Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Fresh Pings

Pulut Kuning Diraja Sedap Delivery Sekitar Johor Bahru

Assalamualaikum dan salam sayang Betullah perumpamaan yang diperkatakan jika ada rezeki insyaAllah takkan salah alamat. Memang pernah order sebelum ni pulut kuning dgn kak Salmanormi Saleh waktu tu mengidam nak

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ciktom ciktom via Ciktom
32 minutes ago.

 

AVILLION PORT DICKSON : PERCUTIAN MANIS KAMI

hai assalammualaikumAvillion Port DicksonPercutian Manis Kami Sekeluarga di Avillion Port Dickson - Tahun lepas sebelum bersalin, nad dengan keluarga ada pergi bercuti. Maaf cerita lama peram, gambar semua mr mafia yang ambil. PC dia buat hal pulak, tu yang tak dapat cerita dalam blog. Lama pulak tu rosak.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
5 hours and 3 minutes ago.

 

Kenapa boleh bangkrap?

Takde niat apa-apa. Sekadar nak ambil iktibar. Pengurusan kewangan hatta jika diri sendiri tidak diurus dengan baik memang ke laut la jawabnya. Nak betul terkesan

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azam97rm azam97rm via Sembang Blogger
11 hours and 21 minutes ago.

 

Makan Percuma, Minum Percuma, Tidur Pun Percuma

Makan percuma, minum percuma, bahkan tidur pun percuma. Tetapi peliknya tiada seorang pun sukakan tempat ini. Tempat apakah ini? Lihat jawapan disini. The post Makan Percuma, Minum Percuma, Tidur Pun Percuma appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
12 hours and 36 minutes ago.

 

5 Reasons Oral Hygiene Is Damn Important

There is this saying, "put your money where your mouth is." Though it's not directly related to oral hygiene, it pays to literally spend more money (oral care) and time on what's in your mouth. It's time we start reevaluating our oral hygiene even more. Yours truly me is guilty of this negligence as well.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
13 hours and 19 minutes ago.

 

CGS-CIMB: ADD RATING OF POTENTIAL 18.6% UPSIDE ON THIS STOCK

Dear readers, CGS-CIMB has an Add rating on one stock with a potential upside of 18.6%. What is this stock? Read more »

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sgshortstories sgshortstories via SINGAPORE STOCKS INVESTING (SSI)
13 hours and 36 minutes ago.

 

ISU YANG TAK DAK ISU PUN

Isu kat negara Perthliss yang hangat diperkatakan dua tiga hari nih sepatutnya kalau diikutkan tak nampak macam satu isu yang besaq.Apa yang jadi pasal apa jadi, aku rasa hangpa dah tau...benda dihujung jari ja la ni, tak dak kat tv,kat FB bersepah tak pun kat twitter pun ada...kalau cari kat tumblr aku tak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
15 hours and 56 minutes ago.

 

INGAT SENANG SENANG NAK PERCAYA

Saja nak bagi tau kat hangpa, dulu ada sorang buyer Melayu tapi nama Mat Salleh nak beli seluaq ni dengan aku.Tapi yang bestnya bukan pasal dia nak beli, tapi details yang dia mintak kat aku untuk pastikan dia tak ditipu tuh...salinan ic depan belakangsalinan lesenbil api /airno plet kenderaanDemmmmm macam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog abahhfiy abahhfiy via BELOQ USEZ
17 hours and 6 minutes ago.

 

Good Old Photobucket Is Releasing All Your Jailed Photos

Photobucket is releasing all your photos. No longer will Photobucket's users fork out US$399 to liberate their "jailed" photos. It appears that the bigwigs at Photobucket have finally come to their senses after the company's horrific mistake to take their users as hostages. That unexpected blunder and the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tekkaus tekkaus via Tekkaus
19 hours and 19 minutes ago.

 

THIRTEEN $500M MARKET CAP STOCKS WITH HIGH DEBT-TO-EQUITY RATIOS

Dear readers, the recent episode of Hyflux and Ezion highlighted the need for companies to maintain a low debt level. And if the level of debts has to be high (due to the nature of the company’s business), then it is important for the company to manage the servicing of debts prudently. Highlighted below...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog sgshortstories sgshortstories via SINGAPORE STOCKS INVESTING (SSI)
19 hours and 36 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »