Harga Terendah di Ekspo Elektronik Shopee

Shopee akan melancarkan Kempen Ekspo Elektronik Shopee - Jaminan Harga Terendah (LPG), promosi hangat dari 23 hingga 26 Julai 2018. Lebih daripada 20 jenama elektronik turut serta termasuklah Armaggeddon, Alcatroz, honor, Mono Digital, Philips, Russell Taylors, Tefal, Vivo, Xiaomi dan banyak lagi. Terdapat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months ago.

 

Zeniv Foundation | DD Cream Moisturizer Berasaskan Dari Daun Gelam

Zeniv Foundation | DD Cream Moisturizer Berasaskan Dari Daun Gelam - Mama kalau bab foundation ni memang seriously excited untuk cuba. Tak kisah la drug store atau keluaran kosmetik bumiputera. Yang penting bukan foundation timbang kilo yer. Kang rosak pulak kulit muka mama nih heheheh. Ok kali ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months ago.

 

9 Khasiat Herba Tradisional Melayu

Herba adalah tumbuh-tumbuhan digunakan sebagai bahan perasa, makanan, perubatan dan wangian. Dalam aspek perubatan, beberapa bahagian tumbuh-tumbuhan seperti daun, akar, bunga, biji benih dan batang digunakan untuk mengubati sesuatu penyakit. Masalah berkaitan de­ngan kulit, sistem pencernaan dan berat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months ago.

 

REVIEW HOTEL | Hotel de ART @ USJ

REVIEW HOTEL | Hotel de ART @ USJ - Korang kalau tido hotel korang jenis ambil kira pasal apa? Macam mama memang tak kisah asalkan hotel tu cantik dan bersih dah cukup tau. Tapi kalau dapat hotel yang decoration cantik dan dalam masa yang sama harga yang murah confirm best kan. Hari Sabtu lepas mama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months ago.

 

Kempen Skim Potongan Gaji Zakat (SKIM THOHIR 2018) | Cara Mudah Menunaikan Zakat Dengan Pantas

Kempen Skim Potongan Gaji Zakat (SKIM THOHIR 2018) |Cara Mudah Menunaikan Zakat Dengan Pantas- Bagi yang bekerjaya di luar sana korang sudah membayar zakat pendapatan? Zakat pendapatan ini mewajibkan zakat ke atas mana-mana harta perolehan dari hasil usaha yang diperolehi seperti gaji, upah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months ago.

 

Pengalaman Menarik Di Jualan POTBOY O2O Groceries @ Jaya One Petaling Jaya

POTBOY O2O apa tu? Ok mama pun pertama kali dengar Potboy ni. POTBOY O2O adalah peruncit dalam talian sehingga luar talian pertama di Malaysia. Jualan ini telah berlangsung selama 3 hari dari 6 Julai hingga 8 Julai 2018 di P2, pusat membeli-belah Jaya One di Petaling Jaya. Jualan Potboy ini diadakan dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and a week ago.

 

BETADINE Natural Defense | Perlindungan Berasaskan Dari Bahan Semulajadi Selamat Seisi...

BETADINE Natural Defense | Perlindungan Berasaskan Dari Bahan Semulajadi Selamat Seisi Keluarga - Sebagai seorang ibu benda pertama yang dititik beratkan adalah soal kebersihan. Jadi mama sendiri akan sentiasa mencari produk penjagaan diri yang mengandungi antiseptik di mana ia mampu melindungi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and a week ago.

 

Rest Relax Di HOTEL DASH BOX Cyberjaya

Rest Relax Di HOTEL DASH BOXCyberjaya | Dah lama duk tengok Hotel Dash Box ni setiap kali duk ushar harga ada je halangan. Setiap kali nak booking jer dah penuh. setiap kali nak beli duit pulak takder ehhh hahaha.. So ada duit lebih skit boleh la mama nak rest relax dekat hotel ni. Itu pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog juelizajamani juelizajamani via MamaJue Story
4 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »