Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

Gadgets galore!

This week is all about your gadgets. Got a new gadget to share? Blog about it and tag 'gadgets' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

JAJAN BUTANG LEGEND

hai assalammualaikunJajan Butang legend - Kalau dulu, kita kecik-kecik, selalu beli jajan macam dindong, dalam ada mainan, tora, gula-gula susu yang boleh dimakan plastiknya, eh banyak la lagi. Dulu kita habiskan duit dengan belanja jajan ni semuala. Tunggu bas sekolah, pergi kedai dulu beli jajan.Sekarang,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
1 hour and 42 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut merah
2 hours and 53 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog semut0812 semut0812 via Semut merah
3 hours and 23 minutes ago.

 

Book: Algorithms Notes for Professionals

An algorithmis a procedure or formula for solving a problem, based on conducting a sequence of specified actions.Algorithm plays an important role in software engineering. It is one of the major subjects compulsoryfor students studyingcomputer science, computer engineering orsimilar...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
11 hours and 50 minutes ago.

 

Jom Menang Bersama Traveloka Fly Win CNY Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua para pembaca yang saya kasihi sekalian. Semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera The post Jom Menang Bersama Traveloka Fly Win CNY Contest appeared first on AMIRNAWAWI.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog amirnawawi amirnawawi via AMIRNAWAWI
12 hours and 27 minutes ago.

 

Kronologi pembangunan Teori Marxis, apa yang perlu anda tahu- Tinta Ruhum

Teori-teori Marxis merupakan teori yang memberikan impak besar kepada pembangunan lazim. Teori -Teori Marxis dan Pasca Marxis secara asasnya turut percaya kepada teori pertubuhan yang memegang prinsip pemusnahan budaya dan etnik bagi memajukan sesebuah negara.Menurut Fredrick Engles(2007), Karl Mark...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Dhamiri Dhamiri via Tinta Ruhum
13 hours and 23 minutes ago.

 

Filem Thor: Ragnarok Versi HD Bocor di Internet

Nampaknya filem superhero Marvel Thor yang muncul pada tahun 2017 dengan Thor: Ragnarok sudah bocor di internet. Ramai peminat filem superhero telah ambil peluang untuk menonton tanpa jemu filem Thor: Ragnarok dalam versi HD ini. Filem ini kini boleh ditonton secara percuma menerusi beberapa laman web...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
14 hours and 38 minutes ago.

 

FLY WIN CNY CONTEST TRAVELOKA PALING SEMPOI TAPI HADIAH MEMANG GEMPAK

FLY WIN CNY CONTEST TRAVELOKA PALING SEMPOI TAPI HADIAH MEMANG GEMPAK. Dah lama tak pergi bercuti..Yelah sekarang ni budget pun so so nak bercuti macam mana ye dak. Selalu dok tengok kat website Traveloka promosi promosi terkini tiket penerbangan hotel hotel. Semua orang sedia maklum Traveloka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
15 hours and 44 minutes ago.

 

Kes isteri tampar suami curang, kantoi bermain kayu tiga di Melaka.

Kes isteri tampar suami curang, kantoi bermain kayu tiga di Melaka | Assalamualaikum dan salam sejahtera. Rasanya dah ramai yang tengok video yang kini viral dekat laman sosial ni kan? Kes suami kantoi bermain kayu tiga, kemudian dimalukan di khalayak ramai dan dapat hadiah “buah tangan” lagi dari si...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
16 hours and 10 minutes ago.

 

Atap.Co Permudah Pereka Bentuk Dalaman Pemilik Hartanah Wujudkan Kediaman Indah

Ramai yang tak sedar akan kehadiran Atap.co. Atap.co adalah ruang pasaran yang dipercayai untuk pereka-bentuk dalaman (interior designers) dan pemilik hartanah. Di sinilah, pemilik hartanah menggunakan data sedia-ada dalam Atop.co untuk mencari, mendapatkan dan mengupah pereka-bentuk dalaman yang sah dan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
16 hours and 11 minutes ago.

 

Adakah blog masih relevan pada masa kini? -Tinta Ruhum

بسم الله الرحمن الرحيمAssalamualaikum w.b.tApa khabar para pembaca, terima kasih kerana sudi membaca komentar ini.Adakah blog masih relevan pada masa kini? Sebenarnya perkara ini merupakan pertanyaan dari seorang member ketika penulis memperkenalkan blog padanya. Tiba-tiba dia cakap...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Dhamiri Dhamiri via Tinta Ruhum
18 hours and 8 minutes ago.

 

Mercedes-Benz Chinese New Year TVC 2018

Wah, saya rasalah, Tahun Baru Cina 2018 tahun anjing kali ini banyak betul iklan-iklan (TVC) baru yang keluar. Yang menariknya ialah, iklan-iklan berkaitan Tahun Baru Cina (CNY) 2018 datangnya dari syarikat-syarikat besar dan multinasional, contohnya iklan Chinese New Year TVC 2018 dariMercedes-Benz.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hasrulhassan hasrulhassan via HASRULHASSAN - Best Personal Blog Site
18 hours and 53 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »