Tag: 'Raya'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'Raya'

Sort By: Date | Popularity

Page 3 of 5

JAKEL Barulah Raya 2017 Campaign - Up To 85% Discount

JAKEL Barulah Raya 2017 Campaign - Up To 85% DiscountJust a couple of days back I was at Wisma Jakel Shah Alam to witness an event to share on JAKEL Barulah Raya 2017 campaign and promotion. It is graced by all the Raya celebrity ambassadors of Jakel. We had the famous Aaron Aziz, Nabil Ahmad, Awal Ashaari,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog isaactanjs isaactanjs via Isaactan.net | Events • Food • Tech • Travel
9th June 2017 10:24pm

 

Baru Nak Tempah Baju Raya

As Salam and greetings to dear readers. Baru nak tempah baju raya. Readers bagaimana pula dah siap ke persiapan raya tahun ini? Bagi Mrs. A pula last Saturday sebelum pulang ke kampung barulah A's family berkesempatan menempah baju raya tema. Hurm!... tak peliklah dah fiil Mr. A memang biasa tempah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
6th June 2017 5:00pm

 

#SEJARAH ~ Majlis Tautan Kasih Keluarga Chey Saad Dan Tok Mek Mas Cipta Sejarah Tersendiri

Assalamualaikum wbt untuk semua pengunjung setia BLOG SENSASI.SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR DAN BATIN.Pada 9 Julai 2016 yang baru berlalu bersamaan 4 Syawal 1437 telah tercipta satu sejarah keluarga dimana pihak penganjur telah berjaya menghimpunkan hampir 600 ahli keluarga dari keturunan CHEY...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
15th July 2016 5:06pm

 

#SEJARAH ~ Majlis Tautan Kasih Keluarga Chey Saad Dan Tok Mek Mas (IKWAS) Cipta Sejarah Tersendiri

Assalamualaikum wbt untuk semua pengunjung setia BLOG SENSASI.SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR DAN BATIN.Pada 9 Julai 2016 yang baru berlalu bersamaan 4 Syawal 1437 telah tercipta satu sejarah keluarga dimana pihak penganjur telah berjaya menghimpunkan hampir 600 ahli keluarga dari keturunan CHEY...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
11th July 2016 1:26pm

 

Lemang Stall @ Cheras, Selangor

Lemang is a traditional food made from glutinous rice, coconut milk and salt, cooked in a hollowed bamboostick lined with banana leaves. It is often served during Raya andis commonly eaten to mark the end of the fasting month,hence during this time of the year, you will see lot of lemang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
8th July 2016 9:48am

 

#BolehAdikIkut

This has to be my favourite festive ad to date. The simple but very warm story about a lil girl's love for her sibling and wanting to bring her sibling along for the coming festive trip.Kudos Malaysia Airlines for this well thought and message. A good reminder that when we travel to balik kampung,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missyblurkit missyblurkit via missyblurkit
5th July 2016 12:41pm

 

SAMPUL DUIT RAYA 2016 MURAH | FROZEN UPIN IPIN BOBOIBOY LV GUCCI BATMAN SUPERMAN CAPTAIN AMERICA

STICKY POST HINGGA RAYA Menjual Sampul Duit Raya 2016 Design Terkini DAPATKAN SAMPUL PERCUMA!!PROMOSI AIDILFITRIMurah Kualiti Kreatif Cun Boleh campur-campur designCall/Whatsapp/SMS : 013-3888584 (Que)Sampul Duit Raya Frozen- Elsa(Sold Out)Sampul Duit RayaFrozen- Elsa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
5th July 2016 9:35am

 

Thai Food @ Fa-Ying, Paradigm Mall + Selamat Hari Raya

For those craving Thai food, Fa-Ying in Paradigm is a great restaurant to check out. Earlier this year, Fa-Ying underwent a refurbishment and a revamp of its menu.Last weekend, we were there to check out their food as we won a voucher from their Father's Day contest. The food is still fantastic, with food...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
5th July 2016 9:08am

 

SAMPUL DUIT RAYA 2016 DESIGN IPHONE 6 GOLD | LV | GUCCI | CHANEL | ARMANI PURSE

JUALAN PANAS SAMPUL DUIT RAYA EKSKLUSIF 20164 DESIGN UNIK DAN ELEGEN#LV#GUCCI#CHANEL#ARMANIInginkan Sampul Duit Raya Design Kartun Animasi Popular [Klik sini]Kelebihan sampul kami: 1) Design unik dan nampak 'real'2) Kertas tebal dan berkualiti3) Boleh guna sepanjang tahun (majlis rasmi dan tidak rasmi)4)...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog qronaldo7 qronaldo7 via Kafe Que vs Mamak Stall
9th June 2016 11:40am

 

misteri mesin ATM ditinggalkan di atas jalan raya terjawab

Sebuah mesin pengeluaran wang automatik (ATM) cuba dilarikan penjenayah dengan cara ditarik dengan menggunakan kenderaan di Jalan Kebun, di sini, pagi tadi.Dalam kejadian 5.15 pagi itu, mesin yang diletakkan di kawasan depan kilang ditarik menggunakan kabel yang diikat pada sebuah kereta.Ketua Polis Daerah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog simiey simiey via simiey[dot]com
22nd February 2016 1:00pm

 

Selamat Hari Raya AidilAdha 1436 Hijriah / 2015

Selamat Menyambut Hari Raya AidilAdha Tahun 1436 Hijriah / 2015 Tahun ini MrJocko dan keluarga menyambut hari raya di Johor Bahru. Untuk rakan-rakan yang ada di Johor Bahru, nak ajak kami singgah makan daging korban, boleh ajer Sila WhatsApp alamat rumah anda yer

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via MrJocko
24th September 2015 3:30pm

 

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Hai uols.First of ol aku nak wish selamat hari raya. hahaha. walaupun raya dah habis semalam, tapi aku nak amek kesempatan ini untuk ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin buat semua (takde topik sebenarnya)Potret keluarga - Dari belakang kiri, aku, adik, emak dan ayah.This year kami beraya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fiqz4ce fiqz4ce via Syafiq's
16th August 2015 8:12am

 

VIDEO LAGU RAYA SALOMA YANG DI NYANYIKAN PELBAGAI BANGSA

Setakat anak dara melayu dok hafal lagu korea dah tak rare sangat tapi kalau orang korea nyanyi lagu melayu nak2 lagi lagu lama zaman Saloma P.Ramlee tu baru rare... Tapi ada ke orang korea reti nak nyanyi lagu melayu?Tapi Video lagu raya Saloma ni memang rare... Sebab di nyanyikan oleh pelbagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
7th August 2015 7:59pm

 

Kad raya diterima tahun 2015

Selamat sejahtera kepada semua rakan.Kad raya tradisional makin kurang mendapat di zaman digital sekarang ini. Sop sendiri pun hanya menggunakan kad raya digital untuk dihantar kepada sanak saudara dan rakan melalui Whatapps dan Facebook.Kepada yang masih mengekalkan kad raya tradisional ini, Sop ucapkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog gnesop gnesop via SOP.NAME.MY
23rd July 2015 9:18pm

 

Bukan Sahaja Usia yang Semakin Berkurangan...

Assalamualaikum.Kesimpulannya...Rasa macam baru semalam aku pegi ngabang raya Cina. Tetiba dah raya puasa. Syukur alhamdulillah sebab tahun nie masih diberi peluang berpuasa dan beraya bersama keluarga dan sahabat handai. Lepas nie belum tentu dapat macam nie lagi.Tahun nie macam lambat sikit buat persiapan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog siaraelina95 siaraelina95 via Kakak Tiri Cinderella
22nd July 2015 10:51am

 

OMANite IFTAR 2015

It was a night of food, fun, and festivity as P1 staff welcomed guests, media personnel, Online Media Associates (OMAs) and children from Pusat Jagaan Darul Sakinah Petaling Jaya to a buka puasa session at Holiday Inn Kuala Lumpur Glenmarie on 8 July 2015. The Cenderawasih ballroom was beautifully decorated...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog p1networks p1networks via P1 eSocial | Build For More Interaction
21st July 2015 7:21pm

 

10 PERKARA NI ORANG SUKA BILA RAYA

Hari ni dah masuk 4 syawal.. confirm ramai yang masih aktif beraya sana sini. Time2 camni banyak open house jemputan dari sedara mara kawan kawan. Alah belum seminggu raya memang aktiviti berziarah belum expired.Bila tiba raya.. mesti 10 perkara ni kita paling suka. Tak kira la hari perayaan apapun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via Dunia Melekit Ku
20th July 2015 1:02pm

 

Raya + Italiannies, The Gardens Mall, KL

Firstly, wishing all my Muslim readers and friends...Selamat Hari Raya AidilfitriHope you have a joyous celebration with your family. To everyone else, enjoy the long weekend break.Islamic art at The Gardens MallYesterday, we were at Italiannies for dinner- it's been a while since we dined at...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
17th July 2015 2:18pm

 

Salam Aidilfitri 1436 Hijriah Tahun 2015 Masihi

Sempena bulan baik hari baik, MrJocko dengan ini menyusun sepuluh jari dan dengan seikhlas hari mengucapkan Salam Aidilfitri 1436 Hijriah kepada semua pembaca MrJocko Dot Com. Sebagai seorang manusia dan juga seorang Blogger, mungkin ada penulisan, pandangan, kritikan, sindiran, gurauan serta kenyataan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mrjocko mrjocko via MrJocko
17th July 2015 1:30am

 

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015

Selamat sejahtera kepada semua rakan.Kesempatan ini, Sop dan keluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua rakan beragama Islam. Semoga Aidilfitri ini penuh dengan keceriaan. AminLagu raya:Berlalulah sudah ramadan sebulan berpuasaTiba syawal kita rayakan dengan rasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog gnesop gnesop via SOP.NAME.MY
17th July 2015 12:01am