Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

Recent Referrers

 

Topic Of The Week

Tips

Do you have a great tip solve a problem? Share with us your useful tips and tag 'tips' to get featured this week!

Responses:

 

Fresh Pings

#SENSASI~Bantuan RM2500 Dari KWSP Yang Tidak Diketahui Oleh Orang Ramai!

PERHATIAN kepada semua yang mempunyai akaun KWSP!Kebanyakkan dari kita apabila mula bekerja di mohon supaya mengisi borang KWSP.Tetapi tahu kah kita apa baiknya untuk kita. Disini ingin dimaklumkan kepada semua ahli KWSP bahawa Bantuan Kematian sebanyak RM2,500 akan dibayar kepada waris ahli sebagai tanda...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog paklong001 paklong001 via Blog Sensasi
17 minutes ago.

 

TERESA REPORT POLIS??

Ahli Parlimen Seputeh Teresa Kok, 50, berdepan dengan detik cemas apabila bergelut dengan dua peragut yang cuba merentap rantai emas dipakainya, Ahad lalu.Dalam kejadian jam 7 malam itu, mangsa dikatakan diragut penjenayah yang menaiki sebuah motosikal berhampiran Taman Rainbow, Jalan Ipoh, Sentul, di...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lantakla lantakla via Lantak HANGPA la...
20 minutes ago.

 

Dinner Bersama Team Denaihati!

Assalamualaikum. Dinner bersama team Denaihati. Alhamdulillah. Syukur sangat sebab dijemput ke dinner malam tadi. Bukan senang nak jumpa bertentang mata dengan blogger-blogger beraura positif. Sesi makan-makan ni bertempat di Hotel []

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hafizmd hafizmd via HAFIZMOHD.COM
38 minutes ago.

 

JANDA DITAGIH KHIDMAT SEKS ANGKARA CINTA YANG TERPUTUS

Seorang janda resah apabila menjadi buruan puluhan lelaki miang yang menghubungi telefon bimbitnya dengan tujuan menagih perkhidmatan seks daripadanya sejak lebih sebulan lalu.Mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Chong, 35, berkata, gangguan itu bermula apabila identiti, gambar dan nombor telefon...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lantakla lantakla via Lantak HANGPA la...
46 minutes ago.

 

12 Fakta Tersembunyi Pakaian Dalam |12 hidden fact about Underwear

Manusia dan pakaian dalam memang tidak boleh dipisahkan. Manusia pasti akan menukar brief atau panties sekurang-kurangnya sekali sehari. Tetapi tahukan kita terdapat 12 fakta menarik mengenai seluar dalam? Antara fakta yang paling mengejutkan bahan yang digunakan untuk membuat bra wanita digunakan untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
47 minutes ago.

 

Punca Hanez Suraya Tarik Diri Dari Jadi Duta Aura White

Punca Hanez Suraya Tarik Diri Dari Jadi Duta Aura White | Segala tanda tanya tentang status Hanez Suraya sebagai duta produk kecantikan Aura White akhirnya terjawab apabila pelakon kontroversi tersebut mengakui yang beliau tidak akan meneruskan menjadi duta jenama berkenaan selepas ini.Walaubagaimanapun,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog moscowz moscowz via aku punyer lah ! © | Blog Rasmi ZouL
50 minutes ago.

 

Wordless Wednesday #13: Hani Si Juara Merayap!

Inspired by Yanie Anak kedua aku Hani ni dan 7 bulan dan 1 minggu. Gagah betul merayap merata-rata tempat kat rumah aku.. Kat taska pun, penjaga dia kata bila dah letak, sekejap je dah hilang samada pergi hujung bilik atau pergi pintuhaha.. Jom layan gambar Hani si juara merayap! The...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ctfand ctfand via Inspired by Yanie
51 minutes ago.

 

HOOLIGAN PERAK!!

Empat penyokong Perak ditahan polis kerana merusuh dengan membaling batu, suar, mercun dan pelbagai objek ke dalam padang serta penyokong Johor Darul Ta'zim (JDT) selepas menyaksikan pasukan mereka tewas 1-0 dalam saingan Liga Super di Stadium Perak, di sini malam tadi.Kekecohan itu turut mengakibatkan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lantakla lantakla via Lantak HANGPA la...
1 hour and 4 minutes ago.

 

EKSPERIMEN DHARMA

ENAM siri perlawanan persahabatan menentang China akan menjadi pengukur kekuatan skuad hoki senior negara sebelum mengharungi Cabaran Juara-Juara 1 di Stadium Hoki Wisma Belia, Kuantan, Pahang bermula 26 April ini.Ketika ini, skuad hoki negara telah mengharungi dua perlawanan persahabatan dengan China yang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lantakla lantakla via OLD FREES HOCKEY TEAM
1 hour and 8 minutes ago.

 

Undang-undang darurat boleh dikuatkuasa

KUALA LUMPUR Malaysia boleh menguatkuasakan undang-undang darurat jika bekalan air terawat masih di tahap bahaya menjelang musim kering pada pertengahan Mei. Pengerusi Persatuan Penyelidikan Air dan Tenaga Malaysia S. Piarapakaran berkata Malaysia berkemungkinan akan dilanda musim panas untuk...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog darxniq darxniq via Informasi.My
1 hour and 8 minutes ago.

 

Feri Korea Selatan Tenggelamkan 450 Orang|South Korea Ship Sunken

Memang tidak disangka-sangka, selepas MH370 kini sebuah feri di Korea Selantan pula tenggelam dengan 450 orang. Sunken South Korea Ferry 2014 SEOUL: Kapal pengawal pantai Korea Selatan telah dikerahkan untuk menyelamatkan kira-kira 450 penumpang, kebanyakkannya pelajar sekolah menengah – daripada...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via A view from kacamata
1 hour and 16 minutes ago.

 

Ummi Love U Too, Adik !

Pagi2 di pejabat membelek hadiah semalam yang Adik beri Sepatutnyer KA yang bagi hadiah untuk hari jadi Adik Jumaat iniTapi Adik pulak yang sibuk2 nak bagiMula2 Adik buat2 tanya kat KA macam ni...ADIK : Ummi, Sayang tu dalam bahasa Inggeris love juga yer Ummi !..KA : Samalah maksudnya tu, love...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog KesumaAngsana KesumaAngsana via THE OTHER SIDE OF KESUMA ANGSANA
1 hour and 18 minutes ago.

 

Google Glass available in US on 15 April 2014

US Google Glass SAN FRANCISCO: Google will make its controversial Internet-linked Glass eyewear available for purchase for a limited time in the United States beginning on April 15. Anyone in the United States with $1,500 to spend on Glass will be...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog nas1987 nas1987 via Malaysia Market Analysis And World Updates
1 hour and 26 minutes ago.

 

PETUA TRADISIONAL MENGHILANGKAN SAKIT GIGI.

PETUA TRADISIONAL MENGHILANGKAN SAKIT GIGI.Google ImageSakit gigi? Sakit gigi yang teramat sangat dan boleh menyebabkan seseorang itu hilang kawalan. kalau dah kena sakit gigi nie buat apa pun tak boleh. Salah satunya akan menyebabkan cepat marah dan naik angin. Kalau sakit gigi jenis gigi yang berlubang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog agreiga agreiga via PETUA-PETUA TRADISIONAL
1 hour and 28 minutes ago.

 

Cara menghilangkan Navigation Bar (navbar) di Blogspot

Pertama kali membuat Blog di Blogspot, anda pasti akan mendapatkan sebuah kolum navigasi (Navbar) tepat dibahagian atas blog baru anda. Navbar adalah aplikasi standard Blogspot ...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasremi hasremi via DialoGua.com
1 hour and 32 minutes ago.

 

Wordless Wednesday #5

Kata kaat hikmahSalam ukhwah semua, Apa khabar anda hari ini? Saya doakan Semoga anda hari ini anda dilimpahi rezeki yang melimpah ruah dari allah...amin

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog screammer screammer via MyCherita
1 hour and 42 minutes ago.

 

Fizo Omar dan Mawar dedah 4 sebab kenapa tudung Fareeda dijual mahal

Fizo Omar dan Mawar dedah 4 sebab kenapa tu - Pelakon terkenal, Fizo Omar akhirnya mendedahkan empat sebab utama kenapa tudung jenama Fareeda dijual mahal berbanding jenama-jenama tudung lain di Malaysia. Tonton video ceramah Ustaz Don Daniyal yang dikecam Wardina Safiyyah Gambar Zizan Razak sambut...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog budakblogspot budakblogspot via SYOKBAH - Portal Hiburan dan Gosip
1 hour and 54 minutes ago.

 

PETUA TRADISIONAL MENGETATKAN KEMBALI FARAJ.

PETUA TRADISIONAL MENGETATKAN KEMBALI FARAJ.Google Image* Wanita Hamil amat dilarang sama sekali menggunakan petua ini.* Sila dapatkan nasihat dari mereka yang arif sebelum melakukannya…Petua ketatkan faraj ini adalah khas kepada kaum wanita untuk mengetatkan faraj mereka terutamanya yang selepas...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog agreiga agreiga via PETUA-PETUA TRADISIONAL
1 hour and 55 minutes ago.

 

Penuntut AiU fail saman, dakwa notis singkat

ALOR SETAR Enam penuntut Universiti Antarabangsa Albukhary (AiU) memfailkan saman terhadap universiti itu kerana didakwa gagal memberi notis penutupannya dalam tempoh ditetapkan seperti termaktub bawah Akta Institusi Pendidikan Tinggi Swasta. Mohd Raimy Fahmy Mohd Radzi, 22, Muhamad Hanif...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog darxniq darxniq via Informasi.My
2 hours and 4 minutes ago.

 

Jurnal Sang Celaru - Nota 151

27 Februari 2014Pagi yang sepi dan nyaman,Hanya di temani bayu pagi yang dingin...- 5.22 a.m -

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Hidup Seorang Aku
2 hours and 7 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »

 

 

Popular Tags

 agama   berita   blog   bolasepak   dunia   family   gosipselebriti   harakahdaily   hiburan   info   infokini   informasi   information   infosemasa   internet   isu   isusemasa   kelantan   kelantan2014   kesihatan   ligasuper2014   macammacam   malaysia   metro   mh370   misteri   myinfo   nasional   news   pelikdanunik   percutian   perlu   petuapetuatradisional   petuatradisional   politics   politik   ragam   result   selebriti   selebritimalaysia   sukan   sukanbersamazoul   terkini   thevoiceofsabahan   tips   utama   wardinasafiyyah   wordlesswednesday   world   zeroalasanbagiorangberjaya