User Profile: Aadalia

Show pings in: English | Malay | All

 

Aadalia

 

User's Pings

Sort By: Date | Popularity

Page 1 of 2

Senarai Harga Shaklee 2017

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum pengunjung blog ummiawesome.com ๐Ÿ˜Š. Pagi ni saya nak update sedikit Senarai Harga Shaklee 2017. Rata-rata dah tahu kan yang awal Mei hari tu, Shaklee Malaysia ada melakukan sedikit 'Price Adjustment' yang mana ada beberapa produk Shaklee mengalami sedikit...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
2 months ago.

 

Pengedar Shaklee Nilai Dan Putrajaya Terbaik Dengan Readystock

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š. Alhamdulillah petang Jumaat ni saya nak berkongsi berita gembira dengan penduduk Nilai, Salak Tinggi, Sepang, Bangi, Kajang dan Putrajaya serta kawasan-kawasan yang berdekatan. Berita gembira apa tu? Hehe. Tentulah berita gembira bila saya katakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
4 months ago.

 

Kempen Kesihatan #Superstar โ€“ Jaga Kesihatan Lebih Baik Dari Membeli Insurans

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š. Kali ni berkesempatan untuk menyahut cabaran blogging dari Fatin untuk berkongsi tentang topik kesihatan bersempena dengan kempen yang dianjurkan oleh team #Superstar iaitu Jaga Kesihatan Lebih Baik Dari Membeli Insurans.Kalau diberi pilihan antara...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
4 months and 2 weeks ago.

 

Pencarian Bloglist stnrsyfh Sesi March 2017

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua. Sedang berblog walking dan kemudian terserempak dengan blog comey S.K yang sedang menganjurkan pencarian bloglist Sesi March 2017. Kita rasa macam waahhh...Nak join laa..sebab lama dah tak join segmen-segmen gini. Sejak kembali ke arena blogging ni,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
4 months and 3 weeks ago.

 

5 Resepi Peria Katak Penawar Kencing Manis

Pernah dengar perihal Peria Katak? Peria Katak?? Apa tuu? Buah ke sayur? Hmm...Siapa pernah makan peria katak? Atau korang pun tak tau kewujudan sejenis sayur-sayuran yang bernama peria katak ni. Hehe. Peria katak ni kalau bagi saya, memang rasanya amat pahit okey. Tak tau la korang macam mana. Pernah dulu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
5 months ago.

 

4 Tips Tambah Keyakinan Diri

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum salam Jumaat semua. Pagi tadi dapat email dari Tuan Faisal Abdullah, sifu bisnes. Bertuah la kan pagi-pagi dapat emel daripada orang-orang hebat. Hehe. Ye la dah nama pun subscribe. Memang la tiap masa dapat. ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜….Tapi tak rugi tau subscribe emel sifu-sifu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
5 months and 2 weeks ago.

 

5 Cara Atasi Sembelit Ketika Hamil

Kebanyakan ibu-ibu mengandung biasanya akan mengalami masalah dengan pembuangan air besar atau orang panggil sembelit ni. Nak-nak lagi diakhir-akhir kehamilan. Rasa lagi susah nak membuang. Pernah tak mengalami sembelit? Korang buat macam mana nak atasi sembelit ketika hamil? Perasaan betapa susahnya nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
5 months and 2 weeks ago.

 

Meronda Di Design Village Penang

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua. Tengah buat apa? Siapkan kerja dulu baru boleh siap-siap balik rumah ye tak. Petang-petang macam ni, dengan cuaca sejuk ni menggugat jugak la ni..Hehe. Update blog sekejap dengan gambar di Design Village Penang ni. Saja la pi meronda cuci-cuci mata kat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
5 months and 3 weeks ago.

 

Cara Mudah Menabung Duit Gaji Dan Bonus Guna Konsep 7 Jars

Cara Mudah Menabung Duit Gaji Dan Bonus Guna Konsep 7 Jars | Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum selamat tengahari semua... Hari ni kita sembang sikit bab cara mudah nak menabung duit gaji atau duit bonus yang korang dapat tiap-tiap bulan tu khenn.. Hehe. Pernah dengar tak Sistem 7 Jars? Kalau tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
6 months and a week ago.

 

Pengedar Shaklee Penang Terbaik Dengan Ready Stock

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum serta selamat hari Isnin semua. Hari ni semangat banyak nak update blog Ummi Awesome Pengedar Shaklee Penang ni. Tahu tak kenapa? Sebab blog Ummi Awesome dah berdomain .com dah ni awakkk...Hihi. Alhamdulillah tercapai jugak hasrat dihati ini. Jadi lepas ni...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
6 months and a week ago.

 

Tempat Makan Di Jeti Pulau Aman Penang

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum. Korang buat aktiviti apa hujung minggu ni? Kami minggu ni baru lekat dok dirumah. Biasa hujung minggu sekejap balik Kelantan sekejap balik Alor Setar..hmm macam tu la rutin. Hehe. Minggu ni boleh la ambil masa rehat dirumah. Sabtu tak pergi mana pun cuma pagi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
6 months and a week ago.

 

Kenapa Kena Makan Collagen Dan ESP Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua. Hari ni kita cerita sikit pasal Collagen atau dalam bahasa Melayu disebut juga kolagen dan juga cerita mengenai ESP, sumber protein terbaik daripada susu soya yang diproses secara non-GMO. Kita semua tahu kan betapa pentingnya kedua-kedua collagen...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
6 months and a week ago.

 

Senarai Harga Produk Shaklee 2017 : Shaklee Price List 2017

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum salam Jumaat sahabat-sahabat semua. Di kesempatan hari yang barakah ni, saya ingin update senarai harga produk Shaklee 2017 atau Shaklee Price List 2017 yang terbaru dan yang disahkan oleh pihak Shaklee sendiri bagi tahun 2017 ini. Di bawah ini disenaraikan harga...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
6 months and 2 weeks ago.

 

Tirai 2017 : Selamat Tahun Baru Dan Azam Tahun Baru

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum buat pengunjung blog Ummi Awesome semua. Sebagai pembuka tirai 2017, masih belum terlambat rasanya untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017 buat rakan-rakan yang sedang membaca ni, walaupun dah masuk 5 Januari 2017 dah pun hari ni. Tak lambat lagi kan...masih...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
6 months and 2 weeks ago.

 

Cara Daftar Ahli Shaklee Online

Cara Daftar Ahli Shaklee Online | ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… dan ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู…Minggu lepas Alhamdulillah selamat mendaftarkan anak Shaklee terbaru saya ni merangkap kawan baik merangkap pengguna Shaklee juga sebelum decide jadi ahli ni ๐Ÿ˜€Saya di Penang, beliau nun jauh di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
6 months and 3 weeks ago.

 

Cara Rawat Gusi Berdarah

Cara Rawat Gusi Berdarah | ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… dan ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู…Siapa pernah mengalami gusi berdarah? Bangun pagi berus gigi kumur-kumur ludah ada darah. Kadang-kadang dok saja tak gosok gigi pun, pergi kumur je ludah ada darah.Sebenarnya ada banyak sebab penyumbang kepada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
7 months ago.

 

Cara Naikkan HB Dengan Set Mengandung Shaklee

Cara Naikkan HB Dengan Set Mengandung Shaklee | ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… dan ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู…Teringat balik masa mengandung dulu, cabaran la jugak first time kan. Loya-loya, muntah-muntah, tak lalu nak makan.. tu lah antara cabaran-cabaran yang terpaksa dihadapi oleh ibu hamil.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
7 months ago.

 

5 Cara Mudah Untuk Simpan Duit

5 Cara Mudah Untuk Simpan Duit| ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… dan ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู… Bukan besarnya gaji kamu, tetapi berapa besar simpanan kamu - Dr. Azizul Azli AhmadBila sebut je tentang menyimpan duit, terlintas serta-merta pasal hendak berjimat cermat. Sebab apa kena...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
7 months ago.

 

Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee

Cara Bayar Hutang PTPTN Dengan Bisnes Online Shaklee| ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… dan ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู…Barangsiapa yang dah settle semua jenis hutang piutang termasuk hutang pengajiannya, maka berbahagia lah kalian ya ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚Ni kisah dia bila dah start hubungan manis dengan PTPTN...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
7 months and a week ago.

 

Kenapa Kena Mula Bisnes Online Sekarang Dalam Ekonomi Hari Ini

Kenapa Kena Mula Bisnes Online Sekarang Dalam Ekonomi Hari Ini | ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… dan ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู…Semalam kita sembang pasal gadjet-gadjet kan. Hari ni kita sembang pulak pasaipa ampa kena mulakan bisnes online SEKARANG! Tambah-tambah dalam keadaan ekonomi yang tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Aadalia Aadalia via Pengedar Shaklee Penang Pulau Pinang Dan Sungai Petani ~ When Ummi Blogs.. ~
7 months and a week ago.