User Profile: ejamothman

Show pings in: English | Malay | All

 

ejamothman

Your avatar

Real Name: ejam

Member Since: 6th June 2010



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 57

Hari Pertama Iffat Ke Rumah Pengasuh.

Alhamdulillah hari ini merupakan hari pertama Daiyan Iffat ke rumah pengasuh. Persediaan awal sebelum mamanya mula bekerja hujung bulan nanti. Walaupun agak awal dan mamanya rasa sedih sedikit tetap kena

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
2 months and 2 weeks ago.

 

Renew SSM Di BSN.

Carian ringkas di Facebook bagaimana untuk renew SSM di BSN bertemu hasil tulisan abang Hasrul Hassan tentang pengalaman beliau perbaharui SSM di BSN. Bukan tak boleh pergi terus ke SSM

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
2 months and 3 weeks ago.

 

Kasut BATA Juga Tahun Ini.

Januari dah nak habis untuk tahun 2018 barulah berjaya pujuk hati untuk beli kasut kerja yang baru, itu pun sebab kasut yang 2 tahun lepas sudah pecah tapak kasutnya. Sebelum

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
2 months and 3 weeks ago.

 

Unifi Mobile Masih Webe Yang Dulu.

Unifi Mobile mula menjadi sebutan minggu ini sejak dari Isnin lepas aku dah daftarkan simkad baru untuk cuba apakah kelebihan unifi mobile ini. Daftar 22.01.2018 tapi hanya pada 24.01.2018 baru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
2 months and 4 weeks ago.

 

Baik Pulih Lampu Hadapan Kereta.

Hari ini berjaya juga dapatkan khidmat pakar dalam baik pulih lampu hadapan kereta yang telah rosak akibat dari kesilapan diri sendiri juga

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months and a week ago.

 

Kurangkan Kuning Bayi Dengan Herba Mandian Bayi TYT.

Pelbagai ikhtiar telah dibuat untuk kurangkan kuning baby Iffat sejak dia lahir hinggalah hari ke-43 dan akhirnya syukur Alhamdulillah ianya kembali normal. Akhirnya yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months and 2 weeks ago.

 

Alhamdulillah Bacaan Kuning Iffat Sudah Turun.

Alhamdulillah syukur, pada usia Daiyan Iffat 42 hari barulah bacaan kuningnya turun di bawah 85 seperti yang doktor inginkan. Setiap minggu Iffat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months and 2 weeks ago.

 

Alhamdulillah Bacaan Kuning Iffat Sudah Turun.

Alhamdulillah syukur, pada usia Daiyan Iffat 42 hari barulah bacaan kuningnya turun di bawah 85 seperti yang doktor inginkan. Setiap minggu Iffat

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
3 months and 3 weeks ago.

 

Hanya Mampu Tukar Kanta Baru. 

Sudah lebih 2 tahun rasanya aku tidak tukar kaca mata dan keadaan kantanya sudah semakin teruk dengan calar halus dan calar yang

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months ago.

 

Fasa Memburu Lampin Murah Bermula.

Bila sudah ada anak kecil semula fasa mencari lampin pakai buang yang murah pasti bermula. Kelahiran anak ketiga kami di Kelantan pada

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months and 2 weeks ago.

 

Kenangan di Wad Bersalin Hospital Tanah Merah.

Pengalaman berurusan di wad bersalin Hospital Tanah Merah ada sesuatu yang baru buat kami semasa kelahiran anak ketiga. Pada musim hujan pula

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months and 2 weeks ago.

 

23 November Lahirnya Putera Ketiga.

Walaupun seakan sudah terlambat untuk menulis pasal kelahiran putera kami yang ketiga ini aku tetap nak juga coretkan sedikit ceritanya di blog

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
4 months and 3 weeks ago.

 

Menariknya Kuala Lumpur Di Malam Hari.

Bila sebut Malaysia di luar negara mereka akan lebih jelas jika dinyatakan Kuala Lumpur sebagai gambaran utama, ya kita tahu bahawa Kuala

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
5 months and a week ago.

 

Sedih Sangat Agaknya Bisik Pada Langit.

Malam tadi sempat juga tengok filem Bisik Pada Langit bersama isteri dan anak-anak, sebelum ini

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
5 months and a week ago.

 

Sampai Juga Akhirnya PIN Google AdSense.

Semalam sebaik sahaja sampai rumah lepas ambil anak-anak ternampak surat ini dalam peti surat. Baru

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
5 months and a week ago.

 

Baby Malu.

Beberapa minggu yang lepas atau secara tepatnya minggu pertama bulan Oktober kami ke Klinik Putramedic

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
6 months ago.

 

Cikgu Suruh Letak Bendera Malaysia Dalam Kereta.

Pagi tadi ketika hantar anak-anak ke rumah pengasuh boleh pula abang Haq bawa bendera katanya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
6 months ago.

 

Bila Beg Laptop Lagi Murah.

Bila beg laptop lebih murah dari beg sekolah maka adalah lebih jimat dan berbaloi beli

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
6 months and a week ago.

 

Karikatur Khas dari Ayah Raushan.

Terkejut jugalah pagi ini bila tiba-tiba ada notifikasi tag di FB yang mana Ayah Raushan telah melakarkan karikatur wajah aku sebagai hadiah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
7 months and a week ago.

 

Alhamdulillah Syukur 35 Tahun Sudah.

Seperti biasa setiap kali 11 September datang bermakna bertambahlah usia setahun lagi atau orang cakap makin tuahehe. Tiada sambutan mewah hanya sekadar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via EjamOthman
7 months and a week ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »