User Profile: anafatihah

Show pings in: English | Malay | All

 

anafatihah

Your avatar

Real Name: Ana Fatihah

Member Since: 10th February 2017



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

8 Cara Berkesan Buat Orang Sukakan Kita 'Human relation'

Pertama sekali, saya sajalaa kan nak kongsi dengan korang yang saya dah selesai present satu lagi subjek, Introduction of Teaching. Subjek ni pun saya jadi kumpulan pertama bentang tau. Samalah ceritanya macam subjek Principle of Teaching hari tu. Alhamdulillah, berehh.Dua tiga hari ni memang blog saya agak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
6 days and 19 hours ago.

 

Blog Giveaway by RII

GIVEAWAY ENDS : 1 APRIL 2017ana_fatihah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
1 week ago.

 

Lazada Birthday Blogger Contest

Okey, aku nak mencuba nasib join Lazada Birthday Blogger Contest ni. Contest ini akan tamat pada 23 March (11.59pm) tau. Jadi, moh ler kita ramai-ramai memeriahkan contest ni. Jangan lepaskan peluang ni. Moga ada rezeki Fatihah untuk menang contest Lazada ni. Semua amiinkan. Amiiin~Terima kasih korang.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
1 week and 4 days ago.

 

Baru Berkesempatan Tengok Kartun Moana and I was Like..

Abaikan makhluk hidung pink tu,~ _Okey, aku memang agak ketinggalan zaman kot sebab baru tengok cerita kartun Disney Moana nih. Tapi, rasanya mesti ada lagi jugak yang belum tengok cerita ni kan? Haaaa, ngaku cepat! KihkihSebelum tu, saja nak share dengan korang yang aku tengok cerita ni dekat laman...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
1 week and 6 days ago.

 

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.comGiveaway Fridge Magnet Padang Besarbermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.Kisahnya di SINI.Siapa nak ole-ole dari Padang Besar? Ada 30 fridge magnet berbentuk selipar pelbagai...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
2 weeks and a day ago.

 

SUNSHINE BLOGGER AWARD : FLAVNESZ

Alhamdulillah, I've been tag for sunshine blogger award byFLAVNESZ. Thanks for tagging me! It's really beautiful award and I love it so much! heheThe Rules:Thank the person(s) who nominated you in a blog post and link back to their blogAnswer the 11 questions sent by the person...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
2 weeks and 2 days ago.

 

Saya Tak Ada Masa Nak Baca Quran!

Saya bukan taknak baca Quran, tapi tak sempat. Tak ada masa nak baca al-Quran.Rasanya kebanyakan dari kita memang biasa sangat dengar ayat ni kan? Ataupun mungkin juga ayat di atas keluar dari mulut kita sendiri. Atau mungkin jugak paling tidakpun terdetik dekat hati kita.Saya tak kata dekat orang lain,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
2 weeks and 5 days ago.

 

CPUV Nuffnang - Feb 17

Alhamdulillah, muncul jugak CPUV Nuffnang dekat blog saya yang PV tak seberapa ni. Terima kasih Nuffnang! Kali ini campaign yang blog Bidadari Superb terima adalah Mamee Monster Biskidz.Walaupun ramai yang cakap Nuffnang agak sendu sekarang. mungkin kena sabar sikit kot. Nanti inshaAllah muncullah Campaign...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
2 weeks and 6 days ago.

 

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

Warna request: mint green (kalau ada) / hitamana_fatihah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
2 weeks and 6 days ago.

 

FEBRUARY 2017 HIGHLIGHT STORIES

Taken at Bukit Bendera, Penang1st March already? Benarlah bahawa masa itu ibarat pedang, jika kamu tidak memotongnya. Maka, dialah yang akan memotongmu. Banyak jugak masa saya terbuang dengan perkara yang tak berfaedah bulan ini. Semoga kita sentiasa bermuhasabah dengan nikmat masa yang diberikan. Sama-sama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
3 weeks and a day ago.

 

Umrah Backpacker | Books Review

Penulis: Amli GhazaliPublisher: KEMILAU PublikaISBN: 978-967-361-173-7Menaiki kapal terbang, mungkin sudah biasa bagi kebanyakan orang tetapi saya dan isteri adalah manusia yang tidak pernah menaiki kapal terbang. Timbul pelbagai persoalan dan persepsi. Saya tidak dapat membayangkan bagaimana rasanya...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
3 weeks and 3 days ago.

 

Reader Problems Book Tag

Reader Problems Book Tag is originally created by Tiffany from AboutToRead dan aku jumpa tag ini di blog Kak Siqah ❤Okey, sorry sis ayat atas tu pun saya copy je akak punya. Jangan marah please! HihiEhem ehem, mehlaa baca dulu! 👀#1 You have 20,000 books on your TBR. How in the world do you decide what...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
3 weeks and 5 days ago.

 

GIVE AWAY by ASHASRAH

Tag: Kak Siqah, Kak Ana, AmiraTamat 28 February 2017 pada 11.59pm (1 bulan sahaja)Keputusan 4 March 2017ana_fatihah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
3 weeks and 6 days ago.

 

Hada Labo Deep Clean Pore Refining | Product Review

Bentonite Clay - mineral clay from natural volcanic ash with high content of minerals effectively absorbs excess dirt,oil and impurities from pores.ALPAFLOR ALP-SEBUM - rare Alpine plant extract minimizes pores and controls sebum secretion, leaving skin matte and smoothHyaluronic Acid - Hydrates skin to...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
4 weeks ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
4 weeks and a day ago.

 

Birthday Giveaway Nur Imani

Tarikh Giveaway ini adalah 20.02.2017 sehingga 28.02.2017Pengumuman Pemenang pada 01.03.2017Hadiah akan dipos pada 03.03.2017ana_fatihah

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
4 weeks and a day ago.

 

Terima Kasih Kak Anies

Alhamdulillah, semalam sudah sampai buah tangan dari Kak Anies. Saya terima ni sempena menjadi pengomen top 20 dekat blog beliau. Seronok sangat saya akak. Terima kasih tau! ;)Okey, lepas ambik dari pejabat. Sabar dulu. Jangan bukak lagi. Haruslah ambik gambar dulu sebelum kita bukak. Ye dak? HihiSanggup...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
4 weeks and 2 days ago.

 

Gelombang Ungu di Padang Merbok #RUU355

Semalam, 18 Februari 2017. Negara kita yang tercinta Malaysia sekali lagi digemparkan dengan sebuah perhimpunan aman iaitu Perhimpunan Rang Undang-undang 355.Perhimpunan bagi menggesa agar undang-undang syariah diperketatkan lagi di negara kita. InshaAllah.Ada yang pergi sana tak? Saya alhamdulillah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
1 month ago.

 

Tugasan Pertama di Semester Pertama

Minggu depan aku dan seorang kawan aku, Nura kena present. Kami adalah insan bertuah yang dipilih untuk jadi pasangan yang pertama kena present. Bertuah sangat kan? Mungkin kena dengan nama aku Fatihah, pembukaan. HihiTajuk yang diberikan adalah Factors That Effect Teaching. Lecturer aku kata senang je...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
1 month ago.

 

Butterfly Farm Cameron Highland | Jinaknya Rama-rama Kat Sini!

Entry kali ni adalah sambungan dari entry jalan-jalan saya ke Cameron Highland dengan keluargaku tersayang. Untuk kali ini, kami ke Butterfly Farm pulak. Harga tiket dah lupa berapa, salah satu faktor tak ingat sebab bukan saya yang bayar. :PTapi, untuk kanak-kanak bawah tiga tahu kalau tak silap adalah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog anafatihah anafatihah via !~Bidadari Superb~!
1 month ago.

 

1 2 3 Next »