User Profile: Izatie

Show pings in: English | Malay | All

 

Izatie

Your avatar

Real Name: Izatie

Member Since: 9th June 2018



Blogs:

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 3

Amalina

AssalamualaikumHai korang! Sebelum tu zati nak ingatkan pada yang belum join GA yang zati buat tu, jom lah join.. Invite kawan-kawan ye. Klik je sini - Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka"Okay lah, berbalik pada tajuk, Siapa Amalina?? haha itu sebenarnya tajuk lagu. Kalau korang nak tahu,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
1 month and a week ago.

 

Giveaway Zati Yang Pertama ! Semangat Merdeka

Untuk pertama kalinya Zati buat Giveaway ni. Harap ada yang sudi join ye. Disebab kan kita masih lagi dalam mood kemerdekaan, Zati buat satu Giveaway yang bertemakan "Semangat Kemerdekaan". Jutaan terima kasih juga zati ucapkan pada penaja-penaja yang sudi taja dalam GA ni.Apa yang perlu untuk join GA ni?

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
1 month and 2 weeks ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
1 month and 3 weeks ago.

 

Selamat Hari Raya AidilAdha

Assalamualaikum semuaSelamat Hari Raya Aidiladha zati ucapkan pada semua. Agak lama tak update blog ni. Zati busy sikit sekarang sebab dah start berniaga balik. Memang takda masa sangat nak berblog ni hihi.. Handphone pon tak sempat nak pegang dah..Zati start niaga 14 haribulan haritu. Alhamdulillah lah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
1 month and 4 weeks ago.

 

Ronaldmohoni.com Salam Merdeka 2018 Giveaway

Klik untuk joinAssalamualaikum semua..Jom join GA ni..Syarat-syarat penyertaan:1. Seorang blogger dari Malaysia dan mempunyai blog.2. Tulis artikel bertajuk "Ronaldmohoni.com Salam Merdeka 2018 Giveaway" di blog anda dan hantar link penyertaan di ruangan komen.3. Follow blog Ronaldmohoni.com4. Tampal banner...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
1 month and 4 weeks ago.

 

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

Klik Untuk JoinJom join..SYARAT PENYERTAAN1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget)2. Follow Facebook Page@DT's BLOG3. Follow Facebook Page@Cubre Mi Foundation Ranau4. Follow Instagram@diyanatjuman5. Copy banner diatas6. Buat entry tajuk "GIVEAWAY PERTAMA by...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

Giveaway by vitaminsyaza.blogspot.com : Teka Tong yang Mana

Klik Untuk JoinAssalamualaikumJom join GA dari sis Syaza ni . Meh tengok syarat-syarat nya :1.Follow Blogini→ done2.Follow Google+Syaza disini→done3.Like PagePengedar Shaklee Melaka disini →done4.Follow...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

Guess My Weight Giveaway

Klik Banner Untuk JoinAssalamualaikum korang!Macam best pulak zati tengok GA dari Abam Kie ni.. Hah hadiah menarik tau! Korang yang belum join tuh, jom le join.. Tamat 22 August 2018 nanti.Jawapan : 84.5kg

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

TUTORIAL : Image Bergegar

Klik untuk Preview → View1. Dashboard → Layout / Post → HTML2. Copy / Paste coding bawah nistyleimg:hover { animation: shake 0.5s; animation-iteration-count: infinite;}@keyframes shake { 0% { transform: translate(1px, 1px) rotate(0deg); } 10% { transform:...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

TUTORIAL : Cara Buat Responsive Grid Image

Hitam Putih KehidupanResize the browser window to see the responsive effect. Fuuhhh semangat nih nak bagi TUTORIAL. Yang ni RESPONSIVE GRID IMAGE. Sesuai sangat kalau korang banyak nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

TUTORIAL : Cara Buat Image Slideshow Gallery

Hah rajin kan zati malam ni haha. Okay , tadi kita buat Image Slideshow,sekarang ni kita buat image slideshow jugak, tapi tambah Gallery. Senang sangat !1. Dashboard → Layout / New Post → HTML ( ikut korang nak letak kat mana, dalam entri atau kat ruangan blog )2. Copy dan paste...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

TUTORIAL : Cara Buat Image Slideshow

Hai korang, dah lama tak update blog ni , zati rasa macam nak bagi tutorial pulak haha. Tutorial harini nak buat Image Slideshow. Sesuai lah kalau korang nak letak kat dalam blog ni. Kot-kot nak upload gambar banyak-banyak kan boleh guna slide show ni.Senang je korang.. Cuma coding dia je panjang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

Kerjaya Cuckoo ( Full Time / Part Time )

AssalamualaikumZati mencari kepada sesiapa yang ingin menambah pendapatan keluarga dan menambah duit poket. Kenapa CUCKOO? Sebab di CUCKOO , korang boleh kerja secara part time atau full time. Masa dan tempat terpulang pada korang. Tak mengganggu pun aktiviti atau tugas seharian korang tu.Sebagai Usahawan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

Terpilih sebagai salah seorang pemenang dari #SyawalGiveaway - My First Giveaway

AssalamualaikumWaduh waduh lama betul tak update blog ni. Busy bebeno pon. Dah masuk bulan 8 dah kita ye. Bukan nya bz apa pun sangat, Zati dah dapat kedai sewa untuk berniaga satay. So nak buat persiapan tu lah.Entri kali ni Zati nak share yang Zati terpilih sebagai salah satu pemenang untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
2 months and a week ago.

 

Durian oh Durian! Tips Memilih Durian

AssalamualaikumSekarang ni bila zati buka facebook je, penuh kat wall tu update pasal durian. Alahai terliur tau! Ni salah satu buah yang paling zati minat. Kalau betul-betul sedap , 3 biji pon sekali zati boleh hadap hahha dashat tak ?Sebut pasal durian ni , banyak juga yang kena tipu dengan penjual,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and a week ago.

 

Terapi Diri Dengan Shopping!

AssalamualaikumShopping! Siapa yang tak suka shopping kan? Semua orang suka. Sebab shopping ni dah jadi satu rutin, hobi atau tabiat seseorang. Kadang-kadang ada juga yang bershopping sebab nak self-rewardbila kita dah penat lelah bekerja kumpul duit dan time shopping ni lah kita dapat puaskan hati...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and a week ago.

 

GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP

AssalamualaikumHari ni zati join satu giveaway yang menarik ni dari Siti Yang MenaipKorang nak join just klik je banner bawah ni okay!Klik Banner Untuk JoinSOUVENIRS:1. #TeamMelbourneTshirt Melbourne (M) + 1 Fridge Magnet2. #TeamSydneyTshirt Sydney (M) + 1 Fridge MagnetTambahan 3-5 unit random...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

How To Repair Corrupted Pen Drive or SD Card In Simple Steps?

AssalamualaikumHah, ni terjadi kat Zati benda ni. Punca nya dok mengemas bilik,lepas tu terjumpa lah memory card lama, ada 3 pulak tu! Dengan excited nye lah masuk kan kat laptop , kekonon nak throwbackgambar-gambar lama dulu, sekali memory card tu dah jahanam lah. Tak boleh nak open dan tak boleh nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

Kad Raya Giveaway Dari Blogger Syeeda Saniey Dah Sampai!

AssalamualaikumHaa dah Syawal ke 17 dah , abam posmen baru hantar kad ni haha. Tapi takpe lah , atleast dapat jugak dalam buat Syawal kan! Terasa mengimbau kenangan dulu-dulu. Siapa yang join Giveaway Kad Raya tu mesti ada dapat kan.taraaa..kad raya ♥Zati nak ucapkan terima kasih pada sis Syeeda Saniey...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ

Klik Banner Untuk JoinAssalamualaikumDah masuk bulan Julai sekarang ni. Cepat betul masa berlalu. Harini zati nak join segmen dari Ejulz ni. Korang kalau nak join klik je banner tu ye.Cara nak join segmen ni senang je.1. Follow blogEjulz/Aerill Hassan/ShirVen2. Follow...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Izatie Izatie via Nur Izatie
3 months and 2 weeks ago.

 

1 2 3 Next »