User Profile: cokodok

Show pings in: English | Malay | All

 

cokodok

Your avatar

Real Name: mariani mohd said

Member Since: 12th July 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 1

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cokodok cokodok via SHOPPING ONLINE
2 months and a week ago.

 

TIPS APPLY LOAN DEKAT BANK

ASSALAMUALAIKUM,Topik ni lari sikit dari title blog saya ye...Saya nak share sikit tips nak buat pinjaman bank. Bukan nak galakan org buat hutang ya..😊1. PALING PENTING - CCRISCCRIS mesti cantik.Nak tau apa tu CCRIS? CCRIS bersamaan dengan Central Credit Reference Information System atau Sistem...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cokodok cokodok via SHOPPING ONLINE
2 months and a week ago.

 

JOM CUCI MATA DI LAZADA

JOM CUCI MATA LAGI......Kakak-kakak yang suka ke dapur tu, mai tengok ni. memudahkan kerja kita dekta dapur....Harga pun berbaloi2 cik kak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cokodok cokodok via SHOPPING ONLINE
2 months and 2 weeks ago.

 

SHOPPiNG DI LAZADA JOM

Sapa-sapa rasa nak bagi dapur kemas ckit, jom shopping kat cni..cuci2 mata..mana tau ada yang bekenan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog cokodok cokodok via SHOPPING ONLINE
2 months and 3 weeks ago.