Tag: 'tips'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'tips'

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 65

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead?

Apa perlu buat bila blogspot kena deceptive site ahead? | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, hari ini ada kelapangan masa sedikit untuk menulis. Yang sebenarnya semalam Mrejoy nak menulis dekat sini, tapi bila buka blog je, terus dapat warning blog deceptive site ahead! Warhhh! Apa tu?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
7 months and 2 weeks ago.

 

Apa itu Hoki 5S ?

Skuad hoki remaja negara berjaya memenangi emas dalam Kejohanan Hoki 5S di Kejohanan Olimpik Belia

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zoolligakampung zoolligakampung via LIGAKAMPUNG
8 months ago.

 

Bila Anak Main Pen Marker

The post Bila Anak Main Pen Marker by ctfand appeared first on Inspired by Yanie - ctfand.com Mama..mama.. Tengok ni.. Aku yang sedang basuh pinggan mangkuk disingki menoleh ke belakang. Hani tergedek-gedek jalan ke arah aku sambil menunjukkan tangan dia yang penuh dengan pen marker..!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via ctfand.com
13th March 2017 8:44am

 

Doa bebas hutang

Satu doa yang sangat sesuai diamalkan oleh semua khususnya sewaktu tengelam dalam hutang dan sangat sukar pula untuk mampu membayarnya. اللَّهُمَّ اكْفِني بِحَلالِكَ عَنْ حَرَامِكَ،

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
2 months and 2 weeks ago.

 

3 Tip Atasi Semut Dengan Cara Selamat

3 Tip Atasi Semut Dengan Cara Selamat | Semut merayap dalam rumah tu perkara biasa tapi bila terlalu banyak akan mendatangkan masalah kepada kita. Kinah pun tak terlepas dengan masalah semut ni. Kadang-kadang tu jumpa semut berenang dalam bekas air masak. Aishhh stress rasanya bila ada semut dalam air tu.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog kin10 kin10 via apekinah.com
4 months ago.

 

Google Adsense Showing ‘Automatic Payment Pending’?

Automatic Payment Pending? What? I cant deny that Ive been panicking. Its November 26th where I am right now at 5 am (still November 25th in the US) and I still havent received any email or payment from... The post Google Adsense Showing Automatic Payment Pending?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via It's Totally Awesome
6 months and 2 weeks ago.

 

FIRST TIME TRAVELLER : JOM TERJAH KOREA! (TIPS TRAVEL MUDAH)

Korea Selatan merupakan salah sebuah negara yang semakin popular dalam kalangan masyarakat Malaysia. Korea Selatan menjadi destinasi pelancongan kerana populariti Kpop dan K-Drama yang semakin menular sehingga ke seluruh dunia. Ramai rakyat Malaysia mula mengunjungi Korea Selatan untuk mengenali dengan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SyazaRedzu SyazaRedzu via Syaza Redzuu | Lifestyle Blogger | Traveler
9 months ago.

 

DIY Perangkap Nyamuk Super Mudah!!

Gambar GoogleAssalamualaikumSemua orang tahu bahaya nyamuk ni kan. Boleh kena DENGGI! Tambahan sekarang ni musim hujan kan, lagi lah nyamuk ni bertambah dan berkeliaran. Macam zati kat rumah ni memang 24 jam pasang ubat nyamuk. Sampai rumah pon dah bau asap dia. Bukan tak nak guna yang jenis sembur...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
11 months and 2 weeks ago.

 

“Selera Warisan” Ramadhan Buffet 2018 @ Swiss-Garden Hotel Residences KL

Swiss-Garden Hotel Residences Kuala Lumpur has chosen 'Selera Warisan' to be the theme for the Ramadhan buffet spread of 2018 offering kampung-styled dishes with extravaganza flavors to suit... {{ Visit http://www.sinfully-delicious.net to continue reading this sinfully interesting entry! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Sinfully Delicious
3 weeks and a day ago.

 

‘Selera Muhibbah’ Ramadhan Buffet 2018 @ TPC Kuala Lumpur

TPC Kuala Lumpur's Selera Muhibbah leading chefs are Chef Abu Zaren bin Bakri, Chef Abdul Aziz bin Abdul Rahman and Chef Azmin bin Mohamed Burhan. They will be presenting authentic traditional dishes... {{ Visit http://www.sinfully-delicious.net to continue reading this sinfully interesting entry! }}

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokyotenshi tokyotenshi via Sinfully Delicious
1 month and a week ago.

 

Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box

As Salam and greetings to dear readers.Selamat Tinggal Shout Box a.k.a Chat Box.Today Mrs. A memutuskan untuk mengucapkan selamat tinggal kepada shout box a.k.a Chat box Mrs. A. Actually dah lama Mrs. A nak ucapkan selamat tinggal drafnya pun dah lama tapi terasa sedikit bimbang kalau ada blogger yang hanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
1 month and 4 weeks ago.

 

Lingerie Shops

When I think of lingerie shops, two shops always stand out in my mind. These two shops are Fredricks of Hollywood and Victoria Secret. These two shops carry some of the finest and sexiest lingerie in the world. Even though some of their products differ in a certain way you just cant beat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
4 months ago.

 

Jaga-jaga perangkap agen

Kita biasa lihat booth jual pelbagai produk di pasaraya. Melainkan jika anda benar-benar perlu barang tersebut lebih baik jangan dekat. Baru-baru ini saya ada dengar

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
5 months ago.

 

30 Tanda-Tanda Hati Kotor

1. Gelisah walaupun tiada masalah. 2. Selalu berbangga dengan diri sendiri. 3. Angkuh serta sombong dan memandang hina orang lain. 4. Tidak amanah dan ingkar janji. 5. Selalu mencari kesalahan orang lain. 6. Suka mengumpat dan membuka aib orang lain. 7. Gembira melihat orang lain susah dan...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog farhancr7 farhancr7 via defarhano.com
18th April 2017 3:59pm

 

Ajaib sedekah RM3 boleh hasilkan RM300

Bukan hype tapi memang betul terjadi pada diri sendiri. Harini dah plan untuk servis kereta sebab mileage dah cecah angka yang sepatutnya. So bila keluar nak beli sarapan pagi terus terfikir nak keluarkan RM300 bila singgah kat pam petrol Petronas Read more

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Man Jadda Wajada
25th March 2017 7:20pm

 

Apakah Ciri Hard Disk Terbaik?

TAHNIAH! Anda kini sedang membuka satu lembaran baru dalam memilih ciri hard disk yang terbaik. Membeli hard disk bukanlah perkara yang remeh. Ada beberapa ciri hard disk terbaik yang mampu memberi nilai balik pada perbelanjaan anda untuk jangka masa yang lama tambahan pula jika anda adalah seorang...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fitrihadi fitrihadi via Fitrihadi.com
20th January 2017 12:28am

 

How to backup android phone apps apk files

At any time you may need to reset android phone, before doing that you should definitely backup all files and data in the internal storage, including the application so that you can install the application again without having to download it again and save internet usage data. In addition, you may want to...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nurchayat0 Nurchayat0 via TechOnLife dot Net
14th January 2017 12:38pm

 

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan...

Penghantaran percuma coklat percuma Hadiah loungewear/babydoll/misteri percuma hari kemerdekaan Merdeka!! (Pembelian melebihi RM59 mendapatkan 1 loungewear percuma dan pembelian di atas RM99 mendapatkan 1 percuma loungewear percuma 1 kotak coklat penghantaran percuma melalui www.vencouture.com sah dari...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog vencouture vencouture via Malaysia Lingerie Diary
24th August 2016 5:57pm

 

Tips dan Cara Belajar Berenang

Tips dan Cara Belajar Berenang. Telah tamat sepuluh buku mengenai berenang dibacanya. Dia sudah mengetahui pelbagai cara berenang. Daripada kuak dada, kuak lentang kupu-kupu sehinggalah dengan gaya bebas. Namun satu perkara masih menjadi kemusykilan, dia masih tidak pandai berenang!!. Kau perlu ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abgferoz abgferoz via JIWAROSAK.COM
29th April 2016 9:12pm

 

Tips Dan Cara Menguasai Bahasa Inggeris

Bahasa Inggeris atau English adalah bahasa yang paling banyak digunakan dan dikuasai di seluruh dunia.Bahasa ini juga adalah bahasa komunikasi atau bahasa perantara yang paling utama.......walaupun sebenarnya kadang menyakitkan hati.Contoh, orang Amerika (yang menggunakan American English). Kita ke negara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog AdminA AdminA via Blog Admin A
15th April 2016 7:43am

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »