User Profile: hahana4

Show pings in: English | Malay | All

 

hahana4

Your avatar

Real Name: hahana

Member Since: 15th April 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

SENDAYU TINGGI PROMOSI RAMADHAN SALE HAUL

Assalamualaikum semua!👋rindunya lahai nak update blog ni. and alhamdulillah, setelah lebih sebulan tak jenguk fhwl, akhirnya hari ini ada post baru. weee~😁 by the way, diam tak diam, hari ini sudah masuk hari ke sembilan belas umat Islam menjalani ibadah puasa. harap tak terlalu lewat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
2 weeks and 2 days ago.

 

UNBOXING WEBSTER'S PAGES POCKET SIZE TN | MUSTARD SUEDE BLACK FLORAL

assalamualaikum, hey there!ya tuhan... lamanya tak jenguk blog ni, sampai bersawang sawang dah.😂 sesungghnya hanah memang tak pernah lupakan fhwl yang terchenta ni. tapi ini semua disebabkan my one and only laptop yang hanah gunakan untuk menulis blog ni buat hal. tapi tak hairanlah kot laptop ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
2 months ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | JANUARY '18

hola amigo!hari ini hanah nak share lagi dengan awak semua another tps kit unboxing. untuk kali ini hanah nak unbox kit bulan januari yang lepas. mungkin ada yang tertanya tanya kenapa tak ada unbox untuk kit bulan december 2017 kan? hehe. actually, got some problems dengan gambar yang hanah capture tu dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
4 months ago.

 

PRIMA MARKETING TRAVELER'S JOURNAL - SOPHIE UNBOXING REVIEW

hola everybody!i'm so so excited nak update blog kali ini sebab inilah entri pertama hanah untuk tahun 2018! wohoo!rasanya tak terlalu lewat (kot) untuk hanah ucapkan selamat tahun baru buat pembaca blog hanah ini. tahun baru , semangat baru! chaiyok semua! .bagi seorang planner addict, tahun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
5 months ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | NOVEMBER '17

hola eblibadi! i got another tps kit unboxing to share with you guys~kali ini hanah nak share untuk bulan november punya so, brace yourself please.. this gonna be suuuuper long, as usual. hiks😁untuk tps kit bulan november ni hanah tak banyak tengok sneak peak dekat tps instagram. konon konon nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
6 months ago.

 

2018 PURDY PLANNER REVIEW WALKTHROUGH

hai hai hai. siapa dekat sini yang excited nak tahun baru, angkat tangan! diam tak diam, lagi beberapa hari je kan kita nak sambut kedatangan tahun baru, tahun dua ribu lapan belas.fuhh! seriously, hanah rasa tahun dua ribu tujuh belas ni, berlalu cepat sangat. masih teringat lagi tragedi malam tahun baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
6 months ago.

 

FOCALLURE COSMETICS HAUL ❤

hey there!kali ini hanah nak kongsi dengan awak semua my recent purchases dari shopee. no, i'm not promoting (lagi) shopee tapi entahlah. memang banyak benda best kot yang boleh awak jumpa dekat shopee. hiks.awak pernah dengar tentang FOCALLURE COSMETICS? mesti ramai yang tak kan. okayh, ini pun kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
6 months and a week ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | OCTOBER '17

hola amigos!setelah bersemayam beberapa purnama. akhirnya fhwl buat kemunculan semula. eh apa engko ingat artis kepop je boleh buat comeback? haha😂i'm sooo sooo excited dengan apa yang nak dikongsi kali ini. as can you see on my title, i'm finally subscribing back on the planner society (TPS) kit!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
7 months ago.

 

PLANNER STATIONARY HAUL

hola, amigo!sebelum awak teruskan membaca ingin hanah ingatkan bahawa post kali ini agak panjang, so brace yourself, pergi buat apa yang patut dulu sebelum teruskan membaca.. or go grab some snacks or cup of hot chocolate dulu agar pembacaan awak lebih tenang dan santai. hiksapalah aku merapu...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
8 months and 4 weeks ago.

 

REVIEW | LIZLY WHAT A LOVELY PALETTE

selain eyeliner, eyeshadow adalah benda paling jarang hanah guna bila makeup. sebab, tak pandai guna plus rasa muka jadi pelik bila pakai eyeshadow ni.😔 tapi, sejak hanah cuba lovely palette dari lizly, hanah tiba tiba rasa konfiden (sikit) nak tepek eyeshadow dekat mata. haha🙈kalau tak silap,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
9 months ago.

 

NAK PUTIH? CUBA CARI PUTIHTALK!

kulit yang putih gebu memang jadi idaman setiap orang perempuan kan?tengok jelah sekarang ni, dekat malaysia beratus ratus jenis produk untuk cerahkan kulit ada dipasaran, jenis tablet, kapsul, minum, suntik, you name it. nak cantik nak putih tu tak salah, tapi jangan obses sangat sampai abaikan kesihatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
9 months and 2 weeks ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | JUNE '17

hey there!i know it's kinda late kalau hanah nak share what's in june tps kit tapi tak kira! hanah nak share juga dekat blog ni. 😁 hehehe.hanah terima june tps kit ni kira kira dua tiga minggu yang lepas kot. entahlah, dah lupa. haha. tapi baru berkesempatan untuk belek belek tps kit seminggu yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
10 months and 3 weeks ago.

 

LIFEBUUK PHOTOBOOK REVIEW

hello there! welcome back to my blog. a blog that allllllways on hiatus. hehe. diam tak diam, hari ini dah masuk raya yang ke dua puluh satu kan?! fuhh! cepat betul masa berlalu. so how's your raya guys.. mesti banyak jemputan open house sekarang ni kan? best tu!☺dan benda yang wajib buat bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
11 months ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | MAY '17

another unboxing post untuk hari ini! kali ini hanah nak share the planner society kit untuk bulan may pula! wee~ sebenarnya may tps kit hanah sampai pada waktu yang sama dengan pocket tn by the buku girl tu. excited betul bila unbox my most awaited parcel pada masa yang sama.may tps kit hanah sampai lambat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
1 week and 2 days ago.

 

LEATHERDORI BY THE BUKU GIRL REVIEW

selamat pagi semua!lately hanah tersangat sangat obses dengan travelers notebook (tn). planner biasa sekarang hanah pandang sebelah mata je. 😂 don't know why hanah rasa tn ni lebih memudahkan berbanding planner a5 dan a6 tu. of course main feature yang hanah paling suka pada tn ialah saiznya. kecil dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
1 week and 2 days ago.

 

ALTHEA KOREA TOTAL BRIGHTENING BOX UNBOXING

sekarang ni kalau kita tengok bermacam macam jenis produk untuk mecerahkan kulit ada dekat pasaran kan. local products, international brands, murah mahal semua ada. dan sekarang ni macam jadi satu trend pula bagi bebudak sekarang untuk ada kulit yang putih melepak.so bagi adik adik diluar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
1 week and 3 days ago.

 

UNBOXING REVIEW LOVEDOKI TRAVELER'S NOTEBOOK (TN)

hai! happy sangat hanah semalam bila parcel yang ditunggu tunggu telah selamat sampai ketangan hanah. apalagi kalau bukan traveler's notebook (tn) dari lovedoki!😁ternampak seseorang planner addicts post gambar planner terbaru keluaran lovedoki kira kira sebulan yang lalu di instagram, and hanah was...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
1 month and a week ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | APRIL '17

assalamualaikum, hello semua!hanah super duper excited sebab baru semalam my most awaited parcel has arrived! yahoo!! apalagi kalau planner kit dari the planner society (tps) kan?! hiks. tak sangka, setelah beberapa ratus kali dan beberapa kali usha instagam subscribers-subscribers tps kit ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
1 month and 2 weeks ago.

 

PEEK A BOX UNBOXING | APRIL '17

hola everybody!i've got another unboxing story to share with you guys. hiks. sebelum ni hanah ada share unboxing peek a box untuk bulan februari yang lalu.. kali ini hanah nak unbox untuk box bulan april pula. looks like hanah skip bulan march kan?! hihi. that time hanah tak subscribe pun untuk bulan march...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
2 months ago.

 

REVIEW | FREEMAN BEAUTY : MINT LEMON CLAY MASK

assalamualaikum and hello there!🙌ada lagi satu beauty product yang hanah nak review dalam entri kali ini. a clay mask. hanah dah cuba pelbagai jenama clay mask dan apa yang boleh hanah katakan, clay mask dari freeman beauty ini merupakan salah satu jenama kegemaran hanah.untuk makluman awak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
2 months and a week ago.

 

1 2 3 Next »