User Profile: elihjapahar

Show pings in: English | Malay | All

 

elihjapahar

Your avatar

Real Name: Elih Japahar

Member Since: 3rd June 2011



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 19

Resipi Air Laici Asam Masin Soda Yang Viral

Resipi Air Laici Asam Masin Soda Yang Viral. Panas-panas ni, sedapnya lah kalau pekena air laici asam masin soda ni, dapat sejukkan tekak dan badan.Selain dijadikan minuman seisi keluarga ketika berbuka puasa, anda juga boleh jadikan resepi jualan air balang di bazar ramadhan atau dimana-mana saja.Jom buat,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
3 months and 4 weeks ago.

 

Resipi Air Dragon Fruit Viral Yang Sesuai Untuk Berbuka Puasa

Resipi Air Dragon Fruit Viral Yang Sesuai Untuk Berbuka Puasa. Sempena dengan bulan Ramadan yang mulia ini, kami nak kongsi dengan anda resipi air dragon mix fruit yang sentiasa mendapat permintaan tinggi ketika di bulan Ramadan. Bukan saja boleh dibuat untuk santapan seisi keluarga di rumah tetapi boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
3 months and 4 weeks ago.

 

10 Langkah Memulakan Bisnes Bundle

Antara perniagaan yang sentiasa mendapat perhatian pada masa kini adalah lebih kepada penjimatan. Tidak hairanlah, peniaga jual baju bundle boleh mengaut keuntungan sehingga 200%. Perniagaan ini bukan saja mudah tetapi menguntungkan.Kami akan kongsikan dengan anda 10 langkah untuk memulakan bisnes bundle...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Live Streaming Chelsea Vs Manchester United FA Cup Final 2018

Live Streaming Chelsea Vs Manchester United FA Cup Final 2018. Perlawanan English Premier League (EPL) telah pun berakhir. Manchester City mengungguli takhta dengan 100 mata diikuti Manchester United dengan 81 mata. Liverpool berjaya memintas kedudukan Chelsea untuk layak ke UEFA Champions League 2018/19...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Cara Pengiraan Untung Bisnes Bundle

Cara Pengiraan Untung Bisnes Bundle.Perniagaan bundle sememangya perniagaan yang menguntungkan. Ramai yang buat bisnes ni, tengok saja dimana-mana pasar malam, pasar minggu, tamu-tamu dan tepi jalan banyak yang menjual baju, seluar dan kasut bundle dengan harga yang murah sangat. Kebiasaanya harga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Traveloka Raya Bersama Campaign 2018

Traveloka Raya Bersama Campaign 2018. Hari ini bermulanya bulan Ramadhan, umat Islam seluruh dunia akan berpuasa selama sebulan. Ianya bukan setakat menahan lapar dan dahaga tetapi mengawal pertuturan dan menambah pahala agar puasa lebih diberkati. Hari raya pula sebulan lagi akan menjelang tiba. Inilah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Usahawan Bundle Jana Pendapatan Lumayan

Usahawan Bundle Jana Pendapatan Lumayan.Siapa sangka dengan hanya menjual pakaian bundle boleh menghasilkan keuntungan yang sangat lumayan kepada sestengah pihak. Bundle yang dahulunya ibarat suatu benda yang lapuk dan tidak selalu disebut-sebut, tetapi telah menjadi seperti cendawan tumbuh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Surat Perjanjian Bertulis Rasmi untuk Kereta Sambung Bayar

Surat Perjanjian Jual Beli Kereta Kaedah Sambung Bayar. Ramai sedia maklum hutang pembiayaan untuk membeli kenderaan banyak membantu orang ramai untuk memiliki kenderaan. Tetapi adakah anda tahu hutang kenderaan juga banyak menyebabkan ramai orang muflis? Adakah anda betul betul tahu terma sebenarnya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

50 Contoh Website Kedai Online Guna Website Builder EasyStore Malaysia

50 Contoh Website Kedai Online Guna Website Builder EasyStore Malaysia. Ramai rupanya yang ada bisnes online ni. Sejak artikel ini kami terbitkan di blog ini, banyak soalan kami dapat yang bertanyakan contoh-contoh website e-commerce atau kedai online yang pernah dibuat menggunakan Website Builder EasyStore...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Senarai Barisan Menteri Kabinet Baru 2018 Yang Terkini

Berita Terkini : Senarai Barisan Menteri Kabinet Baru 2018 di malaysia. Pengumuman Oleh Tun Mahathir MohamadAlhamdulillah, proses live istiadat angkat sumpah Perdana Menteri dan upacara pertabalan melibatkan Tun Mahathir Mohamad di hadapan Yang Dipertuan Agong telah pun selesai sekaligus diangkat menjadi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Harga Peralatan Bisnes Air Balang Bazar Ramadhan

Harga Peralatan Bisnes Air Balang Bazar Ramadhan. Ramai yang tanya kami, berapakah modal memulakan bisnes air balang ni? Semua nak tahu sebab ramai yang sedar bisnes air balang ni margin keuntungannya sangat besar. Boleh dikatakan sehingga 1000% jika rajin.Jika anda ingin memulakan bisnes air balang, modal...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Jawab Survey Dapat Baucer KFC

Jawab Survey Dapat Baucer KFC.Sejak jadi blogger ni, macam-macam cara untuk buat duit online. Join affiliate lah..buat dropship lah..jadi agent lah..Tak cukup dengan semua itu, join pula menjawab soal selidik (survey) online. Bukan setakat dapat baucer tetapi boleh dapat duit sampingan secara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Ini 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Pertimbangkan Bisnes Tudung

Ini 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Pertimbangkan Bisnes Tudung. Semua nak berniaga kalau boleh! tapi nak niaga bisnes apa?Anda boleh pertimbangkan Bisnes Jual Tudung ni sebab pasaran memang dah sedia ada..cuma anda perlukan sedikit bimbingan bagaimana mahu memulakan, melaksanakan, dan memajukan bisnes...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

10 Produk Borong China Laku Ketika Bulan Puasa

10 Produk Borong China Laku Ketika Bulan Puasa. Hari ini adalah masa nak tengok anak bulan. Maknanya, bulan puasa akan bermula beberapa hari lagi. Bulan puasa dah makin dekat, maknanya Raya Puasa pun tak lama lagi akan menjelang tiba.Bagi anda yang mungkin sedang mencari-cari idea untuk menjana duit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Ini Rahsia Brader Jual Air Untung RM7k Sebulan!

Ini Rahsia Brader Jual Air Untung RM7k Sebulan. Siapa sangka? Hanya dengan jual air buah sahaja, brader ni boleh untung sehingga RM7k sebulan!Lebih menarik lagi, dia cuma jual di satu tempat sahaja! Bukannya ada cawangan atau stall di banyak tempat!Sumber Gambar: www.akupunyeecerita.blogspot.comLagi pelik..

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Senarai Air Balang Bazar Ramadhan Pasti Laku

Senarai Air Balang Bazar Ramadhan Pasti Laku. Beberapa hari lagi bulan Ramadhan akan tiba, kita berpuasa sehingga sebulan setiap tahun. Ketika bulan ini, peluang untuk berniaga memang sangat-sangat menguntungkan jika tahu cara dan produk apa yang pasti laku dijual.Salah satu bisnes yang mempunyai potensi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Resepi Jus Delima Tembikai Yang Sedap

Resepi Jus Delima Tembikai.Pengambilan buah delima dikatakan, boleh melindungi epidermis dan dermis kulit dengan membantu mengembalikan sel kulit dan pembentukan semula tisu badan.Kajian dijalankan oleh pasukan penyelidik di University of Edinburgh di Scotland pula mendapati, buah delima mempunyai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

GST Mansuh 1 Jun 2018 ?

Betulkah GST sudah dimansuhkan atau akan dimansuhkan? Kita semua rakyat Malaysia tahu isi kandungan senarai Manifesto Pakatan Harapan yang menjadi Kerajaan sekarang ni. 10 Janji 100 Hari ! Ada orang yang tak sabar menanti janji ini ditunaikan. Ibarat pasangan yang baru bernikah, nikah hari ni, esok sudah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Elih Japahar
4 months ago.

 

Resepi Air Katira

Resepi Air Katira. Kunci kejayaan sesebuah bisnes jual air balang adalah resepi yang digunakan oleh penjualnya. Keunikan, kesegaran dan kesedapan minuman itulah penarik utama dalam perniagaan air balang ini.Untuk kali ini, kita belajar cara menyediakan air sirap selasihku sayang. Terpulanglah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

Resepi Jus Tembikai Ber Nata

Resepi Jus Tembikai Ber Nata. Kunci kejayaan sesebuah bisnes jual air balang adalah resepi yang digunakan oleh penjualnya. Keunikan, kesegaran dan kesedapan minuman itulah penarik utama dalam perniagaan air balang ini.Untuk kali ini, kita belajar cara menyediakan Resepi Jus Tembikai Ber Nata. Terpulanglah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog elihjapahar elihjapahar via Rujukan Niaga
4 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »