User Profile: camillia89

Show pings in: English | Malay | All

 

camillia89

Your avatar

Real Name: mell

Member Since: 15th February 2020



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 2

1 Minit Cup Cake Valentine Day, Mudah, pantas

14 February... Assalamualaikum... Perasan tak hari ni 14hb?? Valentine day la weyy... 😆😆.. saya buat apa waktu² valentine day ni??? ~banyak yg saya buat, masak utk anak², mandikan diorang, layan... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 2 weeks ago.

 

Wanted : A New Blog List for March - July 2020

Assalamualaikum Tengah² malam buta.. blogwalking ke teratak rakan² blogger... i love doing this.. 😊😊. Tengah jalan² tu terjumpa segment atas tu.. by Anis si cantik manis😊.. So apa lagi.. mari... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 2 weeks ago.

 

Makan di Kopitiam Kita The Famous Roti Titab

Assalamualaikum... Actually, cerita ni bulan Januari punya.. tapi bulan Februari baru berkesempatan nak buat review. Pembukaan tahun baru 2020. Kami sekeluarga kecil ke Terengganu hantar adik ipar... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 2 weeks ago.

 

DIY Healthy Cinnamon Tea

Assalamualaikum.. Cuba buat entry dalam english... broken english pun hentam sajalah labu..😆. Today i want to teach you all how to do a helathy tea. and i'm very sure that its already in your... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 2 weeks ago.

 

Segmen Blog Review Cheerful Bloglist By Hana

Assalamualaikum... Blogwalking ke teratak rakan-rakan blog, saya ternampak segment blog review cheerful Bloglist by Hana.. Saya sukakan segment or anything yang sama waktu dengannya.. so apa... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 2 weeks ago.

 

Apa ada di MY Kori Dessert Cafe

Assalamualaikum.. Bila terlalu berkurung dalam rumah, kepala pun jadi tepu. Pening kepala semua menyerang😅... So ini maksudnya, kena relaxkan pikiran dulu... keluar berjalan-jalan dengan... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 2 weeks ago.

 

Apa menarik di The Rack Boutique Cafe

Assalamualaikum.. Kali ni saya nak share satu tempat makan yang paling awesome di One Selayang... Makanan dia memang umphh... dulu restoran ni kecik saja, tapi bila viral dan yang pastinya viral... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 2 weeks ago.

 

Beeha Azman mencari bloglist 2020

Assalamualaikum Hari ni rasa eksaited sangat untuk join segmen Beeha Azman. Korang yang berminat untuk join segmen ni boleh klik picture atas ni ya... ada link untuk terus direct masuk ke segmen... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 3 weeks ago.

 

MAKANAN YANG WAJIB DIRASA DI SUGARBUN

Assalamualaikum Pernahkah kamu dengar perkataan Sugarbun? Mungkin ada yang kenal Sugarbun, mungkin ada juga yang tak pernah dengar Sugarbun. Walaupun saya amat sinonim dengan nama Sugarbun ni,... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 3 weeks ago.

 

Google Adsense dinonaktifkan dan permohonan tidak diluluskan

Assalamualaikum Kali ni saya nak berkongsi pengalaman apabila Google Adsense saya dinonaktifkan dan permohonan kali kedua tidak diluluskan. (Permohonan saya kali pertama ialah pada tahun... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 3 weeks ago.

 

Ikan bakar terbaik di Port Dickson, Teluk Kemang

Assalaumalaikum... Kali ni saya kongsikan tempat makan ikan bakar yang awesome di Teluk kemang, Port Dickson. Setiap kali kami bercuti di Port Dickson, dan teringin makan ikan bakar... memang akan... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 3 weeks ago.

 

PENGALAMAN ANAK LAMBAT BERCAKAP ATAU SPEECH DELAY

Assalamualaikum.. Anak umur 2 tahun tapi masih bercakap bahasa yang tidak difahami.... atau saya selalu panggil bahasa alien 😆 Sebagai ibu bapa, rasa down memang ada bila anak belum dapat... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 4 weeks ago.

 

Pengalaman bersalin anak G6PD

Assalamualaikum.. Kali ni saya nak cerita tentang pengalaman bersalinkan Naufal Rizqi... so saya tak kan lupa detik-detik berharga ni. Dan andai kata saya terlupa, ada tercatat kenangan manis itu... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
1 month and 4 weeks ago.

 

SIMPTOM KORONAVIRUS DAN KRONOLOGI

Assalamualaikum... Belum reda virus influenza, sekali lagi dunia dikejutkan dengan kemunculan virus baru yang dikenali sebagai koronavirus. Kemunculan virus baru ini sangat mengemparkan seluruh... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
2 months ago.

 

Tips Membeli Rumah 2nd

Assalam.. Setelah lama tidak menjenguk bolg... sangat banyak sarang labah2... usang sudah blog aku ni.. Okeh kali ni aku saya nak bercerita tentang Tips Membeli Rumah berdasarkan pengalaman... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
2 months ago.

 

MEMANCING DI PELABUHAN KLANG.

Assalamualaikum... Hari ni mau story morey tentang hobi laki yang kaki pancing. Semalam husband pegi memancing semalaman di klang. Husband ajak saya, tapi takkan lah nak angkut c baby 3 bulan... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
2 months ago.

 

NIKAH DI TAWAU

Saya dan husband telah bernikah pada tarikh keramat 28/4/2015.. (^_^).. Di kampung Ranggu, Tawau.. dinikahkan oleh wakil wali raja Imam (siapa ya?? tak ingat la..hehe). Dengan bersaksikan 2 orang... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
16th March 2016 1:31pm

 

Review persiapan kahwin di Keningau

28 April 2015 Tarikh keramat buat saya dan encik husband yang kusayangi dan kucintai.. (^_^) Hari nikah kami.. Yeayyy!!! heheh..(Amboi gatainya..hohoho) Rancangan asal sebenarnya nak buat di... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
16th March 2016 11:42am

 

Belajar pakai tudung.. Saya budak baru belajar..

Holaaa... Setelah sekian lama blog tidak berupdate.. hehehe... kemalasan yang teramat membuatkan diri ini sangat malas untuk menaip-naip walaupun sebenarnya hati teringin sangat mencatat memori... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
13th March 2016 8:13pm

 

URUSAN WALI RAJA SI MUALAF DI KENINGAU

Assalamualaikum.. Lama sudah tidak update blog.. dah bersawang-sawang ni..hehehe Kali ini mau cerita tentang urusan saya untuk bernikah di keningau menggunakan wali raja.. hohoho dan huhuhu Urusan... Seterusnya

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog camillia89 camillia89 via HATI KENTAL
13th March 2015 12:00pm