User Profile: bhrain

Show pings in: English | Malay | All

 

bhrain

Your avatar

Real Name: bahrain

Member Since: 7th February 2013



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 8

Kedai Makan Harumi Di Ioi City Mall Putrajaya

First time dengar nama ni dan kebetulan nampak iklan pasal kedai makan Harumi yang ada buat penambah-baikan harga berbanding dahulu dan ramai juga yang complain harga dah naik RM1 berbanding dahulu. Ini apa yang saya baca pada komen pada Page Facebook Harumi.. Tetiba nak pergi makan sanalah.. Tak cuba mana...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via adarain
9 months and a week ago.

 

Punca Pesakit Pulang Balik Bungkusan Insulin Mengejutkan

SEORANG pesakit yg masih hidup dan tanpa rasa bersalah dtg bawak satu bungkusan insulin dan serahkan pd farmasi.. Katanya TAK GUNA. HmmmmmTau x.. Smua ni ada 45 kotak.. Sekotak ada 5 catridges insulin.. Satu kotak ubat ni hrganya RM42.. Dan yg paling mnyedihkan smua insulin nih dah ROSAK!!!!45 kotak x Rm42=...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 2 weeks ago.

 

Ujian Berat Intan Liyana Berpisah Gara Suami Tiada Hati Lagi

Dalam-dalam banyak cerita viral kat laman sosial sekarang ini, kes inilah yang menarik perhatian saya kerana ianya melibatkan hati wanita yang terluka dipisahkan dek kerana bekas suaminya tak ada hati lagi yang sudah berkahwin dengan seorang artis janda. Suka saya dengan post dari Nadia Hazmi berkenaan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via adarain
9 months and 2 weeks ago.

 

Kenapa Neelofa Pilih Lancar Tudung Baru Kat Kelab Zouk?

Ada yang kata Neelofa launch produk tudung kat Zouk tu 'genius marketing strategy' sebab dia tahu isu ni akan viral dan eventually akan melariskan produk.Tudung tu, tudung. T.U.D.U.N.G. Bukan krim pemutih muka OEM.Kalau betul it's a marketing strategy, she's doing it at the expense of Islam.That's not...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 2 weeks ago.

 

Pelakon Lelaki Korea Hot Mungkin Masih Single Lagi

Pelakon lelaki korea kebanyakkan semuanya dah berumur lebih dari 30 tahun ke atas tapi muka dorang maintain flawless dah nampak muda sampai sekarang..Inilah penangan korea mungkin dorang ada rahsia tersendiri yang menjadikan muda dorang nampak muda.Tapi yang lebih memeranjatkan sebahagian masih belum...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 2 weeks ago.

 

Pengalaman Pakai Oneplus 5T Terasa Laju

Dah lama sebenarnya mengidam nak pakai OnePlus 5t.. Mungkin ada ramai yang tak kenal dengan brand ini tapi bagi saya sendiri memang dah kenal sebab pengguna Oppo kan.. Eh! Apa kena mengena Oppo dengan OnePlus. Ada kena mengena Oppo dengan OnePlus ini.. dulu CEO Oneplus pernah bekerja dibawah Oppo namun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via adarain
9 months and 2 weeks ago.

 

Kelebihan Bawang Penyerap Semua Virus dan Bakteria

Mungkin ramai yang tak tahu tentang kelebihan Kelebihan bawang yang bagus untuk kesihatan terutamanya dalaman lelaki. Tapi ada kelebihan lain yang sangat menakjubkan iaitu sebagai penyerap semua virus dan Bakteria..Betul ke?Jom baca kisah menarik tentang BawangKES PERTAMASeorg doktor mengunjungi sebuah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 3 weeks ago.

 

Senarai Movie Thailand Paling Seram Kena Tengok

Ada ke yang sini minat dengan movie seram lagi-lagi dari Thailand. Kalau nak tahu dulu movie Thailand banyak menayangkan movie seram dan kebanyakkan movie seram yang ditayang mendapat sambutan yang hangat dari sana.Dibawah ini adalah merupakan top 10 yang paling femes dan seram.Top 10 Movie Seram...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 3 weeks ago.

 

Senarai Perfume Inspired 2018 Yang Terkini

Senarai Perfume Inspired Terkini - Ini adalah beberapa senarai perfume Inspired yang terkini. Mungkin ada yang dah boring dengan perfume yang lama dan nak try bau perfume yang lain.. Orang kata ubah angin pula.. Pakai sama je boleh jadi muak juga.Senarai Perfume Inspired TerkiniIni adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 3 weeks ago.

 

Semakan BR1M 2018 Boleh dilakukan Sekarang

BR1M hangat diperkatakan sekarang dan ramai yang membuat spekulasi mengatasakan pada 19 hb februari akan dimasukkan BR1M pada akaun masing-masing tapi ternyata silap.Hari ini bermula 19hb Februari 2018 boleh membuat semakan sama ada lulus atau gagal menerima BR1M.Boleh layari laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 3 weeks ago.

 

Bila Beg Ikea Dah Terlampau Banyak Kat Umah

Macam ni lah Bila Beg Ikea Dah Terlampau Banyak Kat Umah. Terciptala satu idea yang sangat kreatif iaitu fesyen show by beg Ikea..Kreatif ke tak? Cantik tak?boleh cuba lagi tahun depan ya..kerlas ko Ikeaamek kau smua nak pakai juga beg ikeaAdmin rasa dorang ni ada agenda sendiri dari segi marketing.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 3 weeks ago.

 

Muka Pecah Teruk Kini Bebas Jerawat Dengan Produk RM 7 je

Ini adalah kisah @irwnraz dari twitter berkongsipengalaman bagaiman muka yang dulunya penuh dengan jerawat kini tidak jerawat di muka langsung dengan hanya menggunakan produk yang murah sahaja dengan harga RM7===Aku cuma belanjakan RM7 untuk skincare(pencuci muka je) sebulan. Lelaki cukuplah sekadar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 3 weeks ago.

 

Empat Ketagihan Yang Sukar Diubati

Ketagihan adalah satu perkara biasa yang berlaku dalam masyarakat kita dan ada benda yang pastinya menjadi ketagihan sama ada ianya perkara yang baik ataupun buruk.Namun, kebanyakan sekarang ketagihan sekarang adalah lebih banyak menjurus kepada keburukan iaitu :DadahMeliwat (Gay)Ketagihan Video lucah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 3 weeks ago.

 

Macam Mana Nak Tahu Expired Date Produk Kosmetik?

Sebenarnya senang je nak tahu macam mana nak tahu expired date Produk Kosmetik..Kalau nampak gambar di bawah.. ada gambar kecil tin tulis 12M bermaksud selepas buka produk kosmetik, dalam masa 12 bulan tu la expired date produk kosmetik yang korang beli..Gambar dibawah pula adakah expired date mengikut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 4 weeks ago.

 

Cerita Elon Musk yang Ingin Menerokai Planet Marikh

Ini merupakan hasil perkongsian dari Afif Rus melalui Facebooknya berkaitan dengan Elon MuskItulah jawapan yang Elon Musk jawab semasa Ray Dalio bertanyakan kepada beliau tentang apakah background dia dalam rocket science.Elon MuskGila kan?Ibaratnya.. "Weh, ko nak bawak orang pergi ke Marikh? Macam mana? Ko...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 4 weeks ago.

 

Kosmetik Bernotifikasi Belum Tentu Selamat?

Persoalannya kenapa sistem notifikasi bukan sistem pendaftaran seperti produk ubat?Sebenarnya dari tahun 2002 hingga 2007, produk kosmetik dikawal melalui sistem pendaftaran. Namun bermula 1 Januari 2008, sistem ini digantikan dengan sistem notifikasi selaras dengan SKIM HARMONISASI KOSMETIK ASEAN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 4 weeks ago.

 

Best Sangat ke Movie Black Panther

Black Panther yang sepatutnya keluar wayang pada 15hb ni telah keluar wayang lebih awal 2 hari sebelumnya pada 13hb ni. Memandangkan tak ada movie yang best jadi mungkin wayang telah menayangkan lebih awal 2 hari dari tarikh sebenar ditayangkan.Movie Black PantherJalan Cerita Movie Black PantherKisah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
9 months and 4 weeks ago.

 

Kelebihan Skin Defence Multi-Protection Essence SPF50

Produk dari The Body Shop yang dikatakan antara salah satu produk yang mahal tapi berbaloi ke beliSkin Defence Multi-Protection Essence SPF50 ni?Kelebihan Skin Defence Multi-Protection Essence SPF50Memperkenalkan Essence Perlindungan Kulit Baru Perlindungan SPF 50 PA ++++, perlindungan multi-kuat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
10 months ago.

 

Senarai Minyak Wangi Perempuan yang Paling Sedap

Rasanya dah lama tak tulis pasal Minyak wangi kat sini memandangkan saya tahu serba sedikit berkenaan dengan minyak wangi antara perempuan dan lelaki. Tapi kali ini nak tulis berkenaan dengan antara senarai Minyak perempuan yang paling sedap.. Kiranya memang paling top dan sebab kenapa minyak wangi ini...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via adarain
10 months ago.

 

Tahniah Hael Hussaini Juara Anugerah Juara Lagu 32

Tahniah Hael Hussaini Juara Anugerah Juara Lagu 32..Satu kemenangan yang tidak disangka kerana semua peserta telah berjaya memukau dengan persembahan serta vokal yang terbaik.Tidak mampu mengagak siapa yang bakal juara pada malam td..Namun semuanya sudah terjawab juaranya adala Hael Hussaini yang berjaya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog bhrain bhrain via AkuBahrain
10 months ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 Next »