Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

What do you do over the weekend?

We had a string of long weekends last week. What did you do? Tell us about it and tag 'weekend' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Resepi Udang Butter Cheese Senang

udang masak butter cheeseok hari nie kita belajar masak udang butter cheese besama daun kari.resepi udang butter nie sangat sedap sebab kita ada letak cheese.so rasa dia memang berlemak ye..pastu kita letak jugak daun kari.aroma daun kari tu akan membangkitkan nafsu makan uols..hahahaResepi udang masak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via Resepi Senang
3 hours and 10 minutes ago.

 

Cara Memutihkan Kulit Muka

memutihkan kulit muka dengan menggunakkan cuka dan haliasape yang x nak dengan kulit muka yang cantik dan berseri-seri kan..ramai yang sanggup habiskan duit beratus-ratus semata-mata untuk kelihatan cantik..so hari nie yuk nak share cara memutihkan kulit mukacara nie senang je..sebab hanya mengunakkan cuka...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog yukmil yukmil via YUK'S TROVE
3 hours and 10 minutes ago.

 

Novotel KL Distributes Jalur Gemilang with PDRM for Hari Merdeka

The management team of Novotel Hotel Kuala Lumpur recently organized a Malaysian flag-giving event at the hotel to celebrate the country’s 61st Independence Day. Jointly organized with Polis Diraja Malaysia and New Life Community Society (Old Klang Road), the event saw a crowd of about 60 participants...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
4 hours and 45 minutes ago.

 

Jadual pasar malam di Koh Samui

Jadual pasar malam di Koh Samui | I always interested in visiting night market or flea market. Barangan yang dijual di pasar malam kebiasaannya sama je seperti t-shirt tiruan, dvd pirate, pakaian/kasut terpakai, local souvenirs dan makanan tetapi dalam banyak banyak tu mesti ada satu dua gerai yang menjual...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ruggedmom2 ruggedmom2 via Ruggedmom.com
5 hours and 3 minutes ago.

 

RASAI KESEDAPAN DAN KEHANGATAN MAKANAN BERSAMA BON CHILI

hai assalammualaikumBon Chili Spicy Sprinkle Level 15 OriginalSarapan Pagi Roti Telur Bersama Bon Chili - Haritu nad ada dapat Bon Chili daripada rakan blogger, masa tu dia la yang tolong hantar durian crepe. Pertama kali nampak produk Bon Chili ni, sesuai untuk mereka yang suka makan pedas, nak...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
15 hours and 30 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »