Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Ramadan

It's the middle of Ramadan. Blog about this holy month and tag 'Ramadan' to be featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

INILAH 5 ORANG BIASA BERTUKAR JADI POPULAR DI MEDIA SOSIAL

Depa ni bukan retis atau sapa2 yang terlibat dalam dunia glamour atau di kenali tapi sebab jadi viral depa ni terus jadi popular, sensasi, hot spicy kat FB. Asalnya orang biasa jer.. Tapi tu la zaman media sosial ni memang banyak perkara tak di jangka boleh berlaku. Kadang2 kita share kita tak rasa...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
1 hour and 27 minutes ago.

 

Menarik Foto Lawak Giler -1142

Salam semua pembaca blog zamrispoon kali ini zamrispoon nak kongsi gambar-gambaryang pelik, aneh dan lucu untuk kita hilangkan tekanan setelah sehari suntuk kita menjalani kehidupan kita .Gambar-gambar ini dikutip di internet, untuk paparan di blog zamrispoon ini untuk kita segarkan semula minda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via zamrispoon
1 hour and 38 minutes ago.

 

Sadis Anak Pegawai TUDM Maut Jatuh Pangsapuri

Sadis Anak Pegawai TUDM Maut Jatuh Pangsapuri Sadis Anak Pegawai TUDM Maut Jatuh Pangsapuri Sadis Anak Pegawai TUDM Maut Jatuh Pangsapuri. Ini adalah sebuah kisah sedih yang dikongsikan untuk kita sama-sama mengambil iktibar daripada kejadian ini. Seorang kanak-kanak lelaki berusia tiga tahun maut selepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
2 hours and 21 minutes ago.

 

ROZAIMI KEMALANGAN,DILAPORKAN KRITIKAL

Pemain bola sepak kebangsaan, Rozaimi Abdul Rahman dilaporkan berada dalam keadaan kritikal selepas terbabit dengan kemalangan pada pukul 1.30 petang Isnin.Ketika kejadian penyerang pasukan Sabah itu bersama seorang lagi rakannya yang identiti belum didedahkan sehingga kini dikatakan dalam perjalanan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
3 hours and 41 minutes ago.

 

Atok Pengasuh Menjadi Mangsa Dua Beradik Ini.

Petang ini waktu nak ambil anak-anak di rumah nenek pengasuh katanya tiada sebab ikut atok pergi bayar bil utiliti. Jadi baliklah dulu kerana atoknya akan hantar balik ke rumah. Satu jam jugalah tunggu di rumah barulah sampai dua beradik ini. Bila tengok dari dalam kereta dah nampak Haq pegang plastik ada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ejamothman ejamothman via @EjamOthman
5 hours and 12 minutes ago.

 

TIPIS TAPI HARAPAN TETAP ADA

Salam...Semalam berakhirnya Liga Hoki Dunia di Antwerp. Kita tak bernasik baik bila kalah dengan Irelanda pasukan yang kita belasah masa grouping hari tu.Kalau tengok pada corak permainan,kita down pada suku pertama bila Ireland leading 2 gol. Walaupun possession kita pegang dari suku ke 2 sampai suku ke 4...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
5 hours and 14 minutes ago.

 

BUKA ZIP ATAS MOTORSIKAL

BUKA ZIP ATAS MOTORSIKAL Polis memburu lelaki yang dipercayai gila seks selepas mengganggu dan menunjukkan kemaluan kepada seorang wanita di hentian bas di Jalan Air Panas, Setapak, Jumaat lalu. Video 1 Video 2 Dalam kejadian jam 11.44 pagi itu, suspek yang menaiki...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog relevan relevan via OHgasak.Com
5 hours and 18 minutes ago.

 

Lizzy Caplan – Playboy Magazine (July-August 2015)

Lizzy Caplan features in the Playboy Magazine (July-August 2015) edition. The post Lizzy Caplan – Playboy Magazine (July-August 2015) appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
5 hours and 37 minutes ago.

 

Aneh,Ade Power Rangers Menjadi Jaga di Majlis Perkahwinan.

Siapa yang tidak kenal power rangers? Dulu power rangers sangat popular sekali tampil di layar televisyen setiap minggu. Ini merupakan tontonan wajib yang harus diikuti. 5 orang sekawan yang mempunyai kekuatan super power membantu dunia melawan kekuatan jahat. Tetapi semua itu hanya terjadi dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zamrispoon zamrispoon via zamrispoon
5 hours and 38 minutes ago.

 

Firefly Airlines Tak Bagus

Anak syarikat penerbangan sepenuhnya Malaysia Airlines (MAS), Firefly semalam dihencap oleh Afdlin Shauki melalui laman Facebooknya semalam.Afdlin dan Johan dijadualkan menaiki penerbangan Firefly dari Lapangan Terbang Senai. Bagaimanapun ketibaan awal mereka di lapangan terbang itu hanyalah sia-sia apabila...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
5 hours and 41 minutes ago.

 

Aznil Nawawi Tergamam Kenyataan “Jangan Balik Kampung Beraya”!

Isu minyak naik sehingga menimbulkan pelbagai luahan hati rakyat malah mendapat respon dan cadangan para menteri malah pakar penasihat kewangan negara sendiri mencadangkan agar umat Islam mengubah sikap tidak balik kampung bagi menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tidak lama...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Blog Hiburan
6 hours and 8 minutes ago.

 

Bekas Suami Nabila Huda dan Elizabeth Tan Bercinta?

Nampaknya kali ini sekali lagi nama Elizabeth Tan dikaitkan bercinta dengan bekas suami Nabila Huda, Zaidy Zailani atau lebih dikenali sebagai Eddie. Bagaimanapun, Eddie menafikan perkara tersebut. “Saya tidak bercinta dengan Elizabeth. Saya hanya berkawan baik dengan dia kerana berada di bawah satu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
6 hours and 14 minutes ago.

 

Lorde – Dazed Magazine (Summer 2015)

Lorde featured in the Dazed magazine for Summer 2015 edition and photoshoot by Ryan McGinley. Lorde instagram: @lordemusic/ The post Lorde – Dazed Magazine (Summer 2015) appeared first on MyBeautous.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mybeautous mybeautous via MyBeautous
6 hours and 38 minutes ago.

 

PENJELASAN PAKAR MOTIVASI YANG KENA VIRAL ISU JANGAN BALIK KAMPUNG

Zaman sekarang ni silap satu perkataan pun boleh menjadi viral yang maha dahsyat apatah lagi berlakunya salah faham dari sepotong ayat. Dalam kes pakar motivasi yang kena viral troll pasal statement dia jangan balik kampung di hari perayaan untuk berjimat.. Aku sendiri tak tengok rancangan talk show...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
6 hours and 46 minutes ago.

 

Iklan Wombat Servcorp Didakwa Khinzir Di Bukit Bintang

Iklan Wombat Servcorp Didakwa Khinzir Di Bukit Bintang Iklan Wombat Servcorp Didakwa Khinzir Di Bukit Bintang Iklan Wombat Servcorp Didakwa Khinzir Di Bukit Bintang. Ini adalah kekecohan yang ditimbulkan setelah haiwan yang menjadi mascot Servcorp iaitu wombat didakwa sebagai khinzir. Dewan Bandaraya Kuala...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog princeduyong princeduyong via Cikgu Azli
6 hours and 47 minutes ago.

 

Man United Jual Penyerang Muda Skuad Juara Copa America

Manchester United dilaporkan bersetuju untuk menjual penyerang mudanya, Angelo Henriquez kepada Dinamo Zagreb.Pemain skuad juara Copa America, Chile itu sebelum ini dipinjamkan kepada kelab Croatia, Zagreb oleh Louis Van Gaal dan berjaya menghasilkan 20 gol daripada 25 penampilan.Bagaimanapun berdasarkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
6 hours and 51 minutes ago.

 

Mangsa Tsunami Aceh Dilamar Kelab Sporting Lisbon Setelah Dibantu Oleh Ronaldo

Kelab Bola Sepak Sporting Lisbon telah menandatangani perjanjian bersama dengan pemain muda berusia 17 tahun ini yang merupakan mangsa selepas terselamat dari tragedi Tsunami yang melanda Indonesia pada tahun 2004.Ketika kejadian, pemain kelab Sporting Lisbon yang bernama Martunis ini baru berusia 7...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zetchi zetchi via Perihal Negara
7 hours and 7 minutes ago.

 

Malam Lailatul Qadar Di Bulan Ramadhan

Malam Lailatul Qadar Di Bulan Ramadhan  Assalammualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah kerana kita diberi kesempatan lagi untuk merasai kenikmatan berpuasa lagi di bulan Ramadhan untuk tahun ini. Di bulan ramadhan ini pasti ramai yang ternanti-nanti malam Lailatul Qadar. Sama juga dengan admin.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog fyna85 fyna85 via Blog Fyna | Berinformasi Itu Pasti
7 hours and 7 minutes ago.

 

TUNJUK ANU DALAM LIFT

Tindakan seorang lelaki yang dipercayai gila seks dengan mengganggu dan menunjukkan kemaluannya terhadap seorang wanita dalam lif di sebuah pasar raya di Kemayan Square, di sini, kelmarin, mengundang padah apabila dia ditahan.Kejadian berlaku jam 10 malam apabila suspek yang berusia 23 tahun dan mangsa yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
7 hours and 19 minutes ago.

 

SECRET RECIPE KEMBALI HALAL

Secret Recipe memperoleh semula status halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) selepas kerja pengubahsuaian dan pembangunan komprehensif kilang induk di Taman Mayang dan kilang baru di Kota Damansara, di sini, selesai.Secret Recipe dalam kenyataannya berkata, Unit Kawalan Kualiti, Kebersihan dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via Lantak HANGPA la...
7 hours and 37 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »