User Profile: abahhfiy

Show pings in: English | Malay | All

 

abahhfiy

Your avatar

Real Name: abahhfiy

Member Since: 17th July 2014



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 10

SIFU IMPORT?

La ni tiap hari timbul ja segala macam SIFU yang menawarkan "ilmu" import dari China...Masa aku start dulu tak ramai pun sifu atau pakar nih timbul, hanya google ja yang menjadi rujukan aku.BTW mungkin depa memang pakar lah kut ...Cuma selalunya yang bergelar pakar nih ada kaedah tersembunyi yang depa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 weeks and 3 days ago.

 

HARGA PROMOSI PUN RM300?

Seluar sukan casual dan leisure yang nih harga pasaran sehelai sekitar RM90++ ke atas.Ada yang buat promosi couple dengan harga RM176.00 atau promosi jimat beli 3 percuma satu dengan harga RM300.00Ok yang tu depa lah buat camtu... kalau harga #mhmhype di page facebook.com/mhmhypermartDUA HELAI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 weeks and 5 days ago.

 

BACA TAJUK,KOMEN DAN SHARE

Trend sekarang memang macam tuh, petik tajuk berita, buat ulasan sendiri pada post kemudian share...Lepas tu datang pulak geng-geng yang anti kerajaan atau geng-geng yang semua perkara nak dipolitikkan menderu komen...Bila tanya apa hujung pangkal cerita sapa pun tak leh jawap isi berita tu sebab semua...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month ago.

 

ANTA MARVEL SUPERHEROES SERIES

Jenama ANTA dari China mengeluarkan koleksi kasut terbaru yang di beri nama ANTA X SEED.Model kasut yang diilhamkan dari superheroes Marvel nih berharga diantara 170usd hingga ke 200 usd.Walaupun belum dilancarkan, piahak ANTA telahpun membuka tempahan awal.Kalau hangpa rasa berbaloi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and a week ago.

 

TAKZIAH UNTUK 6 WIRA PENYELAMAT NEGARA

Enam anggota Pasukan Penyelamat Di Air (PPDA) maut ketika melakukan operasi mencari dan menyelamat (SAR) seorang remaja lelaki yang lemas di Lombong Taman Putra Perdana.Untuk ENAM Wira NegaraMohd Fatah Hashim, 34Izatul Akma Wan Ibrahim, 32Mazlan Omarbaki, 25Yahya Ali, 24Adnan Othman, 33Muhammad...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and a week ago.

 

PENANG ASIA PASIFIC MASTER GAMES 2018

Pingat perak pun jadilah untuk edisi yang pertama kalinya diadakan.Sekurang-kurangnya boleh lah dijadikan cerita untuk anak cucu dikemudian hari...kanAt least level asia pasific...hang pa ada tak?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 2 weeks ago.

 

Berbaloikah tukar ke iPhone baru...ANDA RASA?

Baru-baru ini, Apple melancarkan tiga iPhone model iPhone XS, XS Max dan XR (disebut iPhone 10S, 10S Max dan 10R) yang mempunyai keunikan warna dengan saiz berbeza.iPhone XS dan XS Max dibezakan dengan saiz mempunyai rekaan bucu-ke-bucu yang minimum dan lasak berdasarkan ciri IP68 mampu masuk air sedalam...

0Disike this ping 1Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
1 month and 3 weeks ago.

 

Persoalan terjawab! Isteri tak hamil walau kerap 'bersama' selama 4 tahun kerana silap buat seks

"PASANGAN suami isteri yang berusaha untuk mendapat anak selama empat tahun diberitahu bahawa mereka selama ini melakukan kesilapan semasa hubungan seks."Si isterinya mendedahkan pengalaman kesakitannya yang 'luar biasa' setiap kali mengadakan hubungan seks, tetapi sanggup menahannya dengan harapan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

RM1,111,111

No plet Malaysia 1 yang dibida dengan RM1111111 pecah rekod bidaan V1 dan atasi semua bidaan untuk angka 1 sebelum nih kata Anthony Loke, Menteri Pengangkutan.So agak-agaknya berapa "second value" number plet nih nanti?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 3 weeks ago.

 

JANA PENDAPATAN BERMULA DENGAN RM300

STARTUP CAPITAL TAK SAMPAI RM300.00Ramai yang cuba "buat duit" dengan set coating yang macam ini.Tapi sayangnya modal yang dikeluarkan cukup banyak pada awalnya sebab beli starter set dengan harga yang cukup mahal termasuk liquid chemicalnya.Tahukah anda starter set ini boleh didapati dengan hanya RM165.00...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 4 weeks ago.

 

KITA DALAM PERUT DULU PUN 9 BULAN KATA JAMAL

“Beri la peluang kepada kerajaan PH… 100 hari mana cukup.Kita duk (duduk) dalam perut mak kita pun lebih sembilan bulan.“Saya sokong kerajaan PH di bawah Tun M diberi peluang dan masa untuk menunaikan jangi manifestonya,"-sinar harian-

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 4 weeks ago.

 

KJ TAK MAU PIKUL BIAWAK HIDUP LAGI!

"UMNO dan BN tak mahu lagi memikul 'biawak hidup' ini (kes 1MDB) harus diselesaikan. Kami (UMNO dan BN) mahu kebenaran dan cerita sebenar mengenai 1MDB."Saya sebagai bekas ahli Kabinet kerajaan terdahulu (BN) tidak mengetahui beberapa perkara dan ada juga perkara dirahsiakan daripada pengetahuan kami...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 4 weeks ago.

 

DIY HEAD LAMP COATING

Produk yang baru nak trending kat Malaysia tapi dah berzaman ada dipasaran.Biasalahkan bila baru nak trending harga pasaran agak "yahudi" sikit.Harga pasaran RM2++.00 keatas untuk satu set macam dalam gambar diatas dan refill liquid pun sebotol RM4+.00 keatas...buatkan ramai yang berfikir dua tiga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
2 months and 4 weeks ago.

 

HELMET BERKELULUSAN SIRIM...BERHATI-HATILAH

Sekarang nih banyak helmet yang masuk dipasaran kebanyakannya dari China tak kiralah sama ada dijual dikedai ataupun medium online macam facebook,shopee,lazada dan sebagainya.Tak dpat dinafikan memang ada yang ori macam LS2,Beon,HJC ataupun produk OEM China macam Yema,Oneal,Jenkei dan sebagainya.Boleh...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and a week ago.

 

SELUAR OUTDOOR 3 IN 1 MAMPU MILIK

Ramai yang minat dengan outdoor activities kan.Tapi jenuh kalau setiap activities tu perlukan attire yang berlainan...makan modalll kan.Nah tak payah pening-pening kepala...order ja terus dengan #MHMHYPE, boleh pakai time hiking,running,cycling atau ikut mana yang bersesuaian lah.Harga kami cuma...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
3 months and 3 weeks ago.

 

DINOSAUR DI SEMENYIH

MELIHAT gambar-gambar dinosaur yang seakan-akan realiti di laman sosial rakan kerjanya, mendorong Mohd. Samsul Anuar, 35, untuk melihat lebih dekat Dinosaur Kingdom di Setia EcoHill, Semenyih, Selangor.Empat anaknya yang berumur 13 tahun ke bawah, sememangnya suka apa sahaja berkaitan dinosaur.Hajat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and a week ago.

 

DIA NI MANUSIA KA?

Aku malas nak stori panjang-panjang cuma nak tau...perempuan pengasuh tu betoi ka manusia?Sebab nak kata binatang pun,binatang tak bersalah dalam hal ni. Nak mention babi pun rasanya babi pun tak macam dia nih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and 2 weeks ago.

 

INI SEMUA JODOH?

Nikah budak umur 11 tahun, hampir sebaya dengan anak sendiri ...dikatakan jodoh?Alasan "booking dulu" atau nikah gantung? Kalau dah jadi bini tak dak maknanya nak simpan dulu...Katanya dah dapatkan pendapat pakar dinegara jiran terlebih dahulu...adoi lader bini dah dua anak dah enam kalau ya pun kemaruk nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and 2 weeks ago.

 

PERCUMA 10 CARA MUDAH DAPATKAN BITCOIN

Ya betoi 6 cara mudah untuk dapatkan BITCOIN PERCUMA... dari 10 langkah,kita guna cara mudah saja tanpa perlukan modal besar.Yang penting ada data internet,email yang sah dan KERAJINAN! itu sajaTeknik atau cara "FAUCET" (hangpa google lah sendiri)...jom tengok step by step...1. Buka account di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and 2 weeks ago.

 

#MHMHYPE MILITARY CAMO ZIPPER HOODIE

Kepada yang berminat dengan Military Camo Design Hoodie yang macam nih boleh lah jenguk di page #MHMHYPERMART.Nak jamin murah sangat tuh memang tak la...tapi kalau nak berjimat pasti berbaloi bagi hangpa.Kalau nak borong kita boleh kawtim harga...tapi MOQ kena tengok sama lah no.Amacam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
4 months and 3 weeks ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »