Tag: 'Raya'

Show pings in: English | Malay | All

 

 

Pings Tagged 'Raya'

Sort By: Date | Popularity

Page 2 of 5

Telemovie Raya - Jihan Nak Disiplin Anak

Sinopsis Telemovie Jihan Nak Disiplin Anak (Telemovie Raya)Selalunya tiap - tiap tahun memang akan ada telemovie tentang Jihan ni dari belum kahwin sampailah yang terbaru dah ada anak hehe. Telemovie Jihan Nak Disiplin Anak ini dah disiarkan di Astro Citra pada hari raya yang kedua, jam 9 malam. Antara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
2 months and 4 weeks ago.

 

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Mohon Maaf Zahir Batin

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Psssttttt pinjam Mr. A punya ucapan raya jer... takpe kot yang penting ikhlas.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Turn The Boys Shopping Raya

Bismillahhirahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Turn The Boys Shopping Raya.Oleh kerana time pergi Mitsui Outlet aritu The boys tak jumpa bebaju yang mereka berkenan kekdahnya malam tadi The boys pun pergilah shopping kat Parkson Grand Seremban, Prima jer... Mrs. A pun ikutlah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months ago.

 

Resepi Udang Masak Diraja

Resepi Udang Masak DirajaDiam tak diam, dah nak raya dah, so kali ini aku nak share resepi Udang Masak Diraja pula, tengok gambar saja dah yakin mesti masakan ini sedap kan. Mana tahu boleh dijadikan juadah istimewa di hari raya nanti ke kan. Apa pun jom tengok resepinya di bawah ini, selamat mencuba.Resepi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3 months ago.

 

Raya Shopping Extravaganza @ Freeport A Famosa Outlet, Melaka

Heyo! One more week to Raya, are you ready? Have you completed all your shopping already? If you have not, fret not you still have time. We just did our Last Minute Raya Shopping at Freeport AFamosa Outlet Melaka over the weekend. You know now is the time to shop, where there is no GST and the best...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel . Fitness
3 months ago.

 

Resepi Kek Batik Lembut

Resepi Kek Batik LembutKali ini aku nak share satu resipi yang merupakan kegemaran aku iaitu resepi Kek Batik Lembut. Kek Batik ini memang popular dan mudah untuk disediakan, tak payah nak bakar atau kena guna oven sebaliknya hanya perlu sejukkan dalam peti ais saja. Sangat mudah bukan, bahan - bahan yang...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3 months and a week ago.

 

Dodol Ongah Den

Bismillahhirrahmannirrahim...As Salam and greetings to dear readers. Dodol Ongah Den.Siapa suka dodol atau penganan? Kita gang! sep sket! Orang kampung Mrs. A biasa panggil dodol ni penganan. Time kekecik dulu memang Mrs. A pun panggil penganan tapi sekarang ni seiring dengan perkembangan masa, zaman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3 months and a week ago.

 

Ibadah Korban Bersama BAKI dan MPS

As Salam and greetings to dear readers. Ibadah Korban Bersama BAKI dan MPSTahun ini ibadah korban kami sekeluarga sedikit berbeza dengan tahun-tahun sebelumnya. Jika tahun sebelum ini korban secara personal tetapi tahun ini Mr. A telah dijemput untuk turut serta dalam Program Ibadah Korban Bersama anjuran...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
9th September 2017 7:30am

 

Kisah Hari Raya Korban 2017

As Salam and greetings to dear readers. Kisah Hari Raya Korban 2017.As usual bila hari raya samada hari raya korban ataupun hari raya puasa Mrs. A akan balik ke kampung Mrs. A dahulu ngeh! ngeh! ngeh! mujurlah Mr. A dah tak kisah dah tak koser kot bak kata orang. Ialah tiap-tiap hari di Seremban kalau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7th September 2017 5:00pm

 

PERHATIAN! SILA KOSONGKAN MEMORY CARD ANDA SEBELUM 31 OGOS

PERHATIAN! SILA KOSONGKAN MEMORY CARD ANDA SEBELUM 31 OGOS. Hidup zaman teknologi ni manusia telefon tak boleh di pisahkan. Bila teknologi semakin berkembang kalau dulu enpon jer.. Sekarang smartphone pulak.. Bila dah pakai smartphone kena la ada memory card ye dak.. Apalah erti sematpon tanpa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
30th August 2017 11:02am

 

Throwback Open House Open Office 2017

As Salam and greetings to dear readers. Throwback Open House Open Office 2017Actually dalam dilema nak publish ke tidak cerita open house open office ini selain asyik-asyik citer berhari raya jer... macamlah dia seorang je pergi beraya tukan bimbang juga ada yang muntah hijau...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
25th July 2017 7:30am

 

Perfume Mini Power Bank

As Salam and greetings to dear readers. Perfume Mini Power Bank.Apo ko bondo ea tu? Perfume ke? Hahhahaa... Perfume Mini Power Bank bukanlah perfume uols ianya adalah power bank sebenar yang boleh digunapakai untuk mengecas phone. Walaupun Mrs. A dah ada power bank tetapi ianya agak bulky rasa macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
24th July 2017 11:00am

 

Candid Raya SAM Sungai Haji Dorani 2017

Hari ini telah berlangsungnya Majlis Hari Raya SAM Sungai Haji Dorani. Majlis telah dirasmikan oleh Puan Siti Aishah Binti Mujab, Pengetua SAM Sungai Haji Dorani. Jika dikutkan, sudah banyak gambar yang telah dimasukkan ke dalam fb, tetapi ini adalah gambar yang sempat dirakamkan oleh crew Lensa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maruk maruk via LENSAKU
13th July 2017 11:21pm

 

Team Raya Seremban

As Salam and greetings to dear readers.Team Raya Seremban.Team raya Seremban adalah team beraya side Mr. A. Tahun ini berbeza dengan tahun-tahun sebelummnya cos hanya pada 3 Syawal barulah Mrs. A berkesempatan berhari raya ke Jiboi iaitu rumah parents in law Mrs. A huhuuhu... maafkan anakanda ayah dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
13th July 2017 5:30pm

 

Sinopsis Telemovie Kad Raya Dalam Kolong

Sinopsis Telemovie Kad Raya Dalam Kolong8 Julai 2017 yang lalu, aku sempat menonton telemovie yang bertajuk Kad Raya Dalam Kolong yang disiarkan di Astro Citra dan Mustika HD. Jalan cerita telemovie ini unik, menarik dan sedih, malah para pelakon yang berlakon dalam telemovie Kad Raya Dalam Kolong ini juga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
10th July 2017 4:00pm

 

Cerita 1 Syawal 1438 H

As Salam and greetings to dear readers. Cerita 1 Syawal 1438 H.Berbeza dengan tahun-tahun sebelumnya selalunya selepas solat hari raya Mrs. A sekeluarga akan gerak balik ke Kg Jiboi iaitu rumah parents in-law pula (side Mr. A) Tetapi tahun ini time nak gerak tu salah seorang anak buat fiil terus...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
7th July 2017 10:03am

 

Telemovie Menarik Di Bulan Syawal (2017)

Telemovie Menarik Di Bulan SyawalBila masuk bulan Ramadan memang banyak drama dan telemovie yang disiarkan di kaca tv, bila tiba musim perayaan seperti Hari Raya Aidilfitri, lagilah banyak telemovie menarik yang disiarkan di semua stesen TV. Kadang - kadang sampai tak tahu nak tengok yang mana satu sebab...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog missbanu missbanu via DaRi HaTi Miss MuLaN
3rd July 2017 6:36pm

 

Salam 9 Syawal 1438 H

As Salam and greetings to dear readers. Salam 9 Syawal 1438 H. Semalam genaplah 9 hari my blog my stori sendu dari up-date. Rasanya memang dah setiap kali raya blog pun sama bercuti da....Alasan paling 'win' adalah line internet di kampung Mrs. A teruk paling banyak pun dua bar tetapi selalunya adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog maziah75 maziah75 via MRS.A my blog my stori
3rd July 2017 2:43pm

 

DEKAT NAK RAYA DUGAAN DATANG BERTIMPA TIMPA

DEKAT NAK RAYA DUGAAN DATANG BERTIMPA TIMPA. Kalau tahun tahun yang lepas hari raya la aku paling excited sebab boleh balik kampung. Tak kisah kena menempuh perjalanan yang sepatutnya 4 - 5 jam tapi kalau musim perayaan boleh kematu bontot 10 jam dalam kereta. Tapi tetap enjoy nak - nak lagi kami spesis tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
24th June 2017 1:03pm

 

SALAM AIDILFITRI 1438H

Assalamualaikum. Wah sekejapnya ramadhan nak tinggalkan kita. Masih berbaki sehari setengah untuk kita pulun pahala untuk raih keberkatan bulan yang penuh barokah ni. Semoga amalan kita sepanjang bulan ni di terimaNya. InsyaAllah. Lepas tu kena tunggu setahun lagi. Mudah-mudahan kita semua di panjangkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anasuhana85 anasuhana85 via Blog by Ana Suhana
23rd June 2017 1:06pm