Welcome to the home of Malaysian blogs!

Show pings in: English | Malay | All

 

Topic Of The Week

What do you do over the weekend?

We had a string of long weekends last week. What did you do? Tell us about it and tag 'weekend' to get featured here!

Responses:

 

Fresh Pings

Keputusan Liga Super 20 September 2017

Info Semasa Info Semasa - Infomasi Dihujung Jari Keputusan Liga Super 20 September 2017. Enam perlawanan berlangsung dengan perebutan kedudukan kedua Liga Super menjadi buruan. Turut menarik perhatian adalah perjuangan pasukan tangga bawahan untuk keluar dari zon penyingkiran. Kedah, Pahang, Felda United,...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog infosemasa infosemasa via Info Semasa
1 hour and 38 minutes ago.

 

Perkataan Yang Dieja Salah

Perkataan apa yang dieja salah di dalam kamus? Lihat jawapan disini. The post Perkataan Yang Dieja Salah appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
2 hours ago.

 

Naik Teksi Bayar Duit Dulu

Kenapa kalau naik teksi kita tak bayar duit dulu? Lihat jawapan disini. The post Naik Teksi Bayar Duit Dulu appeared first on TekaTeki.org.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog feysal feysal via TekaTeki.org
2 hours and 18 minutes ago.

 

Tonton online duda pujaan dara episod 11

Duda pujaan dara episod yang ke 11. Esok dah last episod. More from my siteTonton online duda pujaan dara episod 2Tonton online duda pujaan dara episod 6Tonton online duda pujaan dara episod 7Tonton... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 hours and 31 minutes ago.

 

Live streaming kedah vs felda united liga super 20.9.2017

Perlawanan kali ini di stadium darul aman kedah, kedah vs felda united 2017. Mampukah kedah menewaskan pasukan felda united di tempat sendiri? Felda united nampaknya semakin hebat. More from my... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
2 hours and 55 minutes ago.

 

Live streaming pahang vs sarawak 20.5.2017

Perlawanan liga super live malam ini tv3 pahang vs sarawak jom kita saksikannya secara live. Pahang tangga ketiga sekarang ini dengan 33 mata kalau tak silap, manakala sarawak berada di kedudukan... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
3 hours and 58 minutes ago.

 

High Tea at Common Man Coffee Roasters

I was asked to expect the uncommon at Common Man Coffee Roasters in TTDI, when I accepted their invitation to sample their High Tea Set for two recently. I’ve been a fan of their place in Singapore and when CMCR opened in KL almost a year ago, I was excited. They are known for their [] The post...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog Bangsarbabe Bangsarbabe via Bangsar Babe
11 hours and 31 minutes ago.

 

Live streaming jdt vs kelantan liga super 20.9.2017

Perlawanan seterusnya dalam kempen liga super yang tertangguh sebulan lebih kerana beri laluan sukan sea 2017. Apepun perlawanan kali ini pasti berbeza kerana kelantan sudah diteraju oleh orang lain... Ini cuma intro jer, kena tekan link diatas kalau nak baca penuh artikel ini. Sekian terima kasih!

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog zikrihusaini zikrihusaini via Zikri Husaini
11 hours and 45 minutes ago.

 

CCleaner official download was hacked and infected version containing malware released to public -...

CCleaner by Piriform (recently acquired by Avast) is a famous software that comes with both free and paid versions, made available to Windows, Mac and Android users to do housekeeping in their computer or Android smart mobile device to clean up junk files and junk registry entries, in order to optimize the...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog ppfoong ppfoong via The 8th Voyager
11 hours and 52 minutes ago.

 

BRAWK - Friends By My Side

Ikuti mereka di Facebook.

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
12 hours and 33 minutes ago.

 

7 petanda yang korang dah bosan dengan kerjaya sekarang.

7 petanda yang korang dah bosan dengan kerjaya sekarang | Assalamualaikum salam sejahtera. Ada daripada kita yang makan gaji dan ada yang lebih selesa bekerja sendiri. Merekalah pekerja dan mereka juga bos. Kali ini aku nak kongsikan dengan semua, situasi atau keadaan mereka yang bekerja makan gaji...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog haffizuliskandar haffizuliskandar via MrEjoy
12 hours and 41 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
14 hours and 3 minutes ago.

 

TRTM.. TABLET RESDUNG KE GULA GULA? KANAK KANAK PUN BOLEH AMBIL.

TRTM.. TABLET RESDUNG KE GULA GULA? KANAK KANAK PUN BOLEH AMBIL. Ramai antara kita ada resdung cuma kita sedar atau tak.. Tahu atau tak je. Kadang2 lagi tak rompong hidung depa rasa depa tak ada masalah resdung pun.Penyakit resdung ni bukan berlaku kat golongan yang akil baligh ja.. Budak budak pun...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog lekatlekitgurl lekatlekitgurl via LEKAT LEKIT STORY
14 hours and 31 minutes ago.

 

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog azmiramin azmiramin via Music Speaks Louder Than Words
14 hours and 33 minutes ago.

 

Joseristine Whitening Anti-Pollution Mask Review

Multifunction 5 in 1 Facial Mask ~ Joseristine Whitening Anti-Pollution Mask The right face mask not only helps to improve our skin concerns but also provides us with the feeling of being pampered in the comfort of our own home. Recently we tried and testedJoseristine Whitening Anti-Pollution Mask as...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog SunshineKelly SunshineKelly via Sunshine Kelly | Beauty . Fashion . Lifestyle . Travel
14 hours and 33 minutes ago.

 

Etika Peperangan Dalam Islam

Islam amat mengutamakan keamanan dan keselamatan sejagat. Oleh itu, misi peperangan dalam Islam tidak sewenang-wenangnya menghancurkan dan memusnahkan pihak musuh, Berikut adalah ringkasan artikel-artikel menarik daripada PanduanPercuma.info pada kemaskini kali ini... Sila lawat PanduanPercuma.info...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog tokjogho tokjogho via Sumber Info dan Panduan Percuma
16 hours and 24 minutes ago.

 

PLANNER STATIONARY HAUL

hola, amigo!sebelum awak teruskan membaca ingin hanah ingatkan bahawa post kali ini agak panjang, so brace yourself, pergi buat apa yang patut dulu sebelum teruskan membaca.. or go grab some snacks or cup of hot chocolate dulu agar pembacaan awak lebih tenang dan santai. hiksapalah aku merapu...

0Disike this ping 0Like this ping Flag as inappropriate Bookmark this blog hahana4 hahana4 via FROM HANAH WITH ❤️
23 hours and 25 minutes ago.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next »