Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

The Festival of Lights!

It's Deepavali this week! How did you celebrate the festival of lights? Tell us about it and tag 'deepavali' to get featured!

Responses:

 

Fresh Pings

Apakah itu Bitcoin?

Apakah itu Bitcoin?| Assalamualaikum salam sejahtera. Baik, ramai sebenarnya yang bertanya, apa itu bitcoin? Kenapa sebelum ni tak pernah dengar pun pasal Bitcoin? Bila bermulanya bitcoin ni? Dan pelbagai lagi persoalan lain. Hari ini kami akan cuba terangkan secara ringkas kepada anda semua apakah...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Jutawanbitcoin
1 hour and 45 minutes ago.

 

Selamat datang ke blog Jutawan Bitcoin.

Selamat datang ke blog Jutawan Bitcoin | Assalamualaikum salam sejahtera. Alhamdulilah, semoga semuanya sihat-sihat hendaknya. Duit digital bitcoin semakin mendapat tempat di dalam masyarakat malaysia. Walaupun ianya masih di anggap baru di sini, namun duit digital ini telah "mengemparkan" dunia...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via Jutawanbitcoin
2 hours and 29 minutes ago.

 

5 Ways a Website Will Boost Your Profit Margin

It’s no secret that in today’s business world, if you want to be a success, you need a website. However, despite the fact that the world is reliant on the Internet to find the products and services they need, a lot of business owners don’t have websites. That’s a big mistake. Unless you aren’t...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog jumixdesign jumixdesign via Jumix Design
2 hours and 58 minutes ago.

 

MOCHA HAZEL BUKAN SUPPLEMENT KECANTIKKAN TAPI MINUMAN YANG MEMPUNYAI KHASIAT UNTUK KECANTIKKAN KULIT

MOCHA HAZEL BUKAN SUPPLEMENT KECANTIKKAN TAPI MINUMAN YANG MEMPUNYAI KHASIAT UNTUK KECANTIKKAN KULIT. Kat sini sapa suka kacang Hazel.. Ok ok.. tak payah jawab la. Lambat pulak. hehehe. Kacang Hazel antara kacang yang boleh tahan jugak la kan harganya. Tapi nak kunyah - kunya kacang ni lenguh jugak rahang...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
3 hours and 2 minutes ago.

 

Salam Diwali Dengan Resipi Kuih Vadai Dari Dapur Mahamahu

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Maha nak ucapkan selamat menyambut Deepavali kepada semua pembaca India di Malaysia dan seluruh dunia esok. Ceriakan dan meriahkan hari penuh dengan cahaya kali ini dengan menziarahi sedara mara dan rakan-rakan...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Blog Bicara Makan
5 hours and 55 minutes ago.

 

Tonton online titian cinta episod 21

Gambar melissa sudah dilihat oleh  Tan Sri Hakim yang dihantar melalui email oleh informer. Kelihatan gambar melissa mengandung. Ini gambar sebelum dia berpisah dengan melissa. Anak dia siapa? Hurm ,... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
7 hours and 14 minutes ago.

 

Tonton online drama awak suka saya tak episod 13

Awak suka saya tak episod yang ke 13. Minggu yang terakhir. Diaorang nih tak bosan ke asik dating jer. Hurm konon sweet lah tuh. Hilman yang azan ke tuh, hurm patut ramai gadis yang datang ke mesjid.... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
13 hours and 45 minutes ago.

 

CHICKEN CHEESY BITES PIZZA HUT SO YUMMY DAN CRUNCHY

hai assalammualaikumChicken Cheesy Bites Pizza Hut - Entry sebelum ni, nad ada cerita nad pergi ke Mytown jalan berdua dengan Fariza sementara tunggu daddy habis kerja. Sambil cuci mata, pergi ikea nak deco rumah. Lepas tu jalan Mytown lagi membuang masa..hahaha. Lama juga, la kitaorang ronda-ronda dalam...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
14 hours and 25 minutes ago.

 

Hwa Ga Korean BBQ Buffet, Taman Desa - RM30+ only!

Last week, I was craving for Korean BBQ (again!)... we didn't want to go too far since Hubby wants to get home in time to catch his football match so we decided to try the newly opened Hwa Ga at Taman Danau Desa. Hwa Ga has various other outlets around Klang Valley, however I have never tried any of them...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog babysumo babysumo via GoodyFoodies
15 hours and 12 minutes ago.

 

Dragon Door Steamboat, Cheras

Jien and I have different opinions about steamboat and BBQ – I love anything soupy while he’s a fan of smoky-charred flavours. It’s often difficult to agree on a middle ground between these two options as the 2-in-1 steamboat/BBQ we’ve tried didn’t quite hack it. For me, the beauty of steamboat...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
19 hours and 7 minutes ago.

 

Harga rasmi iphone X Malaysia.

Harga rasmi iphone X Malaysia | Pastinya peminat-peminat iPhone di malaysia menantikan harga iPhone X Malaysia selepas pengumuman harga iPhone 8 dan 8 Plus bermula RM3649 hingga RM4899. Harga yang diumumkan ini juga sebenarnya menimbulkan pelbagai reaksi pengguna kerana dikatakan terlalu mahal. Dan seperti...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
20 hours and 53 minutes ago.

 

KEPUASAN SEORANG SURIRUMAH

hai assalammualaikumKepuasan Seorang Suri Rumah - Ye awak, saya ni seorang surirumah. Surirumah ni bukan calang-calang orang tau. Kerja surirumah lagi banyak dari kerja dekat pejabat tu. Tak berhenti dari pagi sampai la ke malam. Kalau takda anak, lepas tu jadi surirumah,adalah juga masa berehatnya, tapi...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Nadiasam Nadiasam via Ceritera Si Gadis Biru
21 hours and 14 minutes ago.

 

PENYANYI WANITA PALING BERJAYA DI MALAYSIA SEPANJANG ZAMAN (1920's-2010's)

Mari kita lihat siapakah Penyanyi Wanita Paling Berjaya di Malaysia sehingga berjaya menciptakan satu fenomena yang sangat hebat dan gemilang di dalam industri muzik kita.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------PENYANYI...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Leopluto Leopluto via GALAKSI VIRAL
21 hours and 46 minutes ago.

 

5 Bintang Ke Final Akademi Fantasia Megastar Minggu Depan

Tahniah kepada 5 bintang yang memang selayaknya untuk pergi ke peringkat akhir AF Megastar minggu hadapan. Bagi dua yang tersingkir pada peringkat separuh akhir ini iaitu Amir J dan Amir mungkin diluar sana masih banyak peluang untuk anda kerana usia anda masih muda.Bagi peserta yang layak iaitu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog mahamahu mahamahu via Dunia Penuh Gosip
23 hours and 2 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »