User Profile: hahana4

Show pings in: English | Malay | All

 

hahana4

Your avatar

Real Name: hahana

Member Since: 15th April 2016



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

2018 PURDY PLANNER REVIEW WALKTHROUGH

hai hai hai. siapa dekat sini yang excited nak tahun baru, angkat tangan! diam tak diam, lagi beberapa hari je kan kita nak sambut kedatangan tahun baru, tahun dua ribu lapan belas.fuhh! seriously, hanah rasa tahun dua ribu tujuh belas ni, berlalu cepat sangat. masih teringat lagi tragedi malam tahun baru...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
3 days and 13 hours ago.

 

FOCALLURE COSMETICS HAUL ❤

hey there!kali ini hanah nak kongsi dengan awak semua my recent purchases dari shopee. no, i'm not promoting (lagi) shopee tapi entahlah. memang banyak benda best kot yang boleh awak jumpa dekat shopee. hiks.awak pernah dengar tentang FOCALLURE COSMETICS? mesti ramai yang tak kan. okayh, ini pun kali...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
1 week and 2 days ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | OCTOBER '17

hola amigos!setelah bersemayam beberapa purnama. akhirnya fhwl buat kemunculan semula. eh apa engko ingat artis kepop je boleh buat comeback? haha😂i'm sooo sooo excited dengan apa yang nak dikongsi kali ini. as can you see on my title, i'm finally subscribing back on the planner society (TPS) kit!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
3 weeks and 6 days ago.

 

PLANNER STATIONARY HAUL

hola, amigo!sebelum awak teruskan membaca ingin hanah ingatkan bahawa post kali ini agak panjang, so brace yourself, pergi buat apa yang patut dulu sebelum teruskan membaca.. or go grab some snacks or cup of hot chocolate dulu agar pembacaan awak lebih tenang dan santai. hiksapalah aku merapu...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
2 months and 3 weeks ago.

 

REVIEW | LIZLY WHAT A LOVELY PALETTE

selain eyeliner, eyeshadow adalah benda paling jarang hanah guna bila makeup. sebab, tak pandai guna plus rasa muka jadi pelik bila pakai eyeshadow ni.😔 tapi, sejak hanah cuba lovely palette dari lizly, hanah tiba tiba rasa konfiden (sikit) nak tepek eyeshadow dekat mata. haha🙈kalau tak silap,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
3 months ago.

 

NAK PUTIH? CUBA CARI PUTIHTALK!

kulit yang putih gebu memang jadi idaman setiap orang perempuan kan?tengok jelah sekarang ni, dekat malaysia beratus ratus jenis produk untuk cerahkan kulit ada dipasaran, jenis tablet, kapsul, minum, suntik, you name it. nak cantik nak putih tu tak salah, tapi jangan obses sangat sampai abaikan kesihatan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
3 months and a week ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | JUNE '17

hey there!i know it's kinda late kalau hanah nak share what's in june tps kit tapi tak kira! hanah nak share juga dekat blog ni. 😁 hehehe.hanah terima june tps kit ni kira kira dua tiga minggu yang lepas kot. entahlah, dah lupa. haha. tapi baru berkesempatan untuk belek belek tps kit seminggu yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
4 months and 2 weeks ago.

 

LIFEBUUK PHOTOBOOK REVIEW

hello there! welcome back to my blog. a blog that allllllways on hiatus. hehe. diam tak diam, hari ini dah masuk raya yang ke dua puluh satu kan?! fuhh! cepat betul masa berlalu. so how's your raya guys.. mesti banyak jemputan open house sekarang ni kan? best tu!☺dan benda yang wajib buat bila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
5 months ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | MAY '17

another unboxing post untuk hari ini! kali ini hanah nak share the planner society kit untuk bulan may pula! wee~ sebenarnya may tps kit hanah sampai pada waktu yang sama dengan pocket tn by the buku girl tu. excited betul bila unbox my most awaited parcel pada masa yang sama.may tps kit hanah sampai lambat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
6 months ago.

 

LEATHERDORI BY THE BUKU GIRL REVIEW

selamat pagi semua!lately hanah tersangat sangat obses dengan travelers notebook (tn). planner biasa sekarang hanah pandang sebelah mata je. 😂 don't know why hanah rasa tn ni lebih memudahkan berbanding planner a5 dan a6 tu. of course main feature yang hanah paling suka pada tn ialah saiznya. kecil dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
6 months ago.

 

ALTHEA KOREA TOTAL BRIGHTENING BOX UNBOXING

sekarang ni kalau kita tengok bermacam macam jenis produk untuk mecerahkan kulit ada dekat pasaran kan. local products, international brands, murah mahal semua ada. dan sekarang ni macam jadi satu trend pula bagi bebudak sekarang untuk ada kulit yang putih melepak.so bagi adik adik diluar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
6 months and a week ago.

 

UNBOXING REVIEW LOVEDOKI TRAVELER'S NOTEBOOK (TN)

hai! happy sangat hanah semalam bila parcel yang ditunggu tunggu telah selamat sampai ketangan hanah. apalagi kalau bukan traveler's notebook (tn) dari lovedoki!😁ternampak seseorang planner addicts post gambar planner terbaru keluaran lovedoki kira kira sebulan yang lalu di instagram, and hanah was...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
7 months ago.

 

UNBOXING THE PLANNER SOCIETY KIT | APRIL '17

assalamualaikum, hello semua!hanah super duper excited sebab baru semalam my most awaited parcel has arrived! yahoo!! apalagi kalau planner kit dari the planner society (tps) kan?! hiks. tak sangka, setelah beberapa ratus kali dan beberapa kali usha instagam subscribers-subscribers tps kit ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
7 months and a week ago.

 

PEEK A BOX UNBOXING | APRIL '17

hola everybody!i've got another unboxing story to share with you guys. hiks. sebelum ni hanah ada share unboxing peek a box untuk bulan februari yang lalu.. kali ini hanah nak unbox untuk box bulan april pula. looks like hanah skip bulan march kan?! hihi. that time hanah tak subscribe pun untuk bulan march...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
8 months ago.

 

REVIEW | FREEMAN BEAUTY : MINT LEMON CLAY MASK

assalamualaikum and hello there!🙌ada lagi satu beauty product yang hanah nak review dalam entri kali ini. a clay mask. hanah dah cuba pelbagai jenama clay mask dan apa yang boleh hanah katakan, clay mask dari freeman beauty ini merupakan salah satu jenama kegemaran hanah.untuk makluman awak,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
8 months ago.

 

REVIEW | COSRX LOW pH GOOD MORNING GEL CLEANSER

assalamualaikum dan hello semua! i know what's in your mind bila nampak entri terbaru dari hanah.. mesti korang semua cakap, "oh, hidup lagi rupanya fhwl ni ya." haha. untuk kali ini, hanah takkan gunakan alasan 'sibuk' sebab hanah memang tak sibuk pun (lol) cuma.. i dont know lorh.. tetiba hilang mood...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
8 months and 4 weeks ago.

 

PEEK A BOX UNBOXING | FEBRUARY '17

hey awak! hari ini hanah nak share apa yang ada dalam peek a box untuk bulan februari 2017. sepatutnya dari minggu lepas lagi hanah dah share unboxing post ni, tapi tidak berkempatan nampaknya. hihi. anyway, bagi yang belum tahu, peek a box merupakan sebuah beauty box yang boleh kita langgan setiap bulan.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
9 months and 3 weeks ago.

 

REVIEW | GARNIER MATCHA DE-TOX POLLUTION OIL DEEP CLEAN FOAM

annyeong haseyo!😁lama tak update apa apa dekat blog ni, tup tup jadi orang korea ye engko hanah?! hiks. last update hanah pada 10 januari yang lepas, dan entri kedua untuk tahun 2017 malam 10 februari 2017. woots! sebulan jugalah blog ni menyepi. ada sesiapa yang tertunggu tunggu update daripada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
10 months ago.

 

OFFICIAL KARMARTS MALAYSIA?!

tak tahulah sama ada hanah yang lembab atau memang hanah ni lembab. haha.awak awak tahu tak sebenarnya kita ada official karmarts store dekat malaysia ni?!well, kalau awak juga tak tahu , bermakna awak pun lembab lah. hiks. jangan marah haa..serius cakap, yang hanah tak tahu tentang karmarts malaysia ni.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
11 months ago.

 

REVIEW | WLAB LUMINOUS BASE PRIMER

sejujurnya, ini adalah primer pertama yang hanah guna. sebelum ni memang terus pakai foundation dekat muka bila nak make up dan perkatan 'luminous' daripada primer ni yang menarik hanah untuk mencubanya.😊lebih dari sebulan dah hanah cuba gunakan primer dari wlab ni. dan frankly speaking, i loveeee...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
11 months and a week ago.

 

1 2 3 Next »